icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

colchicum
18. feb 2012

@gamarka Ja som čakala mesiac a pol ale neschválili mi ju. Manžel musí ísť na vyšetrenie k andrológovi. Bola som strašne nahnevaná, pretože teraz budem musieť čakať možno ďalší mesiac. Môžem sa opýtať akú máš poisťovňu?

colchicum
18. feb 2012

@cuculik1 Ja sa presne teraz tak cítim. Dostala som výpoveď a myslela som si, že vo februári mi schvália žiadosť, ale nestalo sa tak. Teraz musíme ísť ešte na jedno vyšetrenie, ktoré si poisťovňa žiada a čakať ďalej.

colchicum
18. feb 2012

@petuska123 Gratulujem

colchicum
18. feb 2012

@helen5 Neboj, na druhýkrát to určite vyjde. Tiež neviem ako by som sa cítila keby to nevyšlo.

colchicum
18. feb 2012

@helen5 Presne tak. Ja som pozerala minule jeden český film. Ak budeš mať možnosť, tak si to pozri. Film má názov Mamas and Papas, ak sa nemýlim. Človek sa nasmeje aj si poplače. Zobrazuje aj trápenie párov, ktoré nemôžu mat deti prirodzene.

kominar
18. feb 2012

Ahojte kočky môžem vám odporučit lek Tazberikovú .Ja som bola 5 krát na IVF stoho 1 krat som bola tehotna len veľmi krátko moje telo to nechcelo prijať.Mudr Tazberiková povedala že sa máme pokušať prirodzenou cestou nemáme už dávať do toho peniaze .Toto povie len lek s veľkým charakterom veľmi pekne jej ďakujem za jej prístup pri mojej liečbe aj keď nemáme dieťa.

tinka9075
18. feb 2012

@kominar Tazberiková robí v Iscare v Blave a toto je téma Iscare Martin 🙂 🙂

cuculik1
19. feb 2012

@colchicum vcera sme film pozerali..

lussynka
19. feb 2012

Ahojte dievcata, potrebujem poradit, teda pomoct rozhodnut sa, ci prejst z Heliosu do Iscare...Mam za sebou 3 neuspesne IUI a jedno IVF. Fakt sa neviem rozhodnut ci odist z Heliosu...Citala som, ze v Iscare pracuje MUDr. Galo (u ktoreho som bola na IUI v Heliose, takze fakt neviem, ci si pomozem tym ze prejdem do Iscaru....Poradte ak viete porovnat tieto dve centra. Dakujem....

gamarka
19. feb 2012

@colchicum tak to je nespravodlivé že vam to neschvalili a že musite znova čakať 😢 ..my mame obaja VŠZP

taily30
19. feb 2012

@nellymn ahoj. ja som davno davno bola v ISCARE v BA. neuspesne. odvtedy sa vela udialo, ale otehotniet sa mi este nepodarilo. chcem sa len opytat, ako je to s platenim? davno davno to poistovna nepreplacala, tak sme to hradili vsetko my, co bolo drahe. teraz uz roky nezijem na SK, tak neviem co sa ako zmenilo. Mozete mi zienky dat vediet ak viete? dakujem

colchicum
20. feb 2012

@cuculik1 A ako sa vám to páčilo?

colchicum
20. feb 2012

@gamarka No, a teraz som objednala manžela na to vyšetrenie a objednali ho až v marci, takže ešte musíme čakať ďalej.

cuculik1
20. feb 2012

@colchicum tak ako si napisala aj sme sa zasmiali aj slzy nam tiekli, take zrkadlo reality, som rada ze sa niekto tejto teme venuje aj v kinematografii....., clovek sa potom neciti v probleme sam.....ale inac trochu mi tam chybala nejaka dynamika, ale zase na druhej strane, pre nas nebol dovod pozriet si film kvoli tomu aby sme si urobili nebodaj romanticky vecer, obaja sme to brali skor ako dokument.....

helen5
20. feb 2012

@zibi diki ti moc aj ja ebe držim palce abi aj tebe to už višlo už tieš dlho bojuješ a nevieš nič o doktorovi tomašovi nepisal nikto ako sa ma

helen5
20. feb 2012

@colchicum CHcem sa spitat v Banskej bysrtici niečo take nieje mislim klinika . lebo moja sesternica byva pri dolnej strehovej a ona mala tieš take problemi ako mi a chodievala do banskej bystrici na višetrenie tak preto sa pitam či uvas niečo take nieje . ked ona chodila do bistrici sice už dost davno ved syn už je 12 ma a 9 sa trapila tieš a chodila tam tak preto sa pitam či niečo nieje aj uvas take

petuska123
20. feb 2012

@helen5 veru v bb nic take nemame ak mas na myslim centrum asist.reprodukcie.

helen5
20. feb 2012

@petuska123 tak potom sory misme si misleli či nahodou tam nieje take niečo ked moja sesternica tam niekedy chodila tak neviem ku komu

helen5
20. feb 2012

@colchicum a to si pozerala cez počitač . a napiš mi ako si dala stranku. presnu moja mne to hovori inou rečou

colchicum
20. feb 2012

@helen5 Neviem, že by tu bola taká klinika.

colchicum
20. feb 2012

@helen5 Manžel to má od kolegu, takže stránku neviem.

v555
20. feb 2012

@helen5- v B.B sa niekedy venoval sterilnými pármi Pr.Bielik ale pozor boli dvaja Bielikovci.Ten primár potom odišiel do Brezna a mal veľký úspech,momentálne neviem kde pôsobí ale asi v Brezne ale neviem to určite ale klinika tam nie je a ani nikdy nebola....

helen5
20. feb 2012

@v555 ja sa jej spitam kde chodila ale už to bolo velmi davno ved syn už ma 12 na 13 a 9 rokov chodila do BB tak fakt neviem ku komu tam chodila ale chodila babi al to už bolo davno život ide dalej nie . tak nechajte to tak to všetci ste z BB tak vas chodi vela do Martina . malo bito bit v každom meste . niečo take a mali bi ženy ktore chodia do martina urobit niečo take že bi tam aspon tyžden poležala po zakroku a hned ju vištvu domou . tak za tie peniaze bi mali nechat aspon trochu nechat pod dozorom . a ne hned nas vištvu preč čo vi nato babi

karkana
20. feb 2012

@helen5 v BB bol veľmi dobrý dr.Babic ten sa venoval neplodnosti a veeeeľmi veľa pomohol ženám,len bohužial umrel a dr.Peter Bielik sa trochu tomu venuje, 😉 inak nikto

crazybabenka
21. feb 2012

baby odovzdávam Vám pozdrav od docenta Tomáša z Londýna všetky svoje bývalé pacientky čo najsrdečnejšie pozdravuje a myslí na Vás

petuska123
21. feb 2012

@crazybabenka jej ze dakujeme....mile od neho 🙂

crazybabenka
21. feb 2012

@petuska123 už je týždeň v Londýne....a dnes ráno som od neho dostala mail....strašne som sa potešila 😀

petuska123
21. feb 2012

@crazybabenka a zatial je tam spokojny?? paci sa mu tam?? je tam bez manzelky??

crazybabenka
21. feb 2012

@petuska123 je spokojný a páči sa mu tam.....je v centre....kde ide o medícínu a nie o peniaze

zibi
21. feb 2012

@colchicum je to inak od veci ..ty mas doveru..pretoze viem ze ona ziada vysetrenie od urologa alebo androloga aj ked my sme si to preventivne urobili aj ked mame inu poistovnu..no viem ze dovera ziada to vysetrenie..pri 2 ziadosti...skoda ze vam to nepovedali alebo poistovni alebo v centre 😒