Inseminácia a jemné špinenie
Ahojte aom tu nová chcem sa spýtať včera som podstúpila zakrok inceminacia a hneď v ten deň som zacala jemne špiniť je to zlé? Alebo to ma tak byť lebo o tom mi nikto nič nepovedal tak sa teraz obávam že asi s toho nič nebude 😐😐
@pamelaandersom to je vaše prvé dieťatko asi ,tak neskôr napíš aj pohlavie,veľa zdravia prajem tebe aj bábätku.
@megan777 dakujem pekne ano 1 dietako bude
@pamelaandersom super Teším sa že vyšlo malé voňavé krásne babatenko❤️❤️❤️👏👏👏
@megan777 hehe dakujem
@megan777 ahoj mam problem dnes som mala prvi ultrazvuk no na ultrazvuku nič neni vidno hcg stupa mám 514.a pi višetrenie som začala špjnit a trošku mam bolesti ako na menzes.velmi sa bojim.čo to može byt.podla pislednej menzesu mala by som byt 5 tyždni je to normalne?
@pamelaandersom ešte asi nemusí byť nič vidno aj ja som spinila,brala som progesterón teda utrogestan dlhšie som brala neviem do ktorého tyzdna,hlavne kľud,idem do práce potom napisem
@megan777 dakujem
malo byt vidno asi len gestacny vak srdiecko az v 6 tyzdni a to spinenie bolo po vysetreni ci pred,doktor Ti nic nato nedal?
@megan777 po višetrenie som začala špinit najprv take ružovskate máličko a nesķôr take kremove troška do hneda a dnes je to už menej.ale včera som pichala prvi krat flaxiparine ne može byt stoho?
@pamelaandersom aha to je na riedenie krvi to Ti kázal doktor
@megan777 ano.
@pamelaandersom ahoj ako všetko ok
@megan777.ahoj.ja sama neviem určite som potratila aj ked neviem načom som len to viem že naposledi mi sestrička brala krv a zistila že mi klesal hcg a vtedi som len špinila 5 dni.moj gynekolog ne robi tak som išla inde ktori zastupuje ten povedal že možno potratim ked špinim a že mám visasit utrogestan .no a bčera som začala krvacat už normalne aj take zraxenini zomna idu.a teraz neviem gde mám ist ktoremu lekarovi a že kedy?

@megan777 tak to je super.že sa vam to podarilo.