Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@babatko2012 však ja verím, že nám pomôžu práve preto som sa rozhodla pre toto centrum......no ale u nás boli spermoše všetky neživé nenašli tam ani jednu živú....ale však nechám to na odborníkov oni vedia čo robia.... 😉
@rojica držím palčeky 🙂
@babatko2012 ďakujem moja potom budem informovať, že ako sme dopadli...... 🙂 ...vieš čo neviem že či som to tu postrehla jedine viem že si bola na vklade a na sone.....a teraz je to ako s tebou? nech som v obraze.... 😀
@rojica No my sme dostali taký pekný vianočný darček. 21.12. nám potvrdili pozitívnu krvičku a v pondelok nám aj na sone potvrdili bábätko 🙂
@babatko2012 jaj aj ja chcem taky darcek, gratulujeeeeem. Mozem sa opytat? Neprisla by si ma nakazit? Nezbehnes do KE?
@babatko2012 jáááááááj bože fakt prepáč už teraz viem..... 🙂 som to ja ale trdlo......
@anika...tak babatko nám bude musieť poslať nejaké tehu vírusíky aby to aj ku mne dorazilo.... 😀
@anika142 jooooj moja keby to bolo také jednoduché, že? Neboj hneď by som sa vydala na cestu 🙂 ale držím palčeky 🙂
@babatko2012 dakujem pekne, a tebe prajem krasne tehulkovanie do zdarneho konca.
@rojica to nevadí 🙂 ja keď som mala ísť tak som toho toľko naštudovala, že sa mi to tiež začalo torchu pliesť a keď sme boli na prvej konzultácii tak sa mi mm smial, že som mala viac informácii ako doktor 🙂
@babatko2012 no však práve ja to tiež študujem aby som mala aký taký prehľad a nešla tam dutá.. 😀 ...aby som vedela, že čo sa ho mám pýtať.....
@anika142 ďakujem
@rojica presne tak treba sa veľa pýtať, lebo Dr. toho niekedy menej nahovorí, ale odpovie vždy keď máš otázky.
Ešte aj teraz keď sme sa lúčili tak povedal, že kedy koľvek budem mať nejaký problém alebo otázku, že mu môžem kedy koľvek zavolať.
@babatko2012 no tak to je super, že je taký ochotný vo všetkom a kedykoľvek pomôcť..... 😉
@rojica no ten mumps to uz nic na to nezaberie. Ked to ako chlapec prekona tak vysledok je v dospelosti neplodnost, no nemusi to byt celkom tak, zalezi v akej miere mu to poskodilo. U nas dal lieky len tak aby daco skusil ci nahodou ale nic extra teda skoro vobec neurobilo, aj uvazoval ci ma zmysel nasadit dalsie, ale nakoniec nam dal 3 mesiace pred IVF.
No uvidis ci v Martine ta budu tlacit do MESA TESA alebo nie.
Inak ty si si dala robit hematologicke vysetrenie?

@rojica no uvidíš čo Vám povedia v centre. Môžno tam nejakých bojovníkov nájdu. Vždy je šanca. Aj so mnou bola na odbere baba, ktorej mm mal veľmi zlý spg. Keď prišla sestrička za nami na izbu po odbere, tak jej povedala, že u nich museli spermie riadne hľadať. No a nakoniec sa im to tiež podarilo a v pondelok bola so mnou na sone. Oni ti určite poradia, čo bude pre Vás najvhodnejšie 🙂