icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

lentilka_50
17. máj 2013

Krasne ranko babulky. Ja som si sama naordinovala Inofolic, beriem ho cely mesiac 1x denne. Dnes som 3DPO a chcela som sa opytat, aky ma ucinok po ovulke? Ci sa oplati uzivat ho stale, alebo len do OVU. Je dost drahy a chcela som si ho setrit, ale pokial ma nejaku vyznamnu funkciu aj po ovulke, tak ho budem uzivat nadalej 🙂. Vie mi niektora poradit? 🙂 Dakujem pekne.

donna11
17. máj 2013

@lentilka_50 ahoj, inofolic je veru drahsia zalezitost, ale pokial si ho zacala brat, tak je potrebne cely mesiac ho uzivat, ci mas ms, ovu, proste stale..a lekari doporucuju brat 2x1, citala som, ze niektore baby otehu aj pri brani 1x1 ale tusim nemali ziaden problem.. 🙂

lentilka_50
17. máj 2013

@donna11 Oki, tak ho uz douzivam a potom uvidim, ci si kupim dalsiu krabicku. Ja podla poslednej kontroly nemam ziadne problemy, len sa mi toto pozdavalo, bo som nato citala vela dobrych veci 😀 . Tak dufam to pomoze aj mne, my sa uz dlhsie snazime, ale zatial nestresujem 🙂 . Ja si davam rano jeden sacok a potom poobede si davam Macu v tabletke. No sak uvidim 🙂.

donna11
17. máj 2013

@lentilka_50 ja som tiez nejake problemy nemala, viem, ze davnejsie mi dr spomenula polycisticke vajecniky, ale ms som mavala v podstate pravidelne, aj ked o kusok dlhsie cykly..ja som inofolicu velmi verila a v mesiaci, ked som ho brala pekne od zaciatku a pravidelne som aj otehu..drzte sa 😉

lentilka_50
17. máj 2013

@donna11 Tak to je uplne super, ze ti zaucinkoval hned tak krasne 😀 . Juuj, bodaj by aj mne. Ja tiez do nho vkladam nadeje, len neviem neviem. Som taky pesimista, co sa toho tyka, sak uvidim. Tiez ho berem od 1DC, dnes som uz 24DC, cize sa budem modlit aby mrcha uz nedosla. 🙂 Ale berem ho zatial prvy cyklus, cize take stastie mat isto nebudem 🙂.

donna11
17. máj 2013

@lentilka_50 viesco ja som uz pocas cyklu tusila, ze na mna urcite ucinkuje, mala som rozne prejavy, sice ovulku som mala normalne v termine ako predtym, ale uz pocas nej ma zacali prsia boliet, podbrusko len tak trosku a v den ms som vobec nemala velke bolesti ako vacsina zien, mna len tak popichavalo, ale nic zavratne..akurat co ma neskutocne palila zaha po vsetkom, to jedine bolo ine.. 😉

lentilka_50
17. máj 2013

@donna11 A tebe sa podarilo otehu hned pocas prveho cyklu co si uzivala Inofolic? Ja mam tiez ine pocity ako som mala predtym. Mna viac a dlhsie boli v podbrusku, picha vo vajecnikoch, som sice len 3DPO tak mam pocit, ze ovulku som mala taku akcnu. 🙂 Fu, ale niekedy sa musim az zastavit ake mam bolesti v podbrusku. Niekedy ma az napadne, ci mi skor neublizi ako pomoze, ale tak to bude asi somarina 😎

ennynka
17. máj 2013

@lentilka_50 ahoj.ako dlho sa snazite o babätko?

donna11
17. máj 2013

@lentilka_50 brala som par dni z 1 cyklu a potom nasledoval vitazny cyklus..ja som od zaciatku nemala potrebu jest sladke, ochlpenie pomalsie a slabsie rastlo (asi o 1/2), ovu bolava jak slak, aj hlien som mala prvykrat brutalny a po tomto som vedela, ze to urcite vyjde a vyslo, uz par dni pred ms som mala slabulinko pozitivny test, ale mne dr preistotu hned dala duphaston, lebo predtym som mala abort..ublizit ti nema ako, su to len vitaminy B a inositol, co podporuje kvalitu vajicok..napr ja pocas ovu dni som si tiez az sadnut musela, jake bolesti som mala a v den ovu som mala riadne krce!!

lentilka_50
17. máj 2013

@ennynka Tak cely minuly rok som sa liecila na stitnu zlazu, cize tam sa nam nedarilo asi preto, a zatial cely tento rok sa snazime ... bo uz nemam lieky na stitku. Cize no 5. mesiac. Je to asi zatial kratko, ale ten inofolic som si chcela nasadit, ze mozno to cele urychli 🙂. Uvidim o par dni ci pomohol, ale ked si predstavim , ze nie a kupovat dalsie dve krabicky 😔 joj, no idem setrit nato 😀

donna11
17. máj 2013

@lentilka_50 a ta stitka sa ti uz upravila, ked neberies lieky?? pokial nie, tak velmi tazko otehotnies, pripadne to nemusi dobre dopadnut..nato si davaj pozor..

lentilka_50
17. máj 2013

@donna11 No presne ako pises, ja som mala hlienu na rozdavanie v case ovulky .. joj, uplne mega vela 😎 . A tie krce zacali v den pozitivneho ovu testu a mam ich dodnes 3DPO ... ale uz to kustik slabne, ale boli riadne. Ja mam chut na vsetko, kyslu uhorku zajem cokolaadou a podobne 🙂. Cize ja ani nezistim ze som tehu, bo blaznive chute mam uz ted 😀 . Ty si taky krasny priklad toho, ze to funguje 🙂 . Snad ti uz cele to tehulkovanie ubehne uplne v najlepsom poriadku a narodi sa ti kraasne a zdravucke babatenko. To musi byt najkrajsi pocit na svete byt tehotna. 🙂

lentilka_50
17. máj 2013

@donna11 No s tou stitkou to mam take, ze ani neviem ci dobre. Ja som totiz zmenila doktora v januari a jeho zaujimali uplne ine hodnoty ako moju ex doktorku. Tie som mala dobre, tak mi tabletky vysadil. A ja velice natesena som neprotestovala. Teraz idem o dva tyzdne na kontorlu, tak som zvedava. Ale planujem ist aj na hormonalny profil, ak by sa tento cyklus nezadarilo, a tam mylsim to TSH (stitnu) kontroluju. Tak uvidim. Dufam ju budem mat dobru, bo ma dzigne 🙂.

donna11
17. máj 2013

@lentilka_50 nejak tak som to mala aj ja - ale nechcem robit nadeje, citala som dost bab, kt mali podobne prejavy este pred ovu a napokon nic..ja som chute nemala nejak extra a ani v prych tyzdnoch a ani teraz.. a dakujem ti krasne, drobceka uz riadne citim, ako si vystraja v brusku a je to ozaj nadherny pocit 😉 velmi ti drzim palce a aj vsetkym ostatnym..a hlavne tu stitku si urcite sleduj, hlavne keby sa zadarilo, hned utekaj na krv na stitku - niektore baby kvoli tomu musia brat lieky v tehu..

lentilka_50
17. máj 2013

@donna11 Ano budem ju sledovat, aj kamaratka vysadila lieky pred tehu a v tehu ich musela znova zacat uzivat 😒 . Ale vsetko dopadlo ok, uz ma krasne babatko 🙂.
Boze, neviem si predstavit aky to musi byt naaadherny pocit 🙂 . Uzivaj si to co najviac, ja bych brusko hladkala asi stale 😀 . A dakujem krasne. Ked nevyjde tento krat, vyjde nabuduce. Raz to musi vyjst .. aj ked uz mi taha na 32 rokov ,tak by si to mohlo svihnut 😎. Krasny dnik prajem.

figurka1985
17. máj 2013

Ahojte kocky. Myslite, ze mozem brat inofolic, aj ked nemam nejake vaznejsie problemy? Cyklus mavam cca 25-27 dnovy, ovulku mavam tiez (aspon podla teplot)... ale mam strasne malo hlienu... Myslite, ze by mi pomohol aspon na ten hlien?

donna11
17. máj 2013

@lentilka_50 neboj, ved to aj budes robit..ja mam vkuse ruku na brusku 😉 a ani sa nenazdas, a pride to..tak vela stastia a pekny den aj tebe 😉

jarmila85
17. máj 2013

Juj baby ja Vám tak moc závidím ale aj moc prajem všetkým čo sa Vám to podarilo..ja tiež patrím medzi tie ktoré sa snažia a nič....niekedy som z toho už zúfala...tiež som vyskúšala Inofolik už jednu krabičku mám za sebou a už začínam novú a stále nič:( ja viem že každý povie aby sa na to nemyslelo ale to sa nedáááá :(

donna11
17. máj 2013

@jarmila85 jedna krabicka je len 10dni, ani ja som nato nevedela prestat mysliet, skus si povedat, ze nic vam neutecie, trosku zvolni tempo..ja som si vravela, ze nemam co stratit, pokial nezaberie, tak mi dr nieco da a podari sa..a vidis, vyslo to.. 😉

jarmila85
17. máj 2013

@donna11 ja som si zozačiatku dávala len jeden sáčik denne ale až ked tu som si prečitala baby čo si dávaju dve denne tak som si naordinovala aj ja dve :D preto som ich mala na viac dni ale už poctivo dva si dávam :D juj vieš ako moc ti gratulujem že sa Vám to podarilo...ked tu čitam takéto komentáre tak si vždy poviem že určite sa podari aj nám...stále treba veriť a dúfať...

donna11
17. máj 2013

@jarmila85 prave preto sem obcas nakukam a pridavam pozitivne spravy, nech ste trosku motivovane 😉 ..a dakujem moc a aj ja vravim, treba verit a vyjde to..

terezka_77
17. máj 2013

ahojte, tak ja som 8 dni po ovulke (snad po inofolicu a clostiku konecne prebehla) takze teraz 2 tyzdne cakat na test, alebo mrchu. Vlecie sa to ako slimák, najradsej by som si hneď urobila test, ale nechcem sa zbytočne sklamať. Budúci týzden uz idem do práce, tak mi ten cas snáď skôr zbehne. Ako sa to dá vydržať? Vraj mysli na niečo iné, ale to sa nedáaaa.

julka82
17. máj 2013

Baby ja mam v bruchu taku tupu bolest na jednom mieste ako by sa mi tam cysta tvorila. A nemyslim, ze to je drobec, lebo je to od prveho dna ovulky a nie az od uhniezdovania. Nemate to niektora z inofolicu?

bambi9
17. máj 2013

@julka82 aj ja som to mala a utekala som k dr. na sono nech to pozrie lebo predchadzajuci mesiac mi nepraskol folik a bola cysta .no tentokrat to nebola, bola som cerstvo po ovu a bolelo ma to az do ms .. povedal mi ze to je tym ze stimulujeme tie vajicka a tak je vsetko take citlivejsie...

julka82
17. máj 2013

@bambi9 oki takze menzesom by to malo prejst

bambi9
17. máj 2013

@julka82 ano , teda pokial neotehotnies 😀 potom to bude tiez pobolievat 😉

julka82
17. máj 2013

@bambi9 nooo mam pred menzesom a mozne je vsetko, ale vcera som robila testik a bol negativny, nemam vobec ziadne priznaky tehu a ako hovorim ani som si nemyslela, ze toto je tehu (aj ked clovek stale tisko dufa) lebo zmeny byvaju od uhniezdovania. Ja mam tu tupu bolest od ovulky a fakt akoby tam cosi bolo a rastlo taky divny pocit, ze posledne tri dni mam z toho zly pocit.

krisruska
17. máj 2013

Ahojte baby, ja som začala brať Inofolic pred asi 2 mesiacmi, poradil mi ho lekár, pretože mám PCO a veľmi silnú bolestivú menštruáciu. Tento mesiac sa mi však príznaky ms nejak zintenzívneli, cítila som ovulku (jasne a i čisto 😀 , čo predtým nie) a odvtedy mám bolesti v podbrušku, prsia sa mi doslova nafúkli, bolia a ms očakávam cez víkend. Meriam si i bazálku, ktorá mi dnes riadne klesla, takže tehotenstvo, asi nie je reálne. Chcem sa Vás spýtať, či i máte podobné skúsenosti, pretože tie bolesti nejak dlho trvajú (už som z nich nervózna, unavená), dnes trošku ustúpili, hlavne prsia, neviem, či to mám pripisovať Inofolicu ?! 😒 Aké máte skúsenosti vy, máte tiež bolesti?

zojazoya
17. máj 2013

@ennynka: dakujem 🙂 Brala som ho 2x denne - rano a vecer a je dobre ho uzivat mimo kavy - kava znizuje ucinok. Napr. ak pijes kavu, tak inofolic uzit 2-3 hod. pred alebo po kave. Snazili sme sa "len" pol roka, ale mam 35 r. a je to moje prve tehotenstvo...

zojazoya
17. máj 2013

@ria191: Este som ho nepredala - na aky email Ti mozem napisat? Inak, povodne je objednany z internetovej lekarne www.magister.sk; bezne v kamennych lekarnach je drahsi.