Intrauterinná inseminácia - pocity
Ahojte dievcata, mam za sebou prvu IUI a som strasne nedockava aky bude výsledok. Mali ste nejake príznaky ked vam IUI vysla, alebo ste to zistili az testom alebo krvym testom?
@arat321 ja mam dostat ms vo stvrtok,no obcas pride aj o den dva,no uvidime zajtra,no moc velku nadej tomu nedavam.inak priznaky mat ani nemusis,mna pobolieva podbrusko uz niekolko dni,ale iba tak trosku sem tam,to nemusi nic znamenat ale vcera ma zacalo pobolievat hrdlo a dnes ma boli ako slak,no to asi tehu priznaky nebudu hihi
@lina129 ahoj no prva IUI sa malokedy podari,ale su aj vynimky,dufam,ze budem aj ja noo,ale vela tu pisu ze vysla az neviem kolka...zalezi od teba,alebo od veku,ja uz mam 38 rokov a umele sa preplaca len do 39 takze potom uz chcem ist rovno na umele,ak to nevyslo,kazdy nema tolko peniazkov aby mohol byt samoplatca...a to este ma chce poslat doktorka na laparku no tak uvidime...
Ja som absolvovala jedno iui pp ivf lebo doktor v centre povedal ze som oka. iui sa nepodarilo sla som na laparku verdikt nepriechodne len ivf. Tri krat uvf bez uspechu a teraz som sa nastvala a absilvujem imunologiu hematologiu a endokrinologiu co ked nieco najdu. Zbytocne vyhodene prachy za iui aj za ivfka ked sa nieco potvrdi a ako viete je to dost penazi.
@skaredekacatko a teba neposlali na endokrinologiu este pred IUI? lebo mna ano a tam mi zistili tu znizenu cinnost st. zlazy a hned som nato dostala aj lieky,aj ked to mam tak na hrane,nie moc zle,aj to moze byt pricina,tak poctivo papam lieky. aj ja si myslim,ze treba najskor vsetky vysetrenia,lebo mas pravdu peniazky nikomu z neba nepadaju,ja uz mam 38 takze ak sa to nepodari,nechcem uz ist na IUI ale rovno na umele,lebo sa preplaca len do 39 a kradnut neviem...
@zuzicek88 mna neposlali nikde lebo chyba sa ukazala u muza tak uz nepatrali ci nieco nemam a kedze tri vklady boli neuspesne tak som sa rozhodla podstupit toto vsetko. V prvom centre co som bola v martine iscare mi brali krv na testy ale neviem co vsetko mi zistovali papier od toho nemam tak preto to absolvuj este raz. Jedine co sme mali bola genetika na tu nas poslali z martina.
@skaredekacatko ved dobre,ale to neznamena,ze ked bola chyba u muza,nemoze byt aj v tebe,teda bodaj by nebola,ale dobre robis aj ja by som sa na tvojom mieste dala poriadne vysetrit,drzim palceky,vies niekedy aj to pomoze,ked clovek vie vysledky,aj ked su dobre,ten moj manzel po tom spermiograme bol taky spokojny a stastny,vies chlap hihi
@zuzicek88 v centre to uzatvorili ja som oka muz nie. Sla som na svoj podnet na laparku v centre na co vsak na ivf netreba vediet ci su priechodne to je pravda ale po laparke viem ze mozu vkladat len jedo embrio lebo by bol problem pri dvoch. Keby som vedela o tych vysetreniach skor idem uz vtedy na ne ale nikto mi onich nepovedal az tu baby na konikovi.
@skaredekacatko to ti verim,ja som neskutocne vela veci nevedela,co sa tyka vysetreni,ani len netusila,az ked som sa o to zacala zaujimat,preto hovorim,netreba stresovat,ani ja som do roka nestresovala,ani vlasy som si netrhala ked prisla dalsia ms,ani nic podobne,dokonca ma nie jedna znama odhovarala,od centra,jedna kamoska mi povedala,ze jej znama bola a nikdy viac,no dobre,to je jej vec a jej pocity,ja som ja,nie ona,vypocut si vypocujem,ale vzdy robim to,co citim ja,aj o prefukoch tu vela bab pise,ake to je strasne,aka bolest a ako odpadavali a neviem co,pre mna to take strasne nebolo,aj ked som sa bala a zasa sa bojim laparky...ale chceme babo a si myslim,ze porod je tazsi nez prefuky,ale to uz som riadne odbocila ,ale proste,vsetko s kludom,ale nedame sa 😠 🙂
@zuzicek88 ja nestresujem ale mi.uz tri roky chodime do centra uz by som rada videla vysledky 😝
baby ako to vsetko prebieha ,?? a co vsetko treba absolvovat predtym??
@skaredekacatko prepac,ja som to nemyslela na teba,ani som ta nechcela urazit,skor povzbudit,takto to citim a prezivam ja,naozaj som sa nikoho nechcela dotknut,ani nic podobne,prepac,mrzi ma,ak si to tak pochopila
@mina1834 to asi zalezi od centra kde chodis,aj od vysledkov vysetreni,to sa neda jednoznacne povedat,co treba apsolvovat,ja som bola iba na stery c nentre u mojej gyn. na endokrinologii a prefukoch vajcovodov a kedze mi hned rastol folikul hned nam poradili IUI no tak sme to vyuzili a vysledok uvidime zajtra
@zuzicek88 ale ja som sa neurazila vobec kdeze len som ti pritakala ze nestreaujem to mas pravdu stres to mu nepomoze. Som to asi zle napisala
@skaredekacatko nevadi v pohode,nic sa nedeje ja uz trosku ano,ked sa blizi zajtrajsok...
@zuzicek88 ja si len poplacem ked sa nepodari a na vsetko sa tesim ci uz stymulka alebo vysetrenia 😎
@skaredekacatko aj to treba,dostat vsetko so seba,aj to pomoze
Veru a potom idem do boja s novou nadejou raz sa podari urcite
@skaredekacatko verim tomu,ze ano,urcite,keby si potrebovala sa nieco spytat,poradit,alebo kludne si aj ponadavat,obcas aj to treba,kludne sa ozvy
@zuzicek88 v daka a ty mas vsetky vysetrenia v pohode? Ci sa na nieco liecis.
@skaredekacatko zistili mi znizenu cinnost stitnej zlazy a mozno nepriechodny jeden vajecnik,ale to si nebola na tom prefuku celkom ista,ale inak ovulaciu mavam,aj ms pravidelnu,tak o den dva zvykne skor prist,ale to je v norme,inak mi nezistili nic a manzel ma spermiogram velmi dobry uvidime zajtra co sa dozvieme
prve IUI mi nevyslo...druhe uz ano 🙂 pocity som nemala ziadne...praveze som si myslela ze zase nic a bum 🙂 na to prve som sa sustredila...druhe som vypustila z hlavy....tancovala som na koncerte DM par dni po IUI...pila pivo, whiskey ze ved isto nevyjde a zrazu 2 ciarky na teste vecer pred krvnym testom...skoro som odpadla 😀 krv v centre to rano potvrdila a teraz mi tu spi v kociku skoro 10 mesacna bambulka 🙂 moj tip...nesustredit sa nato!!!! vsetko bude ako ma byt a priroda to zariadi 🙂
caute baby takze ja nic ani po 2x, dnes som mala mat krvny test, ani som nechcela ist a ani nemusim, lebo uz zacinam spinit ☹ dalsi pokus uvazujem rovno o IVF , zdielam nazor zuzicek. Ziadost na poistovnu sme poslali uz ked sme boli 2x na IUI, lebo to trva dlhsie kym Vam to odklepnu, tak nech nestracame cas. Takze teraz pockame na schvalenie a musim najst odvahu, lebo Vam poviem neviem preco ale mam velky strach, asi preto lebo nie som s tym uplne stotoznena. Preco prave my musime mat ten problem.... na jednej strane velmi tuzime obaja po dietatku, na druhej strane si uvedomujem ze asi nam neni sudene mat vlastne deti. Ale neviem sa s tym zmierit ostat bez nich, asi by som vycitala, ze som preto neurobila vsetko, ja neviem je to velmi zlozite. Skusim to pustit z hlavy, mam nato cely december, predpokladam, ze v januari by sme mohli ist do toho, dovtedy nechcem na to ani mysliet, nikdy mi nenapadlo, ze ja takto skoncim. Je to tazke ked teraz dve moje kamosky otehotneli a ja nic. Ale to urcite poznate aj Vy. Drzim Vam vsetkym palce, pre nikoho to nie je lahke.

@arat321
@jenns
@carmmen ahojte babenky,ste moc zlate,som rada,ze som tu na vas natrafila a ze sa mozme podporovat,ste super a verim,ze onedlho si budeme pisat uz v inej skupine