icon

Iscare Martin - cena

petra5353
11. mar 2018

Zienky, prosim vas.. ideme prvykrat s muzom na umele op.
Ja uz som taka popletena z tolkych informacii. Boli sme na 1.konzultacii, potom vybrat lieky a kratky protokol.. uz si picham Gonal, 15.3. idem na prvy ultrazvuk... potom cca po tyzdni (ak pojde vsetko podla planov) na odber oocytov...
Ale co bude dalej?? Kolko to vsetko bude stat €?
Lieky a injekcie zatial 300€
Spermiogram 30€
No po tych prispevkoch, co tu citam sa mi to len mota v hlave ;) cena zalezi od toho, kolko oocytov sa podari odobrat??? Ci?? Baby, poradte prosim, nech na to nemyslim stale,.. bo to mi nepridava na psychike ;(

Strana
z6
janemari
11. mar 2018

Po odobratí oplodnia a bude sa čakať max.5 dní koľko z nich sa oplodní a v akom stave budú.Potom nasleduje vklad najlepších ,resp. vkladá sa jedno a druhé sa zmrazujú a to sa platí za uskladnenie.Pokiaľ viem ja som platila lieky,injekcie a zákroky do 1000 eur a to bolo pred cca 8 rokmi

vyhuelka
11. mar 2018

My sme boli teraz ale v mt helios, myslim že ceny budu podobne... oplodňovalo sa 12vajíčok, teda čim viac vajičok tym sa cena zvyšuje, nás to vyšlo cca 1500€

petra5353
autor
11. mar 2018

Takze oni oplodnia vsetky odobrate vajicka

petra5353
autor
11. mar 2018

@janemari dakujem za odpoved.. ukludnila som sa 🙂

petra5353
autor
11. mar 2018

@vyhuelka krasny pocet vajicok ste mali.. takze uz som sa ukludnila.. bala som sa, ze to bude extra suma za to 🙂

vyhuelka
12. mar 2018

@petra5353 tak nie je to málo ale tak kvoli babatku urobíme všetko, nie? 🙂

vierocka888
12. mar 2018

No ja ked nezaratam tie neustale cesty do martina na kontroly, tak nas to vyslo nieco cez 2000e. Bolo to v septembri. Tie vajicka, ktore sa oplodnia a ostanu, ti budu mrazit, to platis a platis potom aj ich uskladnovanie...kazdy rok okolo 200e.... tiez platis ak ti daju predlzenu kultivaciu, my sme mali aj embryoglue....
Na prvy pokus sme do toho chceli dat vsetko a vyslo to, maly sa nam narodi v maji 🙂

petra5353
autor
12. mar 2018

@vyhuelka samozrejme, ze urobime cokolvek.. ale radsej sa na to pripravit, aby ma nieco nezaskocilo pocas priprav a tym sa to nepodari.. teraz som ozaj kludnejsia

petra5353
autor
12. mar 2018

@vierocka888 jeeeejoo.. gratulujem.. ja som tiez sa vsetko.. pre istotu..ked uz sme sa dali na boj..tak dobojujeme uspesne 🙂

vierocka888
12. mar 2018

@petra5353 dakujeme 🙂 nam sa sice ivf skomplikovalo, lebo som mala hyperstimulacny syndróm ale v dalsom cykle nam vlozili krpca a ten sa drzal zubami nechtami 🙂
Inak rataj s tym ze lieky budes potom kupovat a uzivat do 12tt takze aj po IVF su nejake naklady 🙂
Fakt si radsej tak 1500e na to odloz az vas nic neprekvapi 😉

katharines
13. mar 2018

@petra5353 a co vas viedlo na ivf? Obcas staci len mala zmena v stravovani a pohyb pre prirodzene otehotnenie. Uvedomujes si, ze uz po oplodneni vajicka sa stavas matkou? Co potom s dalsimi pocatymi detickami? Nechas ich zabit?

katusikkk
13. mar 2018

@katharines
Som sportovec a stravu mam taku,ze by bol Bukovsky zavidel .To si vazne myslis ,ze to staci pre prirodzene otehotnenie?
Nevies cim vsetkym si niektore zeny presli,tak sa radsej zdrz komentara.

katharines
13. mar 2018

@katusikkk ano, vacsinou to staci. Teda ked predtym dlhe roky nebrali HAK. A ta zmena je potrebna tak u zeny ako u muza. Rovnako trendova nizkotucna strava a fruktoza v potravinach vyrazne znizuje plodnost.

katusikkk
13. mar 2018

@katharines
A predstav si ,ze HAK som nebrala,nejem nizkotucnu stravu,nic kde pise free sugar,vajcia ,mlieko maso mam od mamy "z dvora" nezijem stresujuco,vela spim a to iste aj partner.
Raz ked je problem,tak je problem .Ked sa ten problem riesit neda dlhe roky,tak vtedy je tu velky problem.A uz potom nastupuju centra.
A plodnost znizuje vsetko.Aj registracia na modreho konika😂

petra5353
autor
14. mar 2018

@vierocka888 my sme dnes boli na prvom sone... zatial ok.. uvidime dalej.. ok..odkladam rezervu bokoooom ;)

petra5353
autor
14. mar 2018

@katharines zdravotne problemy, prirodzenou cestou bez sance ;( samozrejme, ze si uvedomujem byt matkou.. jefno dieta vychovavame (adoptovane) a chceme skusit aj svoje vlastne..

vierocka888
14. mar 2018

@petra5353 drzim silno palce, hlavne az nemas hyperstimulak, to bol masaker :(
Daj vediet ako ste pochodili, budem na teba mysliet 😉
Viem ake to je prejst si tym vsetkym... isto to dobre dopadne :-*

janemari
14. mar 2018

@petra5353 zdravotné problémy mam aj ja, šanca otehotnieť prirodzene bola nulová a pomocou ivf tak 13% Vložili mi jednotkove embrijko po PK a nepodarilo sa, vzápätí som otehotnela prirodzenou cestou.

petra5353
autor
14. mar 2018

takze 1.sono ok.. vsetko v poriadku.. 9 párov nás ide naraz v MT na IVF.... tak sa mozno este niekto prida do skupiny ;)

zuzula802
16. mar 2018

Ahojte. Tiez chodim do Iscare v Martine. Od 30.3. zacinam kratky protokol. Mam ale obavy,pretože už mam 38 rokov. Poznate nejake zeny ktorým sa to podarilo aj v takom veku? Odber mam naplanovany na 25.4.

petra5353
autor
16. mar 2018

@zuzula802 ja budem mat teraz 30 rokov.. boli sme na 2.sone..este jedno sono v pondelok a stredu uz ideme na odber oocytov.. mozno sa vyjadria zienky v blizsom veku.. treba tomu verit.. a vyjde to

mravcadlo
28. mar 2018

Mne akurát dnes robili embryotransfer 🙏

mravcadlo
28. mar 2018

@zuzula802 ja som mala vo februári 37

petra5353
autor
28. mar 2018

@mravcadlo gratulujeeem.... a drzim päste.. a som dostala OHSS... to je brutal.. na infuzky chodim.. neviem, kolko este vydrzim.. vsetkym vam ale prajem to vytuzene baaabo

sticker
mravcadlo
29. mar 2018

@petra5353 ďakujem ....no to nič moc veru . Prajem veľa šťastíčka

sussy
10. máj 2018

@katharines to myslite vazne?? Radsej nekomentutej. A nechajte si tie bludy o strave a pohybe pre seba. Neviete co vsetky zeny prezivaju ked sa neda otehotniet prirodzene. Kazda z nas tu skusila ovla viac ako len stravu a pohyb. A vobec nech vas netrapia niecie vajicka. Starajte sa o seba. Alebo viete co??? Radsej sa za nas modlite.

ingelika78
11. máj 2018

@zuzula802 Ahoj Zuzula ja Ta chcem povzbudit, isla som na moje prve IVF toho roku, mam 39, ale kym tu bude babo budem mat rovnych 40. Vysiel mi prvy pokus (KET, fresh ET som mala odlozeny).

katharines
11. máj 2018

@sussy nerozumiem tvojmu vylevu. Kedze je vela pricin neplodnosti, je aj vela ciest a sposobov, ako ju ovplyvnit, a tym nemyslim IVF. A nie je pohyb, ako pohyb. Mojzisova vyselektovala a navrhla cviky, ktore zvysuju plodnost tym, ze dochadza ku prekrveniu a uvolneniu zodpovednej casti tela. A nedostatok zivin, alebo jedy v strave tiez robia svoje. Samozrejme som nikde nepisala, ze strava a cvicenie su jedinou pricinou neplodnosti. Ludsky organizmus nie je pocitac, ktory sa resetne a ide v novom mode. Vsetko chce svoj cas.

evaachesa
11. máj 2018

@sussy tato pani @katharines vyhladava taketo diskusie tykajuce sa ivf a snazi sa odhovorit od tohoto z jej pohladu hriechu ... radila by som zapnut rezim ignoracia a neodpovedat lebo to nema zmysel a akurat sa vytocite ... pani je evidentne v nejakej sekte len sa nechce priznat 🤤

katharines
11. máj 2018

@evaachesa staci si pozriet encykliku Humana vitae 😉

Strana
z6