Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik to viem ze sa to da objednat. Zatial som mala vsetky lieky len objednavane a na druhy den som ich vacsinou mala, sem tam sa stalo ze nebolo hned. Ale snad s tym nebude problem.
Ja som si tiez dokupovala ihly aj striekacky, mne vsetko povedala sestricka v KE, aj teraz som si take iste kupila.
@pempusik ja som najskôr ani nevedela, že si to môžem pichnúť doma....lebo my máme pohotovosť dosť ďaleko a pre pár minút sa nám to neoplatilo.....tak som sa na to opýtala sestričky a ona že v poho a nabalila ma...... 😉 a ešte my aj zaok ukázala že kde si to mám presne pichnúť..... 😀 ...veľmi bola zlatá vtedy sme sa riadne nasmiali....máloktorá je taká...vždy som mala skúsenosti s odmeranými sestričkami.... ☹
@anika142 no je to hrozné s tým pitím.......poznám to. Ja si vodu prelievamm do 1/2 fľašiek a tie nosim zo sebou a snažím sa ju do tej hodinky vypiť. Mne pomáhajú aj čaje. Robím si veľké 1/2 a tie pomali chlipkám. Toe mi idú teraz v zime lepšie ako voda. A skutočne sa treba premôcť veľa piť je to veľmi dôležité 🙂
@babatko2012 dakujem ti za to ze si mi pripomenula ze sa mam napit. 😉
Tak bambulátka moje.....mám pre Vás myslím si, že skvelú správu....všetky, ktoré ste boli s toho smutné, že doc. Stanislav Tomáš odišiel do Anglicka je tu úžasná novinka....nájdete ho na http://www.tomgyn.sk/ máme ho naspäť 😀
@crazybabenka ale ba, co to citam ja som si s nim akurat par emailov vymenila, ale pocula som nanho same chvali.
@anika142 ja si teraz môžem hovoriť mamina....a môžem objať to moje krásne dieťatko len vďaka nemu
@crazybabenka tak ti stihol pomoct. Dufam ze ja budem takto drzat moje babo uz v tomto roku.
@anika142 áno....držím palce, aby sa vydarilo....my si ideme k nemu po súrodenca 😀 😀 😀
@crazybabenka dakujem, aj ja drzim palce
@crazybabenka ahoj moja a už je to centrum aj reálne?.....
@crazybabenka ale to je len klasicka gynekologicka ambulancia ako tak pozeram vsak? ziadne ivf tam nerobia , ci?
@lubka0506 to mi je luto ☹ ☹ ☹ ☹ držkaj sa
@moniatko13 moja tak krásne tehuľkovanie ti želám...nech to dotiahnete až do konca.... 😉
@rojica musím veriť,že do víťazného konca...ďakujem..a dúfam,že aj vy babenky budete čochvíľa šťastné 🙂 🙂 🙂 🙂 .
@moniatko13 musíme tiež len veriť, že sa to aj nám podarí.... 😉
@moniatko13 gratulujem pekne tehulkovanie a zdarny koniec.

@pempusik no mne tu na MK babenky poradili čiernu ihlu tá je najtenšia a aj sestrička my ju poradila.....ale zase pregnyl sme naťahovali ružovou ihlou lebo je dosť hustý.......ale zvládli sme to veru dobre....ale aj tak to nezabralo.... 😒