icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zibi
2. jan 2013

@rojica ale hysteroskopia predsa je nieco ine a aj prefuky ..a pokial viem hysteroskopiu robia len v centre..na prefuky , resp. laparku musis ist do kalsickej nemocky sa mi vidi ....

zibi
2. jan 2013

@babatko2012 IUI vas vyslo n a1100 ? 😕 kolko iui ste mali?

rojica
2. jan 2013

@zibi no ja neviem presne ako sa to volá....a hysteroskopia je potom čo?....lebo mne to bolo tak povedané....ty si to tiež podstupovala?

rojica
2. jan 2013

@zibi hej moja máš pravdu pomýlila som sa je to HSG a tie ich výrazy je ťažké si zapamätať.... 😀

pempusik
2. jan 2013

@rojica ja som bola na hsg, doki nechcel robit hned laparku, ak to nebude nutne. no a nastastie su obe vajcovody priechodne, takze o laparke ani neuvazujem. 🙂

rojica
2. jan 2013

@pempusik no ja som na tom už bola a aj laparku som podstúpila ale to bolo cca pred 5 rokmi.....a keď sme mali neúspešné 3 IUI tak by som to chcela skúsiť a overiť si to aby to nebolo zbytočné....ale to nechám na doktora, že čo nám poviem......

anika142
2. jan 2013

@rojica hysteroskpia nie je priechodnost vajcovodov, je to odobratie vzorky sliznice maternice a pozretie realneho stavu maternice zvnutra skratka je HSC, potom je HSG a to je hysterosalpinografia a to je ten prefuk co spominas ze si na nom bola. Ale tych pojmov je toooolko, ze uz je z toho clovek zblbnuty. Teda aspon ja

rojica
2. jan 2013

@anika142 však práve moja ja som sa tiež pomýlila myslela som HSG a napísala som hysteroskopiu to keď pozriem do tých papierov čo mám tak som z toho riadny jeleň.... 😀.....

rojica
2. jan 2013

@anika142 a dneska som volala aj do centra, ale nikto my to nebral tak asi robia len od pondelka......lebo doki Galo my napísal email že si mám termín dohodnúť na recepcii.... 🙂

anika142
2. jan 2013

@rojica a o ktorej si skusala volat, volala si viac krat? skus pripadne zajtra. Ja uz cakam na mrchu a budem volat tiez. Uz som myslela ze aj dnes dostanem, ale zatial nic.
Hej ja som si aj myselal ze si sa len pomylila.

stella25
2. jan 2013

@zibi Ona je super doktorka, uplny profesional. Zastupuje ho vacsinou utorok do obeda, ked on je vo svojej ambulancii alebo ked bol odcestovany. Skutocne skvely clovek a mas nazor aj ineho lekara v tom istom centre.

rojica
2. jan 2013

@anika142 volala som okolo druhej a 2x...ale tak skúsim zase zajtra.....ja som mrchu akurát dneska dostala....

stella25
2. jan 2013

@babatko2012 Ahoj a mala si dlhy alebo kratky protokol? U vas bol aky problem? Ak nechces nemusis napisat.

anika142
2. jan 2013

@rojica ak dostanem mrchu a zavolam koordinatorke, opytam sa jej ci su na recepcii a dam ti vediet. No mozno sa ti podari skor dovolat. mam ju dostat do soboty ale si myslim ze uz pride zajtra.

rojica
2. jan 2013

@anika142 to je kto tá koordinátorka?.... 😒

lubka0506
2. jan 2013

@moniatko , @sony 44 nevyšlo to a už to vzdávam! ☹

rojica
2. jan 2013

@lubka0506 a čo ti nevyšlo?

zibi
2. jan 2013

@pempusik
@rojica
no ano je to podobne ...clovek niekedy nevie co je co..skoda ze prefuky nerobia v centre...ono to sa asi dlhsie lezi .. a tam v tych podmienkach centra sa to asi neda... 😒 skoda
@lubka0506 lubi co sa stalo..nevyslo ti ivf?

zibi
2. jan 2013

@stella25 tak ano to je dobre ze nie je uplne sam ...aj culbova bola dobra... ale ona sla do heliosu myslim 😒

anika142
2. jan 2013

@rojica koordinatorka IVF je vlastne vrchna sestra. Ona koordinuje cely cyklus. V podstate jej volas o vysledky a tak.

rojica
2. jan 2013

@anika142 aha je tam iba ona či sú tam aj nejaké sestričky?.....a na recepcii je tiež len jedna žena?...

anika142
2. jan 2013

@rojica nie ich tam je viac. Kukni si na personal co maju na stranke, ty vsetci tam su.

rojica
2. jan 2013

@zibi no škoda, že to nerobia v centre však to netrvá dlho a ani sa potom neleží...no jedine ak by to žena nejako zle znášala.. mne keď to robili tak som hneď aj v ten deň išla domov jedine čo som mala tak strašne nafuknuté brucho.....

rojica
2. jan 2013

@anika142 aha ok kuknem.....ďakujem....

rojica
2. jan 2013

@anika142 no už som kukla a vyzerajú veľmi príjemne a milo.....dúfam, že je to aj v skutočnosti tak... 🙂

anika142
2. jan 2013

@rojica je, ja som s nikym nemala zlu skusenost, ani len ze by sa neusmial.

rojica
2. jan 2013

@anika142 no a tak to má byť človek sa hneď inak cíti a má z ľudí dobrý pocit....nie tam chodiť vystresovaný....

anika142
2. jan 2013

@rojica presne tak, uz dost ma clovek toho ze sa trapi s myslienkou ze sa nedari. Asi sa to snazia trosku tlmit.

rojica
2. jan 2013

@anika142 to je ich cieľ aby sme od nich odchádzali spokojné a šťastné..... 🙂

anika142
2. jan 2013

@rojica tak veru, dufam ze kazda si skor ci neskor od nich odnesie v brusku drobca.
Joj ja uz sa neviem dockat. Uz dlhsie cakam, lebo som to musela posuvat kvoli sviatkom, lebo by mi vysla punkcia akurat cez vianoce, takze som musela cakat na dalsiu mrchu.