Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@nefertiri21 ja som začala brať inofolic asi 24 DC a ms mi prišla hneď o 2 dni, čiže predčasne. Potom som celý cyklus brala inofolic a ten sa mi veru natiahol na 37 dní. Čo je strašne moc pre mňa 😒 . Teraz ho beriem v podstate druhý cyklus (lebo tých pár dní nerátam na začiatku) a vyzerá to tak, že bude ukážkový 28 dňový, lebo ovulka sa tvári že bola na 14 DC. Ešte počkaj a nestresuj sa zbytočne. Ten prášok to musí dať do poriadku a to môže chvíľu potrvať 🙂
ahojte, vyzera to tak ze sa zadarilo a mam dve slabe // 🙂 🙂 Zostali mi dve krabicky inofolicu tak sa kludne ozvite kto ma zaujem... zabalim aj s tehu virusmi 😀
@bambi9 , supiš... 😵 😵 😵 😵 držím palce 😉
inač, kočky, ktoré to kombinujete s Metforminom/Sioforom pomohol vám Inofolic?
ja som tento cyklus zvýšila dávku Metforminu a aj Inofolicu a celkom ma to rozhádzalo... 😅 😅 😅 po vysadení Inofolicu však prišla ovulka na 32.dc (rekord!)
mám pocit, že som mala príliš veľkú dávku 😒 nemá niekto podobnú skúsenosť? (že spolu s Metforminom Inofolic skôr cyklus rozhádzal ako vylepšil?)
@sarafortuna akú dávku metforminu máš? ja som brala 2x850 mg a k tomu 2 sáčky inofolicu, ale mala som skôr pocit že ten inofolic nič nerobí, že všetko sa mi ako tak upravilo vdaka metforminu
@julka82 no ja dneska 36DC a porad nic, jeste pockam do pristiho tydne jestli ms nedojde a kdyz ne tak asi zacnu uzivat inofolic i bez MS snad mi po nem dojde
@nefertiri21 ved ho zacni uzivat hned...nemusis cakat 🙂 ja som ho nasadila hned ako som kupila, cim skor ... drzim palce
tak jdu do toho hned jak mi prijde tak zacnu uzivat, je to moje posledni nadeje pred iui
@nefertiri21 ono to chce cas, len treba vydrzat.... niekomu zaberie ihned ale ak nie tak vydrzis s uzivanim minimalne tych 6mes. 😉
@bambi9 ja mam po laparo, pak sem brala clostil 6 mes. a po 3 kole sa zadarilo ale nedopadlo to dobre, a nechci jit na iui kdyz jednou sem uz sama otehotnela, tak chci zkusit este inofolic na tech 6 mes. jinak jsem mela i gynex a po gynexu jsem mela ms az na 35DC a druhy mesic dosla mrcha na 29DC a od te doby nic
baby mozem sa opytat ? pomohlol vam inofolic k tehu? ci su to vyhodene peniaze?
@zibi zatial skusenost nemam a chcem vyskusat a ci zozeniem tak urcite kupim ale viem ze tu viacere s toho otehu.Tak nieco natom asi pravdy bude.
A este uz ked som v teme baby da sa normalne zohnat v lekarni inofolic ci musia objednat?Lebo uz 3 som si davala zhanat a nikto nemohol zohnat.Teraz ideme na Slovensko tak snad aspon sama budem uspesna.
@mamartinka ahoj ja som ho kupovala v lekárni Dr. Max a vždy ho mali....ale len jedno balenie vždy mali, takže som mala šťastie že nemuseli objednávať, som si ho uchmatla 🙂
@mamartinka podľa mňa ho majú skoro v každej lekárni 🙂
@zibi neviem moja...ja ho beriem len prvy mesiac ale zatial nevidim zmenu..lebo on ma zlepsit aj menzes a praveze som si vsimla ze nemam takmer ziadne krvacanie...změna zarovern s uzivanim dosla naraz..tak neviem
@zibi ano mne pomohol 😉
ja som ho kupila bez problemov v kazdej lekarni... teraz mi zostali dve cele balenia, tak kto chce napiste mi do spravy 🙂
@mamartinka
@mamartinka ahojky🙂
Skus mojalekaren.sk...ja som si objednala tam a este ho majy aj v akcii🙂
@bambi9 a ste ho mas ten inofolic?Odkial si a zakolko by si ho dala aj s postovnym?
@matulik73 dakujem.Tebe pomohol ci zatial nie?
@mamartinka nie je zac🙂
Beriem ho od 15DC,odporucili mi ho v CAR,lebo mam PCO...dnes mam 41DC a menzes nikde...takze nie som moc nadsena...uvidim este dalsi cyklus,a ak nic,tak si dam predpisat nieco ine...ale ine baby si ho tu chvalia...kazda sme ina,mozno tebe zaberie;)
@matulik73 ani mne menzes nejako neprichadzal...uvidim jako tento další dojde

@julka82 no ms mi mela dojit 1.6. a porad nic, takze mam asi zase obdobi bez ms, a ty kdyz si zacala brat inofolic dosla ti ms normalne?