Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica na krv sa potom ide niekedy medzi 2 az 5 DC. ja som bola tusim na 3DC. prve dni troska viacej krvacam, tak aby som im tam neodpadla 😀. ale sestricka berie uplne skvelo krv, nic mi nebolo. ale vypila som predtym asi liter vody 😀. no a potom cakas tri tyzdne na vysledky. niektore su skor, ale ten amh trva tak dlho.
@stella25 vysoka davka nie je skodliva praveze.... to som nepovedala... skodlive je vysoke mnozstvo vitaminu A a v minulosti sa predavalo Acko s Deckom ...teraz zistili prospesnost vitaminu D3 vitamin D3 je zo slnecneho ziarenia ... v minulosti sa telu dodaval vitamin D2 a ten bol skodlivy .... D3 skodlive nie je ! telo si pocas pobytu na slnku bez opalovacieho kremu cca 15 minut dokaze vyrobit 100 000 jednotiek D3 .. daj si zmerat decko..a ked ho mas nizske zacni brat aspon 5000 jednotiek t. j. 5 tabletiek denne po dobu 5 tyznov aspon ..potom znova odber .. k decku sa berie magnezium 🙂 aby telo dokazalo vylucit prebytocny vapnik z tela.... decko pomaha ukladat vapnik a tym podporuje plodnost lebo aj vapnik je dolezity pre plodnost... potom daj vediet kolko mas d3 v tele 😉
@pempusik no niekedy aj lekari pochybia... ja som tiez verila ze nemam hustu krv , lebo podla vysledkov z iscare som bloa ok... a keby som sama nesla za tym ak mozem uz mat aj 5 ivf a nic by z toho nebolo kedze si musim pichat heparin a ten mi nedali ... ja uz doktorom vo vsetkom slepo neverim ... najma ked tei centra su biznis ... ale tak je to na cloveku ako sa k tomu postavi 🙂 podla mna to vyssie amh nieco znamena a nie je na skodu si dat nezavisle od centra spravit vysetrenia ..najma tu inzulinovu rezistenciu ..mne to aj culbova poradila a aj baby tu na konikovi hovrili ze moze byt zvysena pri pco..a ty to amh mas dost vysoke.. tak mozno mas malo toho decka a nemas PCO...na tvojom mieste by som si dala zmerat do Decko a uvidis ale je to na tebe 🙂 ja som zasa taky typ ze si radsej veci nastudujem a hlavne preto ze my sme uz velke prach ynechali na ivf...tak uz sa oblbnut nedam 😅 😝
@rojica dnes bolo v CAR toooolko ludi. Este som nikdy tolko nevidela, teda nikdy sa mi nestalo ze by tam bolo az tolko. Plna cakaren ani sadnut si kde nemali. A to som cakala, ze tak skoro po novom roku tolko ludi nebude. Zobrali mi krv, doktor naordinoval pre istotu urobit aj HCG test, sa mu nepozdava, ze som este nedostala mrchu. Takze ked dostanem mam volat. No dufam, ze ju uz zajtra dostanem aby som mohla zacat so stimulkou. Som velmi spokojna s usmievavym personalom, ktory prinesie pozitivne naladenu naladicku. 🙂
Takze mi ostava cakat a cakat. Uz ma to znervoznuje, lebo mam take krce, uz dva dni mam pocit, ze ju dostanem a ona furt nic.
Dievcata, tolko ste tu popisali, ze mam co robit dohanat vsetko. A to som bola mimo len od vcera
@zibi rozumiem ti. ved ja som tiez taka, ze si vselico nastudujem predtym, nez vobec idem k lekarovi. ja si myslim,z e som este stale len na zaciatku vsetkcy tych vysetrenia a stale mam pocit, ze ma este dostatocne "neskumali". takze by mi bolo divne, ak by niektory z tych lekarov hned zavelil, ze trpim nejakou diagnozou. len mi je cudne, ze ziaden z doktorov, ktori mi robili testy nespominal ziaden indikator, ze by mohloist o pco. aj ked teda som tocakala, ze to povie galo, ale nic. to d3 si mozem dat skontrolovat aj u obvodnej, za to fakt nic nedam. ale teraz chcem zmenit gyndasa, tak dufam,z e sa mi to podari cim skor a potom uz mozem konzultovat aj s nim. no a zatial som neriesila hlabsie seba, kedze som bola presvedcena, ze sa nam nedari kvoli tej 100% patologii.
Baby, to pri iui sa ten ejakulat nejako upravuje specialne, vsak?
@rojica no bral mi aj krv na hcg pre istotu ci nie som tehu, ale to bolo negat. takzne nie. On to nariadil dodatocne, lebo najprv mi zobrali krv a potom som az sla na sono. Paci sa mi ze je taky precizny v tomto smere, ze ho to napadlo. Pozrel na sono a hovori, ze netusi preco este nemam. Podla liekov teda tej Provery a decapeptylu uz by som mala dostat. No uvdime cez vikend.

@pempusik @rojica ano presne takto to je. Uz si to napamatam ako to bolo, uz je to davno.