Iscare Martin
Ahojte žienky, viem, že ma tu teraz veľa z Vás odsúdi a dá mi “nežiadané rady do života “. No odjakživa som túžila po babatku strašne skoro , vždy som chcela byt mladou maminou , tak , ako bola aj tá moja .. mám 19 rokov čo príde niekomu málo a niekomu akurát 🙂 uhol pohladu. Skolu dokončenú mám , mám vyštudovanú strednú skolu ukončenú maturitnou skúškou , mám priateľa zachvíľku krásnych 5rokov❤️ Ktorý ma 23 rokov má prácu hneď od ukončenia maturity , kde zarobí slušne peniaze. Ja som od svojich 15 rokov brigádovala a brigadujem doteraz všetky peniaze som si odkladala . No k veci .. snažíme sa o babo vyše roka.. čiže Ano on mojej 18tky za čo ma vysmejete , že mám ešte čas .. zachvíľku to budú 2 roky a stále nič .. nevieme ani čo to môže byt nakoľko vyšetrenia u gynekologa som mala vraj v pohode ( môj gynekolog bol strašný flegmoš strašný nezáujem , neochota riešiť nedarenie sa, vypýtal 30€ za každé posedenie kde mi povedal že nevie kde je problém a hotovo) tak sme sa tak bavili , že by sme skúsili iscare Martin,aby sme vedeli ako na tom vlastne zdravotne sme .. priateľ je k tomu naklonený tiež , no strašne sa bojím reakcie okolia keď zistia môj vek .. všetci si predstavia pod 19 ročnou ženou nejaké dievča ktoré nevie čo chce , no ja som pravý opak .. vždy poviem , že radšej 19 rocna ktorá sa bude vedieť a hlavne bude mat z čoho postarať o babatko ako 30 rocna ktorá ani nevie s kým ho má a babo nemá dať čo do ust .. čo myslite baby,aký máte nato pohľad vy ? :/
@bilberryday
@dominikahr napíšem ti ak môžem
. baby ďakujem Vám veľmi pekne , strašne som sa bála odsudzovania ľudí , ani neviete aké pohľady na mna hádzal môj gynekolog keď som za ním prišla, že chcem pomôcť , začal ma odhovárať že som moc mlada ,, pritom od 57 rokov a má 5mesačné dieťa . 🤦🏻♀️
vobec sa neboj a nepozeraj na to kto ta ako bude vnimat alebo nieco take, je to tvoje, vase rozhodnutie a proste ked sa vam nedari tak je normalne, ze clovek hlada pomoc, aj my sme mali problemy, dlho sme sa snazili a neslo to, tiez sme boli v Iscare a tam nam pomohli a vdaka tomu mame Tomaska 🙂
@kellypiu ďakujem pekne za podporu , písala som tam , paní mi pekne ochotne odpovedala na maili tak dúfam že bude všetko Ok ❤️ Veď práve , že človek sa snaží , robi vsetko možné a najhoršie , keď nevie kde je problém …
no je to tazko, mna to tiez velmi sklucovalo, ze som nevedela, co je za problem a ako z toho von, ale tak nastastie oni sa vyznaju a vedia pomoct a to je hlavne, mas uz aj termin?
@kellypiu Ano , 21.9😍 nečakala som , že tak skoro , priateľovi som tvrdila že to až za nejaké mesiace, tak jeho skoro šľak trafil 😆😆
Ahoj v Iscare Martin su velmi ochotní a vobec neriešia nič ohladom veku, a na okolie by som sa vykašlala. Ja mam 22 a tiež sme sa s manželom snažili dva roky (manžel ma 28) až sme rozhodli že skusime ísť do iscare MT a dobre sme spravili pretože manžel mal zlí spg a povedali že sa to bude už len zhoršovať. Takže vek vobec nerieš. Podľa mňa radšej skôr ako neskoro. 🙂
haha to si viem predstavit, chlapi sa potrebuju na niektore veci akoby psychicky pripravit, to aj u nas tak bolo 😀 Ale super, sa tesim s tebou, ze tak skoro, daj potom vediet ako ste pochodili, budem drzat palce 🙂
Držím palce to ze si mladá vôbec nerieš radšej mladá ako "stara" ja som tiež spravila chybu ze som bábo chcela od 20rokov ale pozerala som na svoje okolie a dávala som na ľudí a to bola veľká chyba malý sa mi narodil keď som mala 33rokov takže už by som nikdy nedala na druhý ľudí človek má spraviť všetko tak ako cíti tak držím palce☺️
@marculka51 presne ako pises a neviem ani preco to robime, preco tak prizerame na to, kto co okolo nas hovori, ved my najlepsie vieme, citime kedy je ta spravna chvilka, kedy sme na to pripravene 😉

Je to tvoje rozhodnutie a tvoj život. Ja by som do toho šla . My sa tiež pokúšame už 7 rokov čiže od mojej 24 a išla by som do CAR skôr. Keby som bola vedela aka bude naša cesta dlhá. Urobia ti komplexnejšie vyšetrenia a uvidíš ako na tom ste. Inak aj ja chodim do ISCAR MT odporúčam dr Sakala... 😊 Ak by si ešte chcela niejake info kľudne napíš 😊😊 držím palce