icon

Iscare Martin

5. sep 2022

Ahojte žienky, viem, že ma tu teraz veľa z Vás odsúdi a dá mi “nežiadané rady do života “. No odjakživa som túžila po babatku strašne skoro , vždy som chcela byt mladou maminou , tak , ako bola aj tá moja .. mám 19 rokov čo príde niekomu málo a niekomu akurát 🙂 uhol pohladu. Skolu dokončenú mám , mám vyštudovanú strednú skolu ukončenú maturitnou skúškou , mám priateľa zachvíľku krásnych 5rokov❤️ Ktorý ma 23 rokov má prácu hneď od ukončenia maturity , kde zarobí slušne peniaze. Ja som od svojich 15 rokov brigádovala a brigadujem doteraz všetky peniaze som si odkladala . No k veci .. snažíme sa o babo vyše roka.. čiže Ano on mojej 18tky za čo ma vysmejete , že mám ešte čas .. zachvíľku to budú 2 roky a stále nič .. nevieme ani čo to môže byt nakoľko vyšetrenia u gynekologa som mala vraj v pohode ( môj gynekolog bol strašný flegmoš strašný nezáujem , neochota riešiť nedarenie sa, vypýtal 30€ za každé posedenie kde mi povedal že nevie kde je problém a hotovo) tak sme sa tak bavili , že by sme skúsili iscare Martin,aby sme vedeli ako na tom vlastne zdravotne sme .. priateľ je k tomu naklonený tiež , no strašne sa bojím reakcie okolia keď zistia môj vek .. všetci si predstavia pod 19 ročnou ženou nejaké dievča ktoré nevie čo chce , no ja som pravý opak .. vždy poviem , že radšej 19 rocna ktorá sa bude vedieť a hlavne bude mat z čoho postarať o babatko ako 30 rocna ktorá ani nevie s kým ho má a babo nemá dať čo do ust .. čo myslite baby,aký máte nato pohľad vy ? :/

dominikahr
5. sep 2022

Je to tvoje rozhodnutie a tvoj život. Ja by som do toho šla . My sa tiež pokúšame už 7 rokov čiže od mojej 24 a išla by som do CAR skôr. Keby som bola vedela aka bude naša cesta dlhá. Urobia ti komplexnejšie vyšetrenia a uvidíš ako na tom ste. Inak aj ja chodim do ISCAR MT odporúčam dr Sakala... 😊 Ak by si ešte chcela niejake info kľudne napíš 😊😊 držím palce

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
5. sep 2022

@bilberryday
@dominikahr napíšem ti ak môžem
. baby ďakujem Vám veľmi pekne , strašne som sa bála odsudzovania ľudí , ani neviete aké pohľady na mna hádzal môj gynekolog keď som za ním prišla, že chcem pomôcť , začal ma odhovárať že som moc mlada ,, pritom od 57 rokov a má 5mesačné dieťa . 🤦🏻‍♀️

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
kellypiu
6. sep 2022

vobec sa neboj a nepozeraj na to kto ta ako bude vnimat alebo nieco take, je to tvoje, vase rozhodnutie a proste ked sa vam nedari tak je normalne, ze clovek hlada pomoc, aj my sme mali problemy, dlho sme sa snazili a neslo to, tiez sme boli v Iscare a tam nam pomohli a vdaka tomu mame Tomaska 🙂

autor
6. sep 2022

@kellypiu ďakujem pekne za podporu , písala som tam , paní mi pekne ochotne odpovedala na maili tak dúfam že bude všetko Ok ❤️ Veď práve , že človek sa snaží , robi vsetko možné a najhoršie , keď nevie kde je problém …

kellypiu
7. sep 2022

no je to tazko, mna to tiez velmi sklucovalo, ze som nevedela, co je za problem a ako z toho von, ale tak nastastie oni sa vyznaju a vedia pomoct a to je hlavne, mas uz aj termin?

autor
7. sep 2022

@kellypiu Ano , 21.9😍 nečakala som , že tak skoro , priateľovi som tvrdila že to až za nejaké mesiace, tak jeho skoro šľak trafil 😆😆

baram123
7. sep 2022

Ahoj v Iscare Martin su velmi ochotní a vobec neriešia nič ohladom veku, a na okolie by som sa vykašlala. Ja mam 22 a tiež sme sa s manželom snažili dva roky (manžel ma 28) až sme rozhodli že skusime ísť do iscare MT a dobre sme spravili pretože manžel mal zlí spg a povedali že sa to bude už len zhoršovať. Takže vek vobec nerieš. Podľa mňa radšej skôr ako neskoro. 🙂

kellypiu
9. sep 2022

haha to si viem predstavit, chlapi sa potrebuju na niektore veci akoby psychicky pripravit, to aj u nas tak bolo 😀 Ale super, sa tesim s tebou, ze tak skoro, daj potom vediet ako ste pochodili, budem drzat palce 🙂

marculka51
21. sep 2022

Držím palce to ze si mladá vôbec nerieš radšej mladá ako "stara" ja som tiež spravila chybu ze som bábo chcela od 20rokov ale pozerala som na svoje okolie a dávala som na ľudí a to bola veľká chyba malý sa mi narodil keď som mala 33rokov takže už by som nikdy nedala na druhý ľudí človek má spraviť všetko tak ako cíti tak držím palce☺️

gabrielamodrykonik
Odpoveď bola odstránená
kellypiu
5. okt 2022

@marculka51 presne ako pises a neviem ani preco to robime, preco tak prizerame na to, kto co okolo nas hovori, ved my najlepsie vieme, citime kedy je ta spravna chvilka, kedy sme na to pripravene 😉