Iscare Martin - cena
Zienky, prosim vas.. ideme prvykrat s muzom na umele op.
Ja uz som taka popletena z tolkych informacii. Boli sme na 1.konzultacii, potom vybrat lieky a kratky protokol.. uz si picham Gonal, 15.3. idem na prvy ultrazvuk... potom cca po tyzdni (ak pojde vsetko podla planov) na odber oocytov...
Ale co bude dalej?? Kolko to vsetko bude stat €?
Lieky a injekcie zatial 300€
Spermiogram 30€
No po tych prispevkoch, co tu citam sa mi to len mota v hlave ;) cena zalezi od toho, kolko oocytov sa podari odobrat??? Ci?? Baby, poradte prosim, nech na to nemyslim stale,.. bo to mi nepridava na psychike ;(
Escare MT by som neodporúčala. Ľudia sú mili to áno, ale nám s partnerom prekážalo, že sa tam mení veľa doktorov, jedno stretnutie s jedným doktorom, druhé stretnutie s iným doktorom, ktorý o nás a našom probléme nič nevedel. Stále sme to museli každému nanovo vysvetľovať. Dva transfery sa nám nepodarili a nenavrhovali nám žiadne riešenie a až potom ako sme sa my ozvali, že chceme zistiť či nie je nejaký dalsi problém o ktorom nevieme nás poslali na ďalšie vyšetrenia a zistili že mam problém s krvou a musím užívať lieky na zrážanlivosti. Keby sme sa neozvali, tak o tom ani nevieme. Myslím, že sa mali viacej snažiť a poradiť nám a nie aby sme mi všetko zisťovali. Ďalej pred vkladom posledného embrya jeden doktor vysadiť anopyrin a brat flaxiparine a 3 dni pred vkladom som bola znova u iného doktora a on povedal, že v žiadnom prípade nevysádzal anopyrin. Bola som zmätená. A ešte jedna vec. Dva krát som volala, že mi došiel utrogestan, že potrebujem recept a dva krát som tam prišla a recept na moje meno na úplne iný liek. Tak pre mna iscare Martin NIE.
@vyhuelka ahoj, tak a mam po odbere 🙂.. celkom dobre to prebehlo nemala som bolesti len ma trošku nadúvalo na druhý deň. Mala som deväť folikulov. Keď som v sobotu volala povedali mi, že vhodných na oplodnenie bolo sedem a dobre sa vyvíjalo šesť. Tak som zvedavá čo mi povedia zajtra. Dúfam, že ti sa už vyvíjajú dobre.
@vyhuelka no dúfam že sa bublinke u mňa páči a že sa aj zabýva. Sa jej normálne prihováram, že nech sa drží, že sa jej neviem dočkať...neviem či som normálna. Aj manžel mal príkaz sa jej pekne prihovárať. 😀 Povedali mi, že sa uhniezdi maximálne tak do 3 dní od vkladu. Stále sa pozorujem ale nič zvláštne necítim. Ale verím že sa to podarí 🙏
A vám držím palčeky nech vám to ubieha rýchlo aby ste už mohli držať maličké v náručí. 🙂❤
@jojka83 áno treba sa prihovárať 🙂 ja som večer pociťovala také pichanie, brutalna bolesť a hovorím bublinke v brušku, že dobre, ideš, nevadi že to bolí hlavne nech sa uchytíš riadne 😀 tak sme sa na tom s manželom smiali, že sa rozprávam s bruchom 😀 ďakujeme krásne 🙂 už sa veru na to teším 🙂 chystáš sa testovať skor ako pojdeš na krv?
@jojka83 tak lieky by už do toho nemali nič ukazovať... ja som testovala už od 7dpt 😀 proste mala som jeden test doma a som si povedala že dobre nemusí ukázať ale ak ukáže budem sa radovať a naozaj ukázal, síce to bolo slabunké, ale bolo to tam a každým dňom tá čiarka silnela 🙂 ale jasne ked vydržíš tak vydrž 🙂 ja som bola s tým nejak vnútorne stotožnená, že to vyšlo 😀
@vyhuelka ďakujem ti veľmi pekne... mám strašne zmiešané pocity....raz si myslím že mám príznaky raz nie... včera po obede 1 deň po ET ma pichalo asi vo vaječníku celkom dlhú dobu až do večera (myslela som či som neprechladla) dnes ráno tiež ešte kde si čosi popichalo a teraz nič. prsia tiež raz bolia raz nie.,. tak neviem. Tieto dva týždne budú strašne dlhé🙄
@vyhuelka ahoj tak som to nevydržala a dnes ráno som si spravila testík 8 deň po ET a objavila sa tam slabučká čiarka 🙂. Neviem či sa mám tešiť či to môže byť ešte pregnyl ale ten som si pichala pred 15 dňami tak dúfam, že nie. Uvidíme čo povedia o týždeň na kontrole 🙂
Tebe sa ako darí?
@jojka83 ahoj 🙂 noooo toto z pregnylu určite nebude 🙂 ak máš foto pošli testík, ja som mala tiež na 8dpt jemnu čiarku a potom silnela 🙂 hlavne nech silnie a nech sa bublinka vyvíja tak ako má 🙂 kedy máš ísť na krv?
a my dobre, poradňa o 3 týždne takže ešte sa načakám 😀 ale už cítim malinké ako si kopká tak som šťastná ako blcha 🙂

@vyhuelka tak držím palce nech sú výsledky z krvi dobré....áno idem zajtra...pocity sú zmiešané...rozmýšľam či mi do zajtra nepopraskajú folikuly, koľko ich bude, či sa podarí vypestovať aspoň jedno embryo a tak... Ale verím že všetko dobre dopadne 🙂 a budem sa aj ja vytešovať ako ty