Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@krisruska ahoj, pokial mas dostat teraz cez vik a klesla BT a hlavne prsia ustupili, tak asi tehu nebudes 😒 ja som mavala PMS a presne toto bola predzvest ms..ked prestanu boliet prsia, povolia, to som hned vedela, ze nic z toho..hadam sa podari v dalsom cykle..niekomu zaberie inofolic hned, niekomu neskor..
@zojazoya s kavou u mna ziaden problem,ja ju totiz vobec nepijem lebo mi nechuti a ani nic nedava(myslim nejake nabudenie a tak) .my sa snazime cca od augusta no zatial bezuspesne tak to tu mapujem ze kolkym to uz pomohlo a tak.ale ak do par mesiacov sa nam babo nepodari tak si ho asi kupim a zacnem uzivat
ja uzivam inofolic prvy mesiac a mam dostat meznzes nedela/pondelok a teda PMS mam riadne ... uff aj prsia katastrofa .. ja som to predtym nemavala .. resp. ak tak len niektore cykly a len mierne ...
uzivam to len jeden sacok denne a vlastne ani nie plny cyklus ... niekedy po menzese som zacala... ale dalsi planujem uzivat dva sacky denne a uvidim... 😉
@krisruska ja som mala aj pri inofolicu rovnake PMS, dr mi odporucila pit fenyklovy caj - ale ten mne este horsie robil, tak som to vzdy musela pretrpiet..ale pokial vidis zmeny pri brani, tak urcite ti to nieco robi v tele..teraz to tam mozes mat citlivejsie..a mne s PMS dr nic nevedela spravit..
@ria191 Este som ho nepredala - na aky email Ti mozem napisat? Inak, povodne je objednany z internetovej lekarne www.magister.sk; bezne v kamennych lekarnach je drahsi.
@donna11 Ako s Infolicom sledujem zmeny, ale som z nim zmetená 😨 , pretože prvý cyklus, som mala skoro bezbolestnú ms a trvala 4 dni, čo mne trvá 7 dní a viac, druhý bol taký klasický, ale už som pociťovala viacej PMS, no a tento prsia naliate, bolesti v podbrušku, potom to prešlo do takých ihličiek, kríže, nervózna som..... fakt som bola presvedčená, že...ale ten pokles ma presvedčil o opaku. Ja som zvedavá, aký bude ten ďalší. Teraz som brala Inofolic len po ovulku, potom som ho vysadila a keď začne ms, tak pokračujem. Predtým som ho brala stále, tak som to chcela skúsiť.. neviem, či som urobila dobre. 😅
@krisruska ja som prvy cyklus zacala brat niekedy az po polovici cyklu a zrazu mi ms dosla uz na 23DC a v plnej parade, som si povedala no co uz, inak som mavala 35dni a novy cklus som zacala hned, brala stale a vyslo to..podla mna si spravila chybu, ze si ho vysadila, pretoze on cely cyklus upravuje, nielen ovu, mozno aj preto mas PMS tak silne..a mozno ti teplota klesla z uhniezdenia, neviem..ale skor tipujem na ms..mne dr vravela, ze aspon 2x1 vkuse 3 mesiace, aby sa objavil ucinok - takze este nevesaj hlavu.. 😉 ..hlavne ho skus brat stale, najlepsie v rovnakom case a uvidis..len nevysadzuj po ovu..
@maznacik007 Držím palčeky, veľa šťastia 😉
@krisruska
ja mám takmer rovnake skusenosti - ovulku som cítila,aspon si myslím, a odvtedy som cítila aj bolesti v podbrušku, prsia ako balóny aj bolavé.Akurát,že MS som dostala na 23. DC,čo je skoro o týžden skor. Takže myslím,že to má na svedomí práve Inofolic.
@angelin1410 No mne zatiaľ neupravil dĺžku cyklu, len mi posunul ovulku, teraz som mala na 16 DC a predtým tak 18-20-22 DC. Ale ako čítam, veľa báb má tieto príznaky a ty beriem 1 či 2 sáčky denne?
Zeny, beriem Inofolic 2 tyzdne...Nebudem hovorit na aky den cyklus som zacala, pretoze moja posledna mrcha bola niekedy vo februari ☹ Cize som ho proste zacala brat v jeden den a beriem 2x denne. Uz asi 2 dni mavam mierne pobolievanie v podbrusku, slabe ruzovkaste spinenie a je mi na vracanie z hocicoho co zjem a este mi aj "kruti creva". To tiez moze byt z Inofolicu? Moze byt, ze uz KONECNE dojde mrcha???
@krisruska
beriem 2 x denne 1 sáčok. Tým skrátením cyklu nie som velmi nadšená, tých 30 dní predtým bolo tak akurat,toto je prikrátko. Myslím si,že u mňa je problém práve v tej druhej fáze,je príliš krátka a tak 3 dni pred MS,niekedy aj viac, špiním.Užívala som Duphaston,ale lekár mi už vysadil všetky lieky,takže beriem len Inofolic. ALe myslím si,že by som mala v DUphastone pokračovat. Neviete mi baby povedat,ako dlho sa može vkuse užívat,kolko cyklov po sebe?
@angelin1410 Ahoj! Podla mna Ti doktor urobil dobre, ked Ti vysadil Duphaston, Mne to moj doktor vysvetlil tak, ze Inofolic ovplyvnuje cely cyklus. Skvalitni dozretie vajicka a ked dojde k prasknutiu, posobi aj na vytvorenie kvalitneho zlteho telieska a tym sa produkuje dostatok hormonov do druhej fazy cyklu a teda nie je opodstatnene podavanie Duphastonu a jemu podobnym pripravkom. Ja ho beriem druhy cyklus (uz ho akurat koncim) a zatial ziadny efekt u mna, len pocitujem intenzivnejsie bolesti. Ale chcem ho brat 6 mesiacov a uvidim. Stale neprestavam verit, ze zaberie aj u mna.
@angelin1410 k duphastonu sa nevracaj, v niektorych krajinach je dokonca zakazany /UK/. radsej si zozen pPRIRODNY PROGESTERONOVY KREM, kt. sa natiera na vnutornu stenu stehien a postupne sa vstrebava /bez vedlajsich ucinkov a nie narazovo ako tabletky/ Natierala by si ho samozrejme v 2. faze cyklu az do ms
Baby, mam problem, chodila som na folikulometriu, presne v polovici cyklu som mala ovulaciu, utorok- streda tento tyzden, snazili sme sa. Tento cyklus uz mam vysadeny duphaston, pijem vitex a mam prejst na inofolic. Dnes je 18DC a strasne krvacam, ako ms. Myslite, ze to je normalne:( tak strasne som dufala, ze konecne budem tehu ☹
@kitulka Tak musím vydržat aj ja. KOniec koncov zatial som užívala len prvý cyklus,takže uvidíme. Dnes som 8.DC a bolí ma ľavý vaječník...:(...Ešte by ma zaujímalo,niekde som tu čítala príspevok, že ho treba brat naozaj pravidelne.to ako pravidelne časovo,každých 12 hodín, napr. ráno o 7 a večer o 7?Lebo to ozaj nerobím a možno by to bol aj dovod,že mi tak výrazne skrátil cyklus a sposobil tak zvláštne bolesti...Neviem.ale vzhladom na to,že chodím na smeny,tak sa mi to asi nepodarí...:(
@angelin1410 písala som Ti, že mi Inofolic neskrátil cyklus, no až doteraz, včera prišla mrcha...takže 28 dňový cyklus, párada (vrámci snažiaceho obdobia super, potom by sa to mohla opäť predĺžiť 😀 ). Začínam s 2 šáčkami na deň, som zvedavá, čo mi nové prinesie. S tým Duphastone Ti neporadím, ja som ho brala len na udržanie pri prvom tehotenstve. A prečo myslíš, že by si ho mala ešte brať?!
@rous N-acetyl-cystein - NAC, hladaj ci sa da na SK, ja si ho nechavam posielat z USA - nemam problem s tym, nechat ti to kupit. On nie je len na riedenie hlienu /hoci mne teda jedine toto pomohlo, grep. dzusy a ine babske recepty nie/, ale robila sa aj rozsiahla studia ohladom predchadzania potratom s velmi pozitivnymi vysledkami pri uzivani NAC.

@sasie ahoj prosim ta v aky denmesiaca si zacala uzivat infolic dakujem