icon

Iscare Martin - cena

petra5353
11. mar 2018

Zienky, prosim vas.. ideme prvykrat s muzom na umele op.
Ja uz som taka popletena z tolkych informacii. Boli sme na 1.konzultacii, potom vybrat lieky a kratky protokol.. uz si picham Gonal, 15.3. idem na prvy ultrazvuk... potom cca po tyzdni (ak pojde vsetko podla planov) na odber oocytov...
Ale co bude dalej?? Kolko to vsetko bude stat €?
Lieky a injekcie zatial 300€
Spermiogram 30€
No po tych prispevkoch, co tu citam sa mi to len mota v hlave ;) cena zalezi od toho, kolko oocytov sa podari odobrat??? Ci?? Baby, poradte prosim, nech na to nemyslim stale,.. bo to mi nepridava na psychike ;(

jojka83
24. máj 2018

@vyhuelka tak držím palce nech sú výsledky z krvi dobré....áno idem zajtra...pocity sú zmiešané...rozmýšľam či mi do zajtra nepopraskajú folikuly, koľko ich bude, či sa podarí vypestovať aspoň jedno embryo a tak... Ale verím že všetko dobre dopadne 🙂 a budem sa aj ja vytešovať ako ty

vyhuelka
25. máj 2018

@jojka83 držím ti palce 🙂 potom sa ozvi ako si dopadla 🙂

lena06
25. máj 2018

Escare MT by som neodporúčala. Ľudia sú mili to áno, ale nám s partnerom prekážalo, že sa tam mení veľa doktorov, jedno stretnutie s jedným doktorom, druhé stretnutie s iným doktorom, ktorý o nás a našom probléme nič nevedel. Stále sme to museli každému nanovo vysvetľovať. Dva transfery sa nám nepodarili a nenavrhovali nám žiadne riešenie a až potom ako sme sa my ozvali, že chceme zistiť či nie je nejaký dalsi problém o ktorom nevieme nás poslali na ďalšie vyšetrenia a zistili že mam problém s krvou a musím užívať lieky na zrážanlivosti. Keby sme sa neozvali, tak o tom ani nevieme. Myslím, že sa mali viacej snažiť a poradiť nám a nie aby sme mi všetko zisťovali. Ďalej pred vkladom posledného embrya jeden doktor vysadiť anopyrin a brat flaxiparine a 3 dni pred vkladom som bola znova u iného doktora a on povedal, že v žiadnom prípade nevysádzal anopyrin. Bola som zmätená. A ešte jedna vec. Dva krát som volala, že mi došiel utrogestan, že potrebujem recept a dva krát som tam prišla a recept na moje meno na úplne iný liek. Tak pre mna iscare Martin NIE.

jojka83
27. máj 2018

@vyhuelka ahoj, tak a mam po odbere 🙂.. celkom dobre to prebehlo nemala som bolesti len ma trošku nadúvalo na druhý deň. Mala som deväť folikulov. Keď som v sobotu volala povedali mi, že vhodných na oplodnenie bolo sedem a dobre sa vyvíjalo šesť. Tak som zvedavá čo mi povedia zajtra. Dúfam, že ti sa už vyvíjajú dobre.

vyhuelka
27. máj 2018

@jojka83 ahoj 🙂 jeeeeej no super správa 😍👍 kedy budeš volať znova ako sa majú? Krásny počet 🙂 naozaj 😍🙏🍀

jojka83
27. máj 2018

@vyhuelka zajtra a potom v stredu to by mal byť vklad..a ešte mám napísané že volať aj štvrtok. Ked v centre zistili že si tehotná ako dlho si tam ešte chodila na kontroly?

mravcadlo
27. máj 2018

@jojka83 po 14 dňoch bola krv potom cca za týždeň prvé sono a potom ešte jedno a už som išla k svojej dr 😉

vyhuelka
27. máj 2018

@jojka83 jeeeej tak zajtra mi daj isto vedieť ako su bublinky na tom, verím že budu všetky krásne 🙂 nooo ked som mala pozitivne hcg tak som išla o dva týždne na potvrdenie akcie srdca a dali mi papier ku mojmu dr. a už chodím len k nemu 🙂

jojka83
28. máj 2018

@vyhuelka ahoj tak sa nám to zatiaľ všetko vyvíja dobre. Vraj sa pekne delia. Ale povedali mi že zajtrajší deň je kritický. Tak som jej povedala nech sa mi o ne starajú 🙂.
Ešte otázka teraz si dávam progesteron od spodu. Mám si ho dať aj v deň vkladu?

vyhuelka
28. máj 2018

@jojka83 super krásne 🙂 len tak ďalej 🙂 neboj aj tak je to pekný počet 🙂 nooo v deň vkladu si daj až po vklade...zober si ho so sebou a na wc si ho vložíš 🙂

jojka83
31. máj 2018

@vyhuelka ahoj máme to za sebou včera mi vložili jedno embryo a tri nám zamrazili. Verím tomu, že nám to vyjde. Ty sa ako držíš?

vyhuelka
31. máj 2018

@jojka83 juuuuuj super nech sa bublinka krásne zakutre a nech sa jej u teba v brušku páči 😍🍀🤰 tak super že nakoniec 4, to je krásny počet 🙂 tfuj tfuj nech to výjde 🙏
A my dobre 🙂 rastieme, som 17tt a konečne som dosiahla svoju povodnu vahu 😃😂

jojka83
31. máj 2018

@vyhuelka no dúfam že sa bublinke u mňa páči a že sa aj zabýva. Sa jej normálne prihováram, že nech sa drží, že sa jej neviem dočkať...neviem či som normálna. Aj manžel mal príkaz sa jej pekne prihovárať. 😀 Povedali mi, že sa uhniezdi maximálne tak do 3 dní od vkladu. Stále sa pozorujem ale nič zvláštne necítim. Ale verím že sa to podarí 🙏
A vám držím palčeky nech vám to ubieha rýchlo aby ste už mohli držať maličké v náručí. 🙂❤

vyhuelka
31. máj 2018

@jojka83 áno treba sa prihovárať 🙂 ja som večer pociťovala také pichanie, brutalna bolesť a hovorím bublinke v brušku, že dobre, ideš, nevadi že to bolí hlavne nech sa uchytíš riadne 😀 tak sme sa na tom s manželom smiali, že sa rozprávam s bruchom 😀 ďakujeme krásne 🙂 už sa veru na to teším 🙂 chystáš sa testovať skor ako pojdeš na krv?

jojka83
31. máj 2018

@vyhuelka neviem či to má nejaký zmysel testovať sa skôr, bojím sa že sa tam niečo ukáže a bude to len odozva z liekov. Možno deň dva pred odberom krvi ale preberiem to ešte s manželom. Nejak sa bojím, že nič neuvidím. Ty si sa testovala skorej?

vyhuelka
31. máj 2018

@jojka83 tak lieky by už do toho nemali nič ukazovať... ja som testovala už od 7dpt 😀 proste mala som jeden test doma a som si povedala že dobre nemusí ukázať ale ak ukáže budem sa radovať a naozaj ukázal, síce to bolo slabunké, ale bolo to tam a každým dňom tá čiarka silnela 🙂 ale jasne ked vydržíš tak vydrž 🙂 ja som bola s tým nejak vnútorne stotožnená, že to vyšlo 😀

jojka83
31. máj 2018

@vyhuelka no rozprávala som sa o tom manzelom povedal že to nechá na mňa... Ešte sa ťa opytam sono ti robili od spodu alebo cez brucho?

vyhuelka
31. máj 2018

@jojka83 sono zospodu, až cca od 12tt mi robil cez bruško 🙂 no veď uvidíš ako sa budeš cítiť 🙂 držím veľmi palce ✊🏼🙏🍀

jojka83
1. jún 2018

@vyhuelka ďakujem ti veľmi pekne... mám strašne zmiešané pocity....raz si myslím že mám príznaky raz nie... včera po obede 1 deň po ET ma pichalo asi vo vaječníku celkom dlhú dobu až do večera (myslela som či som neprechladla) dnes ráno tiež ešte kde si čosi popichalo a teraz nič. prsia tiež raz bolia raz nie.,. tak neviem. Tieto dva týždne budú strašne dlhé🙄

vyhuelka
2. jún 2018

@jojka83 no ti poviem, boli to aj moje najdlhšie dva týždne 😂😂😂 neboj mysli pozitívne, bublinke sa bude u teba páčiť a zostane až do porodu 😉 🙏🍀

jojka83
7. jún 2018

@vyhuelka ahoj tak som to nevydržala a dnes ráno som si spravila testík 8 deň po ET a objavila sa tam slabučká čiarka 🙂. Neviem či sa mám tešiť či to môže byť ešte pregnyl ale ten som si pichala pred 15 dňami tak dúfam, že nie. Uvidíme čo povedia o týždeň na kontrole 🙂
Tebe sa ako darí?

vyhuelka
7. jún 2018

@jojka83 ahoj 🙂 noooo toto z pregnylu určite nebude 🙂 ak máš foto pošli testík, ja som mala tiež na 8dpt jemnu čiarku a potom silnela 🙂 hlavne nech silnie a nech sa bublinka vyvíja tak ako má 🙂 kedy máš ísť na krv?

a my dobre, poradňa o 3 týždne takže ešte sa načakám 😀 ale už cítim malinké ako si kopká tak som šťastná ako blcha 🙂

jojka83
7. jún 2018

@vyhuelka no tak kukaj

vyhuelka
7. jún 2018

@jojka83 nooooo vyzerá krásne 🙂 teraz testuj obdeň či čiarka silnie ale tým istým testom a ver že všetko pojde dobre 😍🍀✊🏼

jojka83
7. jún 2018

@vyhuelka ďakuje a verím, že všetko pôjde tak ako má 🙂. Testovať sa budem až v nedeľu lebo až vtedy budem doma. 🙂

vyhuelka
7. jún 2018

@jojka83 výborne tak ťa to aspoň nebude lákať 🙂 potom pošli fotku testu 😃😍🍀✊🏼 Držím palčeky

jojka83
10. jún 2018

@vyhuelka ahoj, urobila som si dnes ráno testik ale čiarka veľmi nezosilnela. Myslela som že po troch dňoch už bude silná. Ale bola som na wc okolo pol tretej tak možno som potom ráno už mala menšiu koncentráciu hormónov

vyhuelka
10. jún 2018

@jojka83 ahoj 🙂 áno je to možné že to bude tým 🙂 neskúšala si poobede? Ja som mala vždy silnejšia ale predtým aspoň dve hodky nepiť a neísť na wc 🙂

jojka83
12. jún 2018

@vyhuelka ahoj tak včera som si urobila ešte jeden test a ten vyzeral lepšie...zajtra idem do centra na krv a sono tak som zvedavá čo povedia. Ale ako to tu tak všetko čítam tak je len mala pravdepodobnosť, že na sone bude niečo vidieť či?

vyhuelka
12. jún 2018

@jojka83 super 🙂 no na sone bude len zvýšená sliznica a zavolaju si ťa o dva týždne asi 🙂 niekto má mini vačok ale niekto nie.. podľa toho kedy sa malé zavŕtalo 🙂