icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

kika112
2. jún 2013

@franzziska skusala si bylinky? Ja tu chodim a robim "bylinkovy nabor" 😀 Je mi luto baby ze musite jest chemiu... Niekde vyssie som aj nejake konkretne bylinky spomenula... ak by si mala zaujem 🙂

franzziska
2. jún 2013

@kika112 diky moja pokusim sa to najst 😀

jajka1980
2. jún 2013

Túto stránku vložila @kika112...tak som si ju uložila...je suprová.. 😉

jajka1980
2. jún 2013

Alebo : http://www.fertility.sk/plodnost-a-zdravie/zdra...
Sú to zaujímavé stránky a vdačím za ne @kika112

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 Tvoje dielo...a ja to mám uložené... 😉

kika112
2. jún 2013

@jajka1980 nuž kočky, myslím na vás. Ja som našťastie taký problém nemala, ale viem vás pochopiť. Aj preto, že musíte byť zdravé sa mi to moc nespája s liekmi, aj keby to boli "len" hormóny. Skúšajte bylinky, knihy, pozitívne myslenie... veď zázraky vieme robiť aj my 😉

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 Tak to si jedna z tých šťastnejších...Grtulujem...
Hádam to všetko zaberie...a áno...zázraky sa dejú...a mohol by ten zázrak navštíviť aj nás...to by bolo na čase.. 😀 😝

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 ........a....som rada, že ty to vieš pochopiť, lebo niekto to nevie alebo nechce... 😵

kika112
2. jún 2013

@jajka1980 snažím sa vcítiť... a budem sa veľmi tešiť keď sa tu niektorá pochválite že ste v tom 🙂 Mimochodom v knihe Pros a dostaneš sú návody, ako myslieť pozitívne, a pritiahnuť si do života to čo chceme... aj to by vám mohlo pomôcť 😉

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 krásne si to napísala...a dúfam, že tu čoskoro budú samé pozitívne správičky..
A pozriem sa aj na túto knihu..vdaka... 🙂

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 😉

kika112
2. jún 2013

Držím vám palce babulky, budem vás sem chodiť kontrolovať 😉
@jajka1980 študuj a privolaj si niečo úžasné! 😵 držkaj sa 🙂 zatiaľ pa

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 Dakujem ti za všetko,..veľmi si mi pomohla..hlavne si mi dala nádej...a to ma riadne zahrialo pri srdiečku..
Si človek s veľkým č...a takýchto ľudí je veľmi málo...
Prajem ti len všetko krásne v živote... 😉 😵
Zatiaľ pa moja,,,, 😉

kika112
2. jún 2013

@jajka1980 aj ja ďakujem 😵 , aj za to že som mohla pomôcť 🙂 Nádej je to, čo nám nikto nesmie vziať, nesmieme to dovoliť. VŽDY sa dá niečo spraviť, dokázať, zmeniť, VŽDY. Len musíme uveriť, že na to máme silu, že to zvládneme. Predstavuj si že si ti splní to po čom túžiš... predstavuj si to živo, uver tomu, precíť to... mysli na to tak, že máš z toho úžasný pocit radosti - nie smútku z toho že to teraz ešte nie je pravda - smútok a negatívny pocit vyvolá odpor, ktorý naplnenie túžby odoženie. Predstavuj si každý deň naplnenie svojej túžby ale nepredstavuj si spôsob akým sa to naplní - to nechaj na vesmír /anjelov, božstvo, čomu veríš/. Precíť to šťastie ktoré z tejto predstavy vychádza, a dovoľ, nech ťa naplní aj potom, keď už nesnívaš. Predstav si, že toto je možné, že týmto spôsobom môžeš dostať to po čom túžiš 🙂 Len nedovoľ, aby si pocítila odpor /napr. smútok/. Keď sa s touto myšlienkou stotožníš, umožníš vesmíru aby ti pomohol 🙂 /ja som si tak našla byt 😀 - v knihe Pros a dostaneš je o tejto technike písané/ Verím že sa ti to podarí 😉 Ďakujem tiež ti prajem v živote len to krásne a úžasné 😵

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 Nádherne a hlavne veľmi výstižne si to napísala...tie vety ma hrejú pri srdiečku, ktoré sa mi neskutočne rozbúchalo...
No proste krásne vety...Ty si ako taký anjel v tele ženy...
Aj ja tebe prajem, aby sa aj tvojej krásnej rodinke naplnili všetky sny..máš krásneho synčeka a krásnu dcéru..
Prajem len všetko naj.....
A veriť neprestávam, hoci niekedy na mňa doľahne smútok...no mám skvelého partnera a ten ma naplňuje ...
Veríme obaja, že aj nám sa splní sen mať miminko...veríme tomu a nevzdávame sa...to nie...aj ked už bojujeme tvrdých 13 rokov..hoci s prestávkami...ale bojujeme až do úspešného konca... 😵

jajka1980
2. jún 2013

@kika112 ..Končím moja..Prajem dobrú noc... 🙂

bibisko
3. jún 2013

@franzziska Teraz boli hlava kazdeho a nie je to z Inofolicu 😉 To pocasie zabije aj kona... Ja uz chcem letooooo!

blcha76
3. jún 2013

@franzziska Tu bolesť hlavy nemáš z inofolicu, ale pravdepodobne z počasia... Mna bolí hlava každý deň už od piatku... Inofolic beriem už 74 deň...

bambula27
3. jún 2013

Zeny, beriem Inofolic uz vyse 3 tyzdnov, vo stvrtok som vecer zacala krvacat, tak som sa potesila, ze konecne dosla mrcha a ono ja od piatku iba spinim. Uz 4 dni spinim a to je vsekto. To ako mam brat? Akoze mrcha?

zabka888
3. jún 2013

Baby užívate niektorá Inofolic aj napriek tomu, že nemáte problémy s cyklom?? Lebo ja mám cyklus v pohode aj ovulku a lekárka mi povedala, že to možem skúsiť.. Len bojím sa aby som si nejako nenarušila cyklus 😒

duda223
3. jún 2013

@zabka888 u mna je to presne tak ako u teba. Cyklus presný, ovulku citim tiež a napriek tomu mi inofolic doktorka poradila. Vraj ma s tým dobré skúsenosti, vela pacientkam sa po nom skoro zadarilo. Inofolic beriem už 3 týždeň. Tak uvidíme, no nečakam zazraky. Ale mohlo by sa zadariť 😉

duda223
3. jún 2013

Nemáte niekto podobnu skusenost s inofolicom ako ja? Beriem ho už 3. týžden. Okolo 6DC som začala mať večerné pichanie v podbrušku asi styri dni. Potom to ustupilo a dnes 17 DC opäť to pichanie. Hlien som mala 11-13DC. Teraz vôbec neviem výjst z toho kedy bola alebo bude ovulka. Pred inofolicom som lepšie poznala svoj cyklus. Teraz som zmätená.

zabka888
3. jún 2013

@duda223 juuuj, tak potom by si mi dala prosím ťa vedieť čo a ako? lebo neviem sa rozhonúť či si o kúpiť či nie aby mi niečo neporobil s cyklom 😒 dakujem a držím palce nech pomože 😉

angelin1410
3. jún 2013

@duda223 ahoj, u mňa to bolo podobne...pichanie okolo 9 DC a potom okolo 19 DC zase,ale už aj bolesti.....teraz som 24. DC, poobede ma rozbolelo brucho ako pred MS,ale zatial nič...:(...tak neviem...

kitulka
3. jún 2013

@franzziska Ahoj! Ja beriem Inofolic treti cyklus, vlastne uz mi zacal stvrty a spominam si, ze na zaciatku, prve dva tyzdne brania ma priserne bolela hlava. Takze moze to mat suvislost s Inofolicom, nemusi to byt len pocasim. Treba vydrzat, telo si zvykne a po cca tych 2 tyzdnoch by Ti to mohlo prestat. Kolko ho vlastne beries? A este som mavala hrozny hlad, aj to mi preslo.

jessy212
4. jún 2013

Ahojte baby, takže aj ja sa chcem s vami podeliť o skúsenosť a chcela by som aby ste mi aj poradili.
Takže ja som začala brať Inofolic pred 10 dňami, dnes beriem posledný sáčok. Raz sa mi stalo, že som jeden deň nezobrala ani jeden sáčok. Naordinovala som si ho sama pretože Dr. mi zistil PCOS a on mi predpísal antik. Najskôr som bola za aby som začala užívať HAK ale potom sme sa s priateľom dohodli, že chceme bábo. Brala som asi 10 rokov predtým a už ju nechcem takže som si recept nevybrala ale našla som na nete Inofolic a začala som užívať ten. Prvých pár sáčkov nič a potom sa mi asi dva krát tak zakrútila hlava, že ma zobralo aj na zvracanie. Strašne ma bolia prsia, pred MS ma tiež bolievali ale zvyčajne len bok a spodok a teraz cele, úplne celé. A taká bolesť, že dovy dopo. ☹ Myslím, že mi začalo rásť menej a pomalšie ochlpenie. Nemám hneď mastné vlasy. Takže toto by boli moje postrehy. A teraz otázka. 🙂 Ako som vysadila HAK pred 3 rokmi tak som nikdy nemala presný MC. Raz mi prišiel dva krát do mesiaca a potom zas aj štvrť roka nič. Teraz som mala naposledy 1.mája a odvtedy nič. Som 35DC a stále nič. Dnes som skúsila odmerať BT a vyšlo mi 37,1. Myslíte, že sa nám už mohlo podariť a nájdem //?
Takže som sa rozpísala, ale budem radať keď poradíte alebo nájdeme aspoň spoločné príznaky toho, že to funguje a že sa konečne niečo s tými hormónmi robí..... 😉

miakubko
4. jún 2013

@jessy212
Ahoj a neskusala si testnut ci nie si v tom??

jessy212
4. jún 2013

Ahoj, ešte nie, nechcem byť potom sklamaná. A keď mám pravdu povedať necítim sa tehotná. Niektoré baby píšu, že žena to cíti keď je tehu. Ja sa tak necítim.... 🙂

kajark
4. jún 2013

ahojte, inofolic mozem len odporucit, mala som vela anovulacnych cyklov, tak mi ho poradila moja dr. a po 2 mesiacoch sa nam zadarilo. ak by ste mali zaujem mam na predaj 4 cele nove balenia, co som nestihla vybrat, brala som 2 denne, tak mi to doporucila moja dr. , ak mate zaujem ozvite sa do IP