icon

Inseminácia a jemné špinenie

anetkasivakova
7. apr 2022

Ahojte aom tu nová chcem sa spýtať včera som podstúpila zakrok inceminacia a hneď v ten deň som zacala jemne špiniť je to zlé? Alebo to ma tak byť lebo o tom mi nikto nič nepovedal tak sa teraz obávam že asi s toho nič nebude 😐😐

Strana
z3
pamelaandersom
3. dec 2023

@megan777 tak to je super.že sa vam to podarilo.

megan777
3. dec 2023

@pamelaandersom to je vaše prvé dieťatko asi ,tak neskôr napíš aj pohlavie,veľa zdravia prajem tebe aj bábätku.

pamelaandersom
4. dec 2023

@megan777 dakujem pekne ano 1 dietako bude

megan777
4. dec 2023

@pamelaandersom super Teším sa že vyšlo malé voňavé krásne babatenko❤️❤️❤️👏👏👏

pamelaandersom
4. dec 2023

@megan777 hehe dakujem

pamelaandersom
Autor odpoveď zmazal
pamelaandersom
5. dec 2023

@megan777 ahoj mam problem dnes som mala prvi ultrazvuk no na ultrazvuku nič neni vidno hcg stupa mám 514.a pi višetrenie som začala špjnit a trošku mam bolesti ako na menzes.velmi sa bojim.čo to može byt.podla pislednej menzesu mala by som byt 5 tyždni je to normalne?

megan777
6. dec 2023

@pamelaandersom ešte asi nemusí byť nič vidno aj ja som spinila,brala som progesterón teda utrogestan dlhšie som brala neviem do ktorého tyzdna,hlavne kľud,idem do práce potom napisem

pamelaandersom
6. dec 2023

@megan777 dakujem

megan777
6. dec 2023

malo byt vidno asi len gestacny vak srdiecko az v 6 tyzdni a to spinenie bolo po vysetreni ci pred,doktor Ti nic nato nedal?

pamelaandersom
6. dec 2023

@megan777 po višetrenie som začala špinit najprv take ružovskate máličko a nesķôr take kremove troška do hneda a dnes je to už menej.ale včera som pichala prvi krat flaxiparine ne može byt stoho?

megan777
7. dec 2023

@pamelaandersom aha to je na riedenie krvi to Ti kázal doktor

pamelaandersom
7. dec 2023

@megan777 ano.

megan777
14. dec 2023

@pamelaandersom ahoj ako všetko ok

pamelaandersom
14. dec 2023

@megan777.ahoj.ja sama neviem určite som potratila aj ked neviem načom som len to viem že naposledi mi sestrička brala krv a zistila že mi klesal hcg a vtedi som len špinila 5 dni.moj gynekolog ne robi tak som išla inde ktori zastupuje ten povedal že možno potratim ked špinim a že mám visasit utrogestan .no a bčera som začala krvacat už normalne aj take zraxenini zomna idu.a teraz neviem gde mám ist ktoremu lekarovi a že kedy?

Strana
z3