Iscare verzus Gynfiv
Ahoj, prosim poraďte mi. Chystame sa z manzelom na umele ale nevieme sa rozhodnut ci is care alebo gyn fiv? Podla vas ake mate skusenosti? Dakujem
Neuveritelne toto je uz ozaj diagnoza pre psychologa.

@berta1988 ad1 vo vseobecnosti nie vsetko co vidis na nete a toboz na stranke Hnuti pro zivot je pravda.
ad2 ano samozrejme, niektore fakty ktore pise dotycny dr. su pravda a vieme o nich uz roky. Ale znova mas pocit ze si objavila teplu vodu. Napriklad ze hormonalna antikoncepcia skodi a sposobuje neplodnost, alebo ze nasledne lieky na neplodnost mozu sposobit ine zdravotne problemy. Taktiez ze farma firmy presne na tomto bohatnu. Ano toto vsetko vieme.
ad3 myslim ze svoje si nam uz povedala. Povedala si nam uz svoj nazor na vec, dokonca niekolko x. Povedala si nam aj co si o nas myslis povedala si ze sme kravy, ze sme j....e, ze sme p...e (len preto ze mame iny nazor ako ty). Myslim ze tento tvoj styl komunikacie vypoveda o tvojej dusevnej nezrelosti a nizkej inteligencii, ale s tym ty uz neurobis nic. Jedine co mozes urobit je to, ze uz sem nebudes pisat, pretoze o to nestojime. Ale pochybujem, ze toto pochopis a znova napises sprsku nadavok. Snad ta to uspokojuje 🙂
@cervenadiana ahoj☺️Ja chodím do iscare a vôbec to nefunguje tak že ťa tlačia ihneď do umelého oplodnenia(ivf) ja som spokojná, prístup lekárov je brutálny😊
Som si prave precitala ten link co sem dala berta...ked som si precitala tie statisticke udaje ze z kolkych oplodnenych vajicok, bolo kolko tehotenstiev a kolko realnych porodov, tak som si uvedomila ake strasne stastie mam, ze som sa dopracovala k svojmu dievcatku. Inak tehotenstvo som mala nekomplikovane. S iscarom som nebola sice spokojna, ale musim tiez povedat ze do ziadneho ivf ma netlacili,az ked boli rozne pokusy neuspesne potom zacala byt rec o ivf.
Ahojte, uz sme si vybrali kliniku. Aj sme dostali termin. Som len zvedava aka bude doktorka?! A budem dufat, ze vsetko dopadne dobre. Drzte nam palceky 🙂
@cervenadiana silno drzime 🙂 a kam pojdete?
@cervenadiana Vela stastia! 🙂 Drzim silno palce!
@cervenadiana drzim palce,vela stastia a nech ste s vyberom spokojní 🍀✊
@cervenadiana držím palce.😉🍀
@babusik85 gyn-fiv sme si vybrali. Doszalu sme pani doktorku Stenovu. Snad to bude fajn lekarka
Ahojte, som tu zase. Poradte mi, mala by som ist na krv v pondelok, teda do 5.teho dna cyklu. Lenže som včera dobrala antibiotiká... Bude to problem? Pockam radšej do ďalšieho cyklu? Vdaka za odpovede
@cervenadiana radsej zavolaj tam,alebo napis.
Naco Ti budu brat krv?na hormonalny profil ci nieco ine?
@babusik85 hormonalny profil
Moje mile, ja nie som velky zastanca IVF, kamaratka uz chodi na kliniku a nic jej na to nehovorim, lebo to chapem. Ale tiez by som podotkla, ze existuje nespocet prirodzenych ciest, ktore gynekolovia nepoznaju, alebo nechcu poznat. Ja som sa raz rozpravala s jednou bylinkarkou, ta mi poradila davat teply obklad z materiny dusky na podbrusko na noc okrem menstruacie a pit gynastan. Som to robila a mesiac sa kazdy den modlila mantru, aby som otehotnela. Plus sme s manzelom nemali sex cely predchadzajuci cyklus a ten dany cyklus az 14 den, teda pocas ovulacie, mam 28 dnovy cyklus. A hadajte co, otehotnela som! Bolo to pomerne skoro, 6 mesiacov od svadby, ale aj tak sa to dovtedy nepodarilo. Radim vsetkym sa modlit a modlit a modlit, to nie je ziadna hlupa viera, to je realita. Modlitba, akakolvek, k Bohu, Alahovy, mantra, co chcete, ak ju opakujete kazdy den Vam nastartuje procesy v podvedomi a mozno zacnete rozmyslat nad psychickymi blokmi, preco nemozete alebo podvedome nechcete mat deti. Spajanie s vyssimi silami Vam vycisti podvedomie aj vedomie a post mesiac ez sexu posilni muzove spermie. Take jednoduche, zadarmo a ucinne. Ak iba jedna zena otehotnie vdaka mojej rade, budem stastna!
Tiez radim prednasky liecitelky Evy Muckovej o vyzive. A post mesiac bez sexu som nepocula, ze by v centrach reprodukcie radili, ale ked bola moja mama mlada sa to parom normalne radilo a mnoho ich tiez otehotnelo. Resp. ze ked ludia spolu prilis casto spia, nemozu mat deti, lebo spermie nie su dost silne.
@loovina Ahoj! Odkial myslis, ze zeny ktore podstupia umele oplodnenie, tak predtym nevyskusali vsetko mozne? ver mi, ze cesta do centra je velmi dlha.
Vy ste mali stastie, ale zial vela parov nema. Su rozne problemy, cim dalej, tym viac je u muzov, a tam nepomoze caj a obklad.
Je to pekne od Teba, nevravim ze nemas pravdu, ale su velmi tazke zdr. problemy, kde fakt pomozu len lekari. Netvrdim vsak, ze nemoze stat zazrak.
Ja som inak veriaca, modlim sa aby sa nam podarilo, zial snazime sa uz 3 roky! Vsetky caje, vitaminy atd. su vyskusane.
@loovina modlidby, obklady a caje nepomozu. Ak by ano tak by som za tych 10rokov uz mala deti. Ver mi ze zeny ktore podstupia IVF uz presli vsetkym podobnym a ze sa denne stretavaju s radami ako su tvoje a samozrejme ze vzdy su tie rady "zarucene" lebo ta a ta z nich otehotnela. Zial takto to mefunguje. Kto nezazil, nepochopi...
Dievčatá, kto by mal záujem predám načaté pero GONAL 450 IU, použité je z neho len 112,5 jednotiek, takže v ňom ostalo 337,5 jednotiek plus nejaká rezerva aká býva v každom pere. Uskladňované v chladničke, exp. do 4/2019. Možný aj osobný odber v Banskej Štiavnici, alebo vo Zvolene. Cena 50 Eur.
A tiež predám 21 vrecúšok s práškom INOFOLIC, exp. do 1/2021, cena 10 Eur.
@veronikaaa444 Ahoj! Prepáč, že ruším, ale aj ja uvažujem nad iscar , preto sa pytam u kt.doktora si bola?? Dakujem!!
@szkatuska ahoj ja som chodila k docentovi Valkymu a za mna spokojnost
@veronikaaa444 Ďakujem Ti veľmi pekne za odpoveď
Ahojte, prosim napíšte mi skúsenosti s Dr. Reismüllerovou (už Rybánska) v ISCARE v BA! Už mám 42 rokov, tak ak niekto už mal po 40 a bol u nej, nech mi napíšte skúsenosti s ňou? A ešte ma napadla otázka, že treba predtým než k nej pôjdem spraviť si nejaké vyšetrenia u svojho gynekológa a s tým ísť k nej alebo musí byť všetko spravené u nej ?? Keďže, celý zákrok už musím financovať v plnej výške, rada by som vedela, priblížne koľko Vás to vyšlo?? Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede!!
@szkatuska do iscaru nechod, ver mi viem o com pisem. V tvojom veku tam stratis svoj drahocenny cas. Ja som tam stratila 5 rokov a to teraz nehovorim o tom ze som tam neotehotnela ale o tom ze su to zial amateri kde lava ruka nevie co robi prava. A ak tam aj naaahodou pojdes, urcite nie k doc. Valkymu. Fakt to nerob lebo prides o nervy.
A nie nepotrebujes vysetrenia od tvojho gyn. V kazdom centre ti ich urobia sami.

@babusik85, @bobulazelena - 👍