icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
4. jan 2013

@anika142 aha no tak to je super, že to vieš tak rýchlo...... 🙂

rojica
4. jan 2013

@anika142 no tak podľa toho že čo tu čítam tak tomu verím.....aj kamoška chodila do tohto centra a o chvíľu už bude rodiť..... 🙂

anika142
4. jan 2013

@rojica no vidis, ja myslim podla toho co citam ze maju dobre vysledky vramci moznosti, zatial to nevedia robit so 100% uspesnostou, ale mozno sa aj toho raz dockame a ked nie my tak niekto iny v buducnosti.

rojica
4. jan 2013

@anika142 no nikde to nie je 100% ani v tom preslávenom Brne.....lebo poznám aj s tade babenky čo tam chodili a stále nič nedosiahli...... 😒 .....

anika142
4. jan 2013

@rojica no jasne, ze nikto nezaruci ze bude kazda tehu, clovek si plati v podstate len za sancu a nie za uspech. Bohuzial existuje aj diagnoza nevysvetlitelna neplodnost, ktorej sa ja bojim. 😒

rojica
4. jan 2013

@anika142 jejda moja také niečo ani len nehovor.... 😢 normálne si my nahnala strach.....ale nás sa to určite netýka také niečo........ 😉

anika142
4. jan 2013

@rojica jooj to som nechcela, ti nahnat strach. prepac, ale urcite sa nas to netyka to v ziadnom pripade. nam prinesie rok 2013 batozteky stastia. 😉

rojica
4. jan 2013

@anika142 no tak toto je už oveľa lepšie a krajšie čo si napísala...... 😉 ......a Nový rok 2013 bude pre nás určite úspešným rokom verím tomu... 🙂 ....idem ja už do hajan nejako my už očká zatvára.....tak dobrú noc želám.....a pekný víkend papa.....

anika142
4. jan 2013

@rojica hej uz aj ja idem, tiez pekny vikend paaaaaa

rojica
6. jan 2013

ahojte babenky tak aký bol víkendík?..... 😉

pempusik
6. jan 2013

@rojica valaci 😀. ale obchadza ma dajaka choroba,tak sa z toho musim nejako preliecit.

rojica
6. jan 2013

@pempusik my sme tiež boli na tom podobne....skoro nič sme nerobili....ale zajtra už chcem dať dolu stromec....už je po vianociach.... ☹ .....no tak sa len nejako lieč.....

pempusik
6. jan 2013

@rojica my sa este dnes tesime zo stromceka, ale tiez ho uz asi cez tyzden zlozim. skoda, ze je uz po vianociach :(

rojica
6. jan 2013

@pempusik joj veru moja tak sa vždy teším na vianoce a tie tak rýchlo ubehnú.... ☹ ....ja keby som mohla tak si stromček nechám aj celý rok aspoň by som ho nemusela znova ozdobovať.... 😀

anika142
6. jan 2013

ahojte, aj ja som mala gaucovu pohodicku s mm

anika142
6. jan 2013

v sobotu prisla mrcha tak som volala koordinatorke ako mi kazala, v pondelok mi zavola a nasadi presne davky menopuru. takze v pondelok mi stimulka zacne. Joj uz sa neviem dockat.

anika142
6. jan 2013

@pempusik nevies nahodou ako je teraz na tom foryou25? uz tu od vianoc nebola tusim. nemyslim v tejto teme ale na MK

rojica
6. jan 2013

@anika142 no tak to je super, že už dorazila.... 🙂 .....teším sa s tebou že sa už ideš do toho pustiť..... 😉

anika142
6. jan 2013

@rojica joj uz som sa nevedela dockat od oktobra.

rojica
6. jan 2013

@anika142 verím ti moja je to dosť dlhá doba, ale teraz to už pôjde hravo a ani sa nenazdáš a budeš sa tešiť z rastúceho bruška..... 🙂

anika142
6. jan 2013

@rojica jaj no to pevne verim a potom ma ty napodobnis 🙂

cuculik1
6. jan 2013

ktora sa chystate na ivf v marci? teda ak planujete dlhy protokol, mam na mysli samotnu pripravu na februar....., je tu niekto s kym to budeme prechadzat naraz?

rojica
6. jan 2013

@anika142 joooooooooooj moja predo mnou je toho ešte veľa pokiaľ s takým niečím začnem.....ale tak potom my budeš posielať tehu vírusiky...tak verím, že sa chytia..... 😀

anika142
6. jan 2013

@rojica joj neboj poslem. No ked ratam ze ja som bola zaciatkom septembra v Martine na konzultaciu a teraz idem uz stimulovat aj to som musela posuvat kvoli vianociam inak by som to uz mala za sebou. tak to az tak dlho trvat nebude.

pempusik
6. jan 2013

@anika142 no myslim, ze vcer apridala nejake fotecky bruska, tak dufam, ze dobre. ale idem povyzvedat a dam vediet.

pempusik
6. jan 2013

@rojica moj drahy tiez navrhuje nechat stromcek az do velkej noci 😀. mne je ho vzdy luto odzdobit,ale potom sa uz tesim na jar 🙂

anika142
6. jan 2013

@pempusik aha, ok dik

pempusik
7. jan 2013

Babenky, komunikovali ste niektora s Galom aj cez mail? Lebo ja som mu predtym posielala sms, ako mi kazal, ale chcem sa dohodnut na iui, tak to nechcem vyklepavat do sms.
@rojica myslim, ze ty si mu pisala mail, nie? odpovedal ti?

anika142
7. jan 2013

@pempusik ja som zvykla len cez email, niekedy som mala odpoved aj v ten isty den a niekedy az o 2 dni. A ja som radila rojici napisat email aj tak urobila a odpisal jej.
Ja som pisala na ten co maju v kontaktoch na stranke

pempusik
7. jan 2013

@anika142 aha, tam je priamo mail na doktora. tak mu skusim napisat. nieze ja si v mojej hlave naplanujem iui a nic z toho nebude 😀