Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
baby viete mi poradit ako sa mam prinutit pit? s tym mam strasny problem, ja viem ze mam strasne vela pit a najma teraz no keby ze mi mm nepriniesol pohar mineralky abo niecoho ineho tak sa za cely den nenapijem. A ani by ma to netrapilo. viem ze by som mala aj kvoli maternici aby sa drobec prisal dobre aj kvoli hormonom, no ja neviem ale asi si zavesim flasku na krk ako ked sme volakedy nosili kluce na krku.
@anika142 no tak to ti ja teda neporadim, lebo ja sa dnes citim nacisto na odpadnutie a to az teraz som vypila pohar sumaku. inak sa tiez neprinutim. ale obcas sa mi to dari. najradsej mam grepovu mineralku, tak tu dokazem vypit v praci aj celu. co je 1.5 litra. ale pri stimulacii fakt treba pit vela vody.
@rojica hej aj ja mam pisane v papieroch ze pregnyl do zadku, este mam pisany v papieroch ovitrelle ale to povedala koordinatorka ze mi daju to co prave bude dostupne. Tak uvdime lebo zatial nemam ani jeden. Oni maju ine trosku postupi. V KE ked som chodila hned predpisal vsetko co budem potrebovat a hned som to aj mala, akurat vcera som sa pitala koordinatorky ze nemam este hcgcko tak ze mi potom predpisu ale na to je este cas. Ja som kludnejsia ked mam vsetko po ruke a nemusim potom stresovat ci zozeniem alebo nie. Ale co uz. Uvidime co bude v piatok.
@rojica
@anika142 no na tom pregnyle sa pise, ze bud sa picha do svalu a teda do zadku alebo pod kozu, teda do brucha. a do svalu ze by mal pichat doktor alebo sestricka. aj doki mi tak vravel. ale tak niektore sestricky pichaju horsie ako manzelia 😀. ja som si ho dala pichnut u obvodnej do zadku.
a inak teraz uz je v pohode dostat pregnyl. jeden cas bol vypadok, ale teraz by to uz malo byt ok. prvykrat som ho vyberala priamo v martine a potom mi objednavala kamoska druhy, bo som ho zabudla dat do chladnicky.
@pempusik no mala by to pichať sestrička ale úplne v pohode to zvládol aj môj drahý. 😀 ...mne to sestrička pekne vysvetlila nabalila ma injekciami a striekačkami tak že mám doma ešte zásoby keby niečo......vôbec ma to ani nebolelo.....mne pregnyl vždy dali v centre ja som ho našťastie nikde nemusela zháňať..... 🙂
@anika142 ta lekaren hned oproti vchodu do nemocky bola zatvorena, tak sme sli troska dalej smerom doprava od toho trhoviska. troska dalej od tej kaviarne, myslim. tam mali pregnyl, ale uz nemali utrogestan. ale ako pisem, mne to potom kamoska uplne v pohode objednala v lekarni na tahanovciach. vacsinou to nedrzia v lekarni, lebo to nie je bezne, ale zo dna na den to vie prist.
@rojica ja som si dokupovala striekacku aj ihlu, ani som nevedela, ake mi treba, iba som im ukazala, na co to potrebujem a ze do svalu si to budem pichat. aj som ju nechala u sestricky.

@rojica ja momentalne nepracujem, som doma a vecer si picham decapeptyl tak za tou injekciou pojde este fraxiparin a potom menopur, tak to budem mat vesele.