Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica chcem ist na iui v nasledujucom cykle, tak este predtym ako si pojdem dat predpisat lieky k svojmu doktorovi a dohodnem sa na folikulometrii, tak aby o tom vedel, ze ci to tak mozeme zriesit, ze mi urobia kontroly tuto a ja mu uz len dam vediet, jake su velke folikuly a ze kedy mozem prist.
@pempusik no mne doki v Martine hovoril, ze tie davky co som mala v KE tak boli tak pre 90 kg zenu. Ja mam 50kg.
Takze si vies domysliet. Chodila som presne tam ako foryou25. Bola som nafuknuta ako balon, ale nikdy som nesla na pohotovost, ze by sa mi tazko dychalo abo nieco taketo.
@rojica hej, dufam, ze to pojde hladko. Pri oboch pokusoch IVF co som mala vzdy som mala uplne rovnake davky. Tak som zvedava co to urobi s vajickami teraz. No v piatok idem opat do Martina tak uvidime ako budu reagovat na davky.
Inac tebe sa to krati, este v piatok si sa nevedela dockat na utorok, a uz je za rohom. 🙂
@anika142 fuha, tak to si mala dvakrat take davky. inak foryou25 sem este chodi, alen malo oprispieva. vcera mi pisala, ze ide na kontrolu, ale nieco asi nie je v poriadku, asi bude musiet do nemocky. pisala do sukromnej temy :(
@rojica
a mne uz doki odpisal a bol velmi zlaty, ze je to tak perfektne a ze dufa, ze do konca februara bude aj test pozitivny, aby sme stihli porod este tento rok 😀

@pempusik ahoj moja áno ja som mu písala na email a jasné že sa ozval a napísal my aby som si konzultáciu radšej dohodla na recepcii....ale bol ochotný a napísal my....tak to kľudne skús aj cez email..... 🙂