Inseminácia a jemné špinenie
Ahojte aom tu nová chcem sa spýtať včera som podstúpila zakrok inceminacia a hneď v ten deň som zacala jemne špiniť je to zlé? Alebo to ma tak byť lebo o tom mi nikto nič nepovedal tak sa teraz obávam že asi s toho nič nebude 😐😐
@anetkasivakova drzim palceky potom daj vediet co to bude hlavne nech ste zdravuckiiiiiiiiiiii❤️
@anetkasivakova ahoj, ja sa chcem spýtať, ak to nebude vadiť, že koľko máš rokov a aký bol dôvod tohto zákroku? Lebo premýšľam nad tým aj ja... Dá sa to podstúpiť aj len tak, bez toho, aby bol nejaký zdravotný problém? Alebo to podstupujú len páry, ktoré nemôžu počať prirodzene z hociakého dôvodu?
@levandulova111 No ja neviem mne aj partnerovi nezistili nič žiadne zdravotne problemi ale mi sme sa snažili dva roky a nic potom sa nás pýtali či chceme sa snažiť doma alebo ci vlastne chceme iui ...tak ja som hned suhlasila a iui a podarilo sa hned na prvý raz len aby boli všetko dobre
@megan777 Ďakujeme veľmi pekne😇😍. Bola som na hcg mam 204,5 a dnes je 16 den po iui ...je to dost ked je to iba 16dni že? Viete mi prosím odpovedať ďakujem 🙂
@anetkasivakova aha, takže vlastne najskôr treba určitý čas snaženia a keď nič, tak až potom sa dá pomôcť aj inak, nedá sa teoreticky prísť hneď s tým, že máme o zákrok záujem a oni ho proste spravia, iba ak sú problémy, alebo sa dlho nedarí, správne som to pochopila? Lebo ja som o tejto metóde doteraz nepočula 🙈
@anetkasivakova ja som mala len 190tak si mysleli že to asi nevyslo museli sme pockat a potom riadne stuplo neboj sa vide to a potom aj potvrdili tehotenstvo
@levandulova111 minimalne rok ked sa nedari ale aj tato meroda nie je zarucena,len posunu partnerove spermie do maternice katetrom,ale mne hned chceli uplne umele IVF ze mi to ist nevide a vyslo na prvy sup IUI
@megan777 len horšie je, že my sa nesnažíme každý deň. Prvé takmer tri roky sme šli tak, že si partner pozor dával, ale boli aj časy, keď si pozor nedal. A pravidelne 7-10dní pred ms už sme si pozor nedávali absolútne. Momentálne sa "snažíme" iba mesiac, že naozaj naostro, ale nie je to tiež nejak často, keďže partner pracuje dlho do večera a ozaj koľkokrát je rád, že má energiu sa aspoň osprchovať, najesť a spať... Preto si myslím, že za snaženie sa považuje keď partneri/manželia "pracujú" na bábätku naozaj pravidelne, každé 2-3 dni, nie 2x za týždeň... 😔 A ja to mám zrejme ešte aj rozhádzané (ovuláciu), takže preto som sa pýtala, či sa to dá aj vyžiadať. Ďakujem za odpoveď a prajem všetko len to najlepšie do života ❤️
@megan777 Krásny chlapček 🥰😍...mne potvrdili hned tehotenstvo ale chcela som sa spýtať ze ci je to dosť dakujem za odpoveď ste krasny obaja😇😇😇
@anetkasivakova ďakujem
@anetkasivakova
@megan777 14 dní mám ak počítam spravne😇
@levandulova111 Áno spravne si pochopila ono keď sa snažíte dlho a sa nedarí a už ste s toho mimo tak ako som bola ja tak ja som hneď suhlasila s iui lebo uz som nevedela čo mám robiť lebo som videla že lieky nepomahaju ani nič tak som do toho išla no a podarilo sa hneď 😇
@anetkasivakova tak mas super❤️
@anetkasivakova to je krásny pocit, hneď na prvý šup ❤️ veľa zdravíčka prajem ❤️
@levandulova111 Ano je 😇prajem to všetkým tým ktorý sa snažia o babätko😇💕 ... Ďakujem😇😇
@megan777 ahoj nehnevaj sa že ty pišem ale zaujimama tvoja tema o iui .gratulujem že ste mali uspešnu hmed na 1x.ale mehnevaj sa že sa spytam pri akom spwrmiograme sa vam podarilo.ja som prave čerstvo po iui a mam 21 rokov ja som tiež v ok ale mamžel ma tiež zhoršeni spermiogram.misliš že by sa mohlo zadarit?manžel ma spermiogram oligo asthenospermiu tak že troška menej pohyblive a počet menej.
@pamelaandersom ahoj on mal nepohyblivost spermií,spomalené boli a tiež menší počet ale nasadila som mu koenzým Q10 a folandrol pomáha to určite išiel na kontrolný a mal lepšie vysledky
@pamelaandersom a ešte držím palceky nech Vám to bude daj vedieť potom,inak to ozaj v mladom veku
@megan777 dakujem pekne.dufam že aj nam sa podari
@pamelaandersom a kde ste boli my Helios Martin
@megan777 misme boli vo ferticent bratislava
@megan777 .ahoj tak že 1 inseminacia uspešna
@pamelaandersom jej paráda novidis blahoželám aj ja som takú mala presne
@megan777 dakujem dnes mam už hcg 119,2stupol.mala som pred 3 dnami len 21.8.aj ty si mala iui že v ktorom tyžni si teraz?aj mna na silu chceli tlačit do ivf dobre že som si vibrala iui lekar nechcel verit že sa to podari dal mi šancu len do 5 percent kôli zlim spermiam.
mne dal doktor 2 perc.koli veku,ale to bolo uz pred 5 rokmi maly ma uz 4 roky
a to hcg si ako vies odmerat to len lekar vie nie
@megan777 to je super že sa podarilo.hcg mi višetril gynekolog.a vy ste mali aky problem že ste museli chodit do car?ak sa smiem spytat
@pamelaandersom ja neviem nedarilo sa dlho ja 40rokov a muž 47mali sme vtedy a ja že vyskúšame to IUI a pán doktor že to nám nebude že mladým to nebude že úplne umelé ale ja som dala na to IUI a vyšlo ja ok som bola,a muž pomalé spermie

@megan777 Ďakujem ti veľmi pekne😇😇 a prajem aj ja vela zdravia a šťastia do života 😇😇😇 ...brala som clostyl begit tiez pred iui a preglin mi pichli v ten den to bolo 6.4 mala som ovulaciu a v ten den som bola na iui😇