icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

kika112
30. máj 2013

@jajka1980 Som rada že som mohla prispieť aspoň takto. Budem sa tešiť s vami, keď sa vám to podarí 🙂 Mimochodom jedni známi sa tiež dlhé roky snažili, podstúpili kadečo, ani umelé oplodnenie nepomohlo... a keď to už vzdali, na dovolenke sa im podarilo "zamiešať" 🙂 Zázraky sa dejú každý deň, som s vami 😵

jajka1980
30. máj 2013

@kika112 Nám nezabrali tiež ani umelé oplodnenia..Pri oboch zniel verdikt: Niečo sa dialo, žiaľ odišlo...
No my sa aj napriek tomu nevzdávame..a bojujeme do úspešného konca, hoci sa tým aj trápime, no čo už...musíme byť silný...

jajka1980
30. máj 2013

@kika112 Tak doposiaľ to bola nezistená príčina neplodnosti, no teraz sa až zistilo, že drahý má zlý spermiogram..Dg: Teratozoospermia..
Začal užívať Fertil Man, Macu a A-Z Vitamíny...
Snád zaberú..a ja užívam Macu a od najbližšej ms začínam brať Inofolic..

kika112
30. máj 2013

@jajka1980 bylinky pre chlapov som zatiaľ nenašla, ale skúsim pozrieť... tu je niečo http://zena.atlas.sk/liecba-neplodnosti-s-cim-s...
a ešte niečo, možno úplne mimo kontext ale vyzerá to zaujímavo http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo...
dnes už asi nič viac nenájdem, pokročilá hodina mi oči zatvára, ale niečo presnorím zajtra.. cez víkend 😉

jajka1980
30. máj 2013

@kika112 Dakujem..preštudujem...a očká sa aj mne zatvárajú.. 😔
Tak pa zajtra..cez víkend...
Prajem krásny zvyšok večera a dobrú noc...

bibisko
30. máj 2013

@a_lienka Ty mas PCOS a si na hranici podvyzivy? A ostatne prejavy PCOS mas, ci ako Ti ho diagnostikovali? 😎 Ked som uz zvedva... 😉 Lebo co tu citam, vacsina bab tu ma s PCOS opacny problem a to je ta vyssia vaha.

kika112
30. máj 2013

@jajka1980 Ďakujem, podobne, krásny večer, víkend... dobrú noc 🙂

jajka1980
30. máj 2013

@kika112 😉

miakubko
31. máj 2013

Ahojte aj ja mam vraj pravdepodobne PCOS a takisto som vychudnuta, teraz som sa po 2 rokoch dostala s vahou vyssie na 50 kil...

ennynka
31. máj 2013

@miakubko ako sa to zistuje to PCOS? to normalne na preventivke asi nezisti doktor,ze?

drobca07
31. máj 2013

ahojte, som po mimomaternicovom (vo februári) s odstráneným pravým vajíčkovodom, začínam s inofolicom, čo vy naň hovoríte? myslíte, že aj v mojom prípade je to k niečomu? ☹

jajka1980
31. máj 2013

@drobca07 Ahoj..Snád zaberie. Treba veriť..Držím palce. 😉

kika112
31. máj 2013
ennynka
1. jún 2013

@kika112 no z toho vela nevycitam 🙂 skusila si si to otvorit?

kika112
1. jún 2013

@ennynka nie, ale teraz vidim ze to nejde... Skoda. Skus to pozriet systematicky po krokoch podla tej adresy.

jajka1980
1. jún 2013

@kika112 Ahoj..Prepáč, no včera som tu na MK bola iba na skok a dnes som sa až teraz tu dostala..
No vdaka za stránku...už si je aj študujem... 😉

jajka1980
1. jún 2013

@kika112 Mne sa to hned otvorilo...stránka je zaujímavá..no všimla som si, že ty preferuješ skôr prírodné bylinky a produkty ako chémiu... 😉 😵 To sa mi páči..

kika112
1. jún 2013

@jajka1980 ahoj, v pohode, skutocny zivot sa zije inde, nie pri pc, takze chapem 😉 Ano, som za prirodu, to bude asi tym ze som studovala chemiu 😀 Aj ked...aj chemia je sucast prirody...ale priemyselna chemia robi viac zla ako osohu, a to este nespominam farmaceuticky priemysel. Myslim, ze priroda je mocna a zazracna, ze nam dokaze pomoct. Dnes som tu pomenej, len cez mobil, preto sa moc nerozpisujem. Ale myslim na vsetky dusicky tuziace po zmene, vyrieseni a uzdraveni svojich tazkosti... Drzim vam palce 😵

jajka1980
1. jún 2013

@kika112 Beriem to..ja mám podobný názor na chémiu...A dnes som tu nešla, kedže som bola v prírode na bázové kvety , idem robiť sirup...a potom som robila v záhrade..a pod...
No ako som písala, tá stránka je veľmi zaujímavá..
Pohoda, že si tu pomenej, ved aj ja...teraz pôjdem ešte nakrmiť mojich miláčikov /psov/ potom sprcha...
No ešte doštudujem tú stránku..veľmi ma zaujala.. 😨

kika112
2. jún 2013

@jajka1980 Nechcela by si skúsiť aj inú formu liečenia? Počula si o knihe Liečebný kód? Keď sa už niekto chytá slamky, táto by mu mohla pomôcť "z vody" 🙂

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 Tak o tej knihe som ešte nepočula...ale je to skutočne tak ako si napísala: človek sa chytá každej slamky..kde sa dá zohnať tá kniha,,, 😕

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 A...o akú formu liečby ide? Zaujíma ma to... 😅

franzziska
2. jún 2013

ahojte baby aj vas tak priserne boli hlava z inofoliku a pocit nafuknuteho bruska??

kika112
2. jún 2013

@jajka1980 dá sa kúpiť, ale dá sa aj stiahnuť /naskenovala som ju 😀 / na ulozto /tu: http://www.ulozto.cz/xFE33iv/liecebny-kod-alexa... /. Zalozila som tu dokonca temu k tomu, ale mozno ze to nikomu nic nehovori 😅 Ide o liecenie pomocou svojej vlastnej energie. Skus sa na to mrknut, ak ta to oslovi, stoji to za pokus. Moc by som sa tesila keby nieco uz pomohlo.

sprituska
2. jún 2013

@franzziska ja som z neho nafuknuta tiez :(

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 ...už som ju našla na nete... 😝

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 Vdaka.. 😉 Prečítala som si aj komentáre...a asi stojí za to... 😵

franzziska
2. jún 2013

@sprituska a ty to beres len kvoli menzesu? na upravu? ja by som asi do seba nepchala tie věci co uz som tolke mala :/...beriem to aj s clostilom atd.a nedari sa mi 2 roky otehotniet...

sprituska
2. jún 2013

@franzziska mne to odporucil doktor kvoli otehotneniu