icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

nefertiri21
7. jún 2013

@julka82 no ms mi mela dojit 1.6. a porad nic, takze mam asi zase obdobi bez ms, a ty kdyz si zacala brat inofolic dosla ti ms normalne?

julka82
8. jún 2013

@nefertiri21 ja som začala brať inofolic asi 24 DC a ms mi prišla hneď o 2 dni, čiže predčasne. Potom som celý cyklus brala inofolic a ten sa mi veru natiahol na 37 dní. Čo je strašne moc pre mňa 😒 . Teraz ho beriem v podstate druhý cyklus (lebo tých pár dní nerátam na začiatku) a vyzerá to tak, že bude ukážkový 28 dňový, lebo ovulka sa tvári že bola na 14 DC. Ešte počkaj a nestresuj sa zbytočne. Ten prášok to musí dať do poriadku a to môže chvíľu potrvať 🙂

bambi9
8. jún 2013

ahojte, vyzera to tak ze sa zadarilo a mam dve slabe // 🙂 🙂 Zostali mi dve krabicky inofolicu tak sa kludne ozvite kto ma zaujem... zabalim aj s tehu virusmi 😀

miakubko
8. jún 2013

@bambi9 Tak to je super blahozelaaaam, kolky den cyklu si si robila test

sarafortuna
8. jún 2013

@bambi9 , supiš... 😵 😵 😵 😵 držím palce 😉

sarafortuna
8. jún 2013

inač, kočky, ktoré to kombinujete s Metforminom/Sioforom pomohol vám Inofolic?
ja som tento cyklus zvýšila dávku Metforminu a aj Inofolicu a celkom ma to rozhádzalo... 😅 😅 😅 po vysadení Inofolicu však prišla ovulka na 32.dc (rekord!)

mám pocit, že som mala príliš veľkú dávku 😒 nemá niekto podobnú skúsenosť? (že spolu s Metforminom Inofolic skôr cyklus rozhádzal ako vylepšil?)

bambi9
8. jún 2013

@miakubko dnes som 12dpo... test som robila aj vcera, to bol taky jemny ruzovy duch uz 😉

nienna
8. jún 2013

@sarafortuna akú dávku metforminu máš? ja som brala 2x850 mg a k tomu 2 sáčky inofolicu, ale mala som skôr pocit že ten inofolic nič nerobí, že všetko sa mi ako tak upravilo vdaka metforminu

nefertiri21
8. jún 2013

@julka82 no ja dneska 36DC a porad nic, jeste pockam do pristiho tydne jestli ms nedojde a kdyz ne tak asi zacnu uzivat inofolic i bez MS snad mi po nem dojde

bambi9
8. jún 2013

@nefertiri21 ved ho zacni uzivat hned...nemusis cakat 🙂 ja som ho nasadila hned ako som kupila, cim skor ... drzim palce

nefertiri21
8. jún 2013

tak jdu do toho hned jak mi prijde tak zacnu uzivat, je to moje posledni nadeje pred iui

bambi9
8. jún 2013

@nefertiri21 ono to chce cas, len treba vydrzat.... niekomu zaberie ihned ale ak nie tak vydrzis s uzivanim minimalne tych 6mes. 😉

nefertiri21
8. jún 2013

@bambi9 ja mam po laparo, pak sem brala clostil 6 mes. a po 3 kole sa zadarilo ale nedopadlo to dobre, a nechci jit na iui kdyz jednou sem uz sama otehotnela, tak chci zkusit este inofolic na tech 6 mes. jinak jsem mela i gynex a po gynexu jsem mela ms az na 35DC a druhy mesic dosla mrcha na 29DC a od te doby nic

zibi
8. jún 2013

baby mozem sa opytat ? pomohlol vam inofolic k tehu? ci su to vyhodene peniaze?

mamartinka
8. jún 2013

@zibi zatial skusenost nemam a chcem vyskusat a ci zozeniem tak urcite kupim ale viem ze tu viacere s toho otehu.Tak nieco natom asi pravdy bude.

mamartinka
8. jún 2013

A este uz ked som v teme baby da sa normalne zohnat v lekarni inofolic ci musia objednat?Lebo uz 3 som si davala zhanat a nikto nemohol zohnat.Teraz ideme na Slovensko tak snad aspon sama budem uspesna.

nienna
8. jún 2013

@mamartinka ahoj ja som ho kupovala v lekárni Dr. Max a vždy ho mali....ale len jedno balenie vždy mali, takže som mala šťastie že nemuseli objednávať, som si ho uchmatla 🙂

julka82
8. jún 2013

@mamartinka podľa mňa ho majú skoro v každej lekárni 🙂

franzziska
8. jún 2013

@zibi neviem moja...ja ho beriem len prvy mesiac ale zatial nevidim zmenu..lebo on ma zlepsit aj menzes a praveze som si vsimla ze nemam takmer ziadne krvacanie...změna zarovern s uzivanim dosla naraz..tak neviem

bambi9
8. jún 2013

@zibi ano mne pomohol 😉

ja som ho kupila bez problemov v kazdej lekarni... teraz mi zostali dve cele balenia, tak kto chce napiste mi do spravy 🙂
@mamartinka

zibi
8. jún 2013

@bambi9 a otehotnela si z neho? v com ti pomohol?

ennynka
8. jún 2013

@bambi9 ako dlho ste sa snazili kym sa vam to podarilo?

matulik73
8. jún 2013

@mamartinka ahojky🙂
Skus mojalekaren.sk...ja som si objednala tam a este ho majy aj v akcii🙂

mamartinka
8. jún 2013

@bambi9 a ste ho mas ten inofolic?Odkial si a zakolko by si ho dala aj s postovnym?

mamartinka
8. jún 2013

@matulik73 dakujem.Tebe pomohol ci zatial nie?

matulik73
8. jún 2013

@mamartinka nie je zac🙂
Beriem ho od 15DC,odporucili mi ho v CAR,lebo mam PCO...dnes mam 41DC a menzes nikde...takze nie som moc nadsena...uvidim este dalsi cyklus,a ak nic,tak si dam predpisat nieco ine...ale ine baby si ho tu chvalia...kazda sme ina,mozno tebe zaberie;)

franzziska
8. jún 2013

@matulik73 ani mne menzes nejako neprichadzal...uvidim jako tento další dojde

ennynka
9. jún 2013

@matulik73 a nemozes byt uz tehotna a zato ti nejde menzes?

matulik73
9. jún 2013

@ennynka ahoj...nechce sa mi verit,ze by sa to podarilo hned na prvy cyklus...ale skusim si ist kupit test;)

ennynka
9. jún 2013

@matulik73 niekto tu pisal i take ze hned prvy cyklus bratia Inofolicu otehotnel ale uz neviem kto to bol.ale pamätam ze hej...vyskusaj testnut 😉 a potom daj vediet co a ako.merias aj BT?