icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
7. jan 2013

@pempusik ahoj moja áno ja som mu písala na email a jasné že sa ozval a napísal my aby som si konzultáciu radšej dohodla na recepcii....ale bol ochotný a napísal my....tak to kľudne skús aj cez email..... 🙂

rojica
7. jan 2013

@anika142 no keby že nie sú Vianoce tak už by si to mala za sebou....ale verím, že teraz ti to už pôjde rýchlo..... 😉 .....

pempusik
7. jan 2013

@rojica @anika142 tak uz som mu napisala, tak som zvedava, co odpise.

rojica
7. jan 2013

@pempusik určite ti moja odpíše....ja som si našla email od neho cez víkend....tak on si pozerá emaily.....a ohľadom čoho si mu písala?...

anika142
7. jan 2013

@pempusik mne zatial odpisal vzdy, len raz sa teda stalo ze nie ale to bol odcestovany.

pempusik
7. jan 2013

@rojica chcem ist na iui v nasledujucom cykle, tak este predtym ako si pojdem dat predpisat lieky k svojmu doktorovi a dohodnem sa na folikulometrii, tak aby o tom vedel, ze ci to tak mozeme zriesit, ze mi urobia kontroly tuto a ja mu uz len dam vediet, jake su velke folikuly a ze kedy mozem prist.

pempusik
7. jan 2013

@anika142 teraz mi to az tak nesuri, takze to pocka. pripadne si tam zavolam a pozirtujem, preco neodpisuje 🙂

anika142
7. jan 2013

@pempusik
@rojica
mne uz volala pred chvilou koordinatorka, nasadili mi davku.
Mam ju mensiu ako som mala v KE, tak som zvedava ako na to zareaguju moje vajicka.

rojica
7. jan 2013

@pempusik ale určite že to pôjde ja keď som chodila do Blavy tak my vždy krv a folikulometriu robili u nás vo Zvolene a potom som si len zavolala, že keby bude IUI...tak isto ti vyhovejú.....držím palce.... 😉

pempusik
7. jan 2013

@anika142 a ako si reagovala na davky v ke? nebola si prestimulovana? to je dobre, ze mas menise davkovanie, nie?

rojica
7. jan 2013

@anika142 moja posielam ti srdiečko pre šťastie aby pekne narástli...... 😉 ...moc moc ti držím palce....

anika142
7. jan 2013

@rojica dakujem pekne aj ja ti drzim palce 😉

anika142
7. jan 2013

@pempusik no mne doki v Martine hovoril, ze tie davky co som mala v KE tak boli tak pre 90 kg zenu. Ja mam 50kg.
Takze si vies domysliet. Chodila som presne tam ako foryou25. Bola som nafuknuta ako balon, ale nikdy som nesla na pohotovost, ze by sa mi tazko dychalo abo nieco taketo.

rojica
7. jan 2013

@anika142ďakujem ja som už riadne zvedavá, že ako dopadneme..... 😒

anika142
7. jan 2013

@rojica aj ja som ti poslala srdiecko. nech ta posilni

rojica
7. jan 2013

@anika142 si zlatá ďakujem ti .... 😉 .......a tá foryou25 čo ju spomínate tá sem už nechodí?......a inak to si mala teda riadne dávky......to by boli skôr pre mňa ja sa už pomaly blížiť 90 kg váhe.... ☹ 😢 ......

anika142
7. jan 2013

@rojica no ona chodila do KE do caru kde som chodila ja.
No to hej, dr. Galo len krutil hlavou ked zbadal vypis z Caru co som chodila v KE. No to som mala davky no pri mojej vyske 151 cm tie davky boli fakt konske.

rojica
7. jan 2013

@anika142 bože však to ťa mohli aj prestimulovať..... ☹ ......ale teraz to už bude dobre a všetko pôjde hravo.... 😉

anika142
7. jan 2013

@rojica hej, dufam, ze to pojde hladko. Pri oboch pokusoch IVF co som mala vzdy som mala uplne rovnake davky. Tak som zvedava co to urobi s vajickami teraz. No v piatok idem opat do Martina tak uvidime ako budu reagovat na davky.
Inac tebe sa to krati, este v piatok si sa nevedela dockat na utorok, a uz je za rohom. 🙂

rojica
7. jan 2013

@anika142 tak to máš pravdu veľmi rýchlo to ubehlo.....ani som veru nečakala, že to bude tak skoro...... 🙂....len mám trochu obavy, že čo nám povie doktorka keď bude vidieť tie hrozné výsledky.... ☹

anika142
7. jan 2013

@rojica drzim palce, len hore hlavu nieco v centre urcite vymyslia. 😉

rojica
7. jan 2013

@anika142 dúfam, že áno a rok 2013 bude pre náš všetkých úspešný..... 🙂

anika142
7. jan 2013

@rojica bude urcite, len treba verit, 🙂

rojica
7. jan 2013

@anika142 no nič iné nám ani veru neostáva..... 🙂 .......a budeš chodiť do práce keď začneš pichať či budeš doma?....

pempusik
7. jan 2013

@anika142 fuha, tak to si mala dvakrat take davky. inak foryou25 sem este chodi, alen malo oprispieva. vcera mi pisala, ze ide na kontrolu, ale nieco asi nie je v poriadku, asi bude musiet do nemocky. pisala do sukromnej temy :(
@rojica
a mne uz doki odpisal a bol velmi zlaty, ze je to tak perfektne a ze dufa, ze do konca februara bude aj test pozitivny, aby sme stihli porod este tento rok 😀

rojica
7. jan 2013

@pempusik no vidíš tak to je super správa..... 🙂 .....no a na vianoce sa už budete tešiť s malého drobčeka.... 😉

pempusik
7. jan 2013

@rojica jaaaj, kiezby 🙂. ale vy idete zajtra, vsak?

rojica
7. jan 2013

@pempusik ver tomu, že to tak bude.......hej moja my ideme zajtra ráno......ale na konzultáciu sme objednaný až na 13.00...ale tak už vydržíme..... 😒

anika142
7. jan 2013

@pempusik mne vcera vecer tiez pisala, ze ide na poradnu dnes. Joooj dufam, ze bude OK. aj s drobcami. Citam jej prispevky obcas.

anika142
7. jan 2013

@pempusik no vidis do vianoc aj porodis jej tesim sa. 😉