icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
7. jan 2013

@pempusik no mne tu na MK babenky poradili čiernu ihlu tá je najtenšia a aj sestrička my ju poradila.....ale zase pregnyl sme naťahovali ružovou ihlou lebo je dosť hustý.......ale zvládli sme to veru dobre....ale aj tak to nezabralo.... 😒

anika142
7. jan 2013

@pempusik to viem ze sa to da objednat. Zatial som mala vsetky lieky len objednavane a na druhy den som ich vacsinou mala, sem tam sa stalo ze nebolo hned. Ale snad s tym nebude problem.
Ja som si tiez dokupovala ihly aj striekacky, mne vsetko povedala sestricka v KE, aj teraz som si take iste kupila.

anika142
7. jan 2013

@pempusik dik za info

pempusik
7. jan 2013

@rojica myslim,z e aj mne dali ciernu. ale nakoniec ani neviem, s akou mi pichli. doktorecka sa mi smiala, ze som si doniesla vlastne nacinie 🙂

rojica
7. jan 2013

@pempusik ja som najskôr ani nevedela, že si to môžem pichnúť doma....lebo my máme pohotovosť dosť ďaleko a pre pár minút sa nám to neoplatilo.....tak som sa na to opýtala sestričky a ona že v poho a nabalila ma...... 😉 a ešte my aj zaok ukázala že kde si to mám presne pichnúť..... 😀 ...veľmi bola zlatá vtedy sme sa riadne nasmiali....máloktorá je taká...vždy som mala skúsenosti s odmeranými sestričkami.... ☹

pempusik
7. jan 2013

@rojica jj, to s tymi sestrickami poznam. ale ja mam teraz taku uzasnu obvodnu doktorku, ze ak by nepichla sestricka, tak by mi to pichla hoci aj ona. a este mam kamosku doktorku, tak by som pripadne skocila za nou.

babatko2012
7. jan 2013

@anika142 no je to hrozné s tým pitím.......poznám to. Ja si vodu prelievamm do 1/2 fľašiek a tie nosim zo sebou a snažím sa ju do tej hodinky vypiť. Mne pomáhajú aj čaje. Robím si veľké 1/2 a tie pomali chlipkám. Toe mi idú teraz v zime lepšie ako voda. A skutočne sa treba premôcť veľa piť je to veľmi dôležité 🙂

anika142
7. jan 2013

@babatko2012 dakujem ti za to ze si mi pripomenula ze sa mam napit. 😉

stella25
7. jan 2013

@anika142 no s tym Cernobilom aj ja suhlasim. Ale dik za typ, poslem ho opat na vysetrenie.

stella25
7. jan 2013

@anika142 Daj si pred seba velky pohar a pri pohlade nan ta vzdy napadne napit sa 🙂

stella25
7. jan 2013

@pempusik najtensia je biela, ta sa picha babatkam a to voooobec necitite

pempusik
7. jan 2013

@stella25 ale tu asi len do brucha pouzit, pod kozu, nie? na pichanie do svalu nie je velmi tenka?

crazybabenka
7. jan 2013

Tak bambulátka moje.....mám pre Vás myslím si, že skvelú správu....všetky, ktoré ste boli s toho smutné, že doc. Stanislav Tomáš odišiel do Anglicka je tu úžasná novinka....nájdete ho na http://www.tomgyn.sk/ máme ho naspäť 😀

stella25
7. jan 2013

@pempusik ano do brucha som myslela jasne. 🙂

anika142
7. jan 2013

@crazybabenka ale ba, co to citam ja som si s nim akurat par emailov vymenila, ale pocula som nanho same chvali.

anika142
7. jan 2013

@stella25 hej uz mam pred sebou flasu aj pohar takze sa snazim.

crazybabenka
7. jan 2013

@anika142 ja si teraz môžem hovoriť mamina....a môžem objať to moje krásne dieťatko len vďaka nemu

anika142
7. jan 2013

@crazybabenka tak ti stihol pomoct. Dufam ze ja budem takto drzat moje babo uz v tomto roku.

crazybabenka
7. jan 2013

@anika142 áno....držím palce, aby sa vydarilo....my si ideme k nemu po súrodenca 😀 😀 😀

anika142
7. jan 2013

@crazybabenka dakujem, aj ja drzim palce

rojica
7. jan 2013

@crazybabenka ahoj moja a už je to centrum aj reálne?.....

cuculik1
7. jan 2013

@crazybabenka ale to je len klasicka gynekologicka ambulancia ako tak pozeram vsak? ziadne ivf tam nerobia , ci?

anika142
7. jan 2013

@cuculik1 no tiez sa mi podla toho javi ze nieco ako ivf+icsi nerobia aspon podla stranky to nejak vyzera skor na gynekologicku ambulanciu

rojica
7. jan 2013

@anika142 ja to tiež akurát pozerám a tiež sa my to zdá ako klasická ambulancia.....no zišlo by sa tam napísať email a opýtať sa na to..... 🙂

moniatko13
7. jan 2013

@lubka0506 to mi je luto ☹ ☹ ☹ ☹ držkaj sa

rojica
7. jan 2013

@moniatko13 moja tak krásne tehuľkovanie ti želám...nech to dotiahnete až do konca.... 😉

moniatko13
7. jan 2013

@rojica musím veriť,že do víťazného konca...ďakujem..a dúfam,že aj vy babenky budete čochvíľa šťastné 🙂 🙂 🙂 🙂 .

rojica
7. jan 2013

@moniatko13 musíme tiež len veriť, že sa to aj nám podarí.... 😉

anika142
7. jan 2013

@moniatko13 gratulujem pekne tehulkovanie a zdarny koniec.

pempusik
7. jan 2013

@anika142
@cuculik1
@rojica vyzera to naozaj na "obycajnu" ambulanciu, ale vyzera to celkom zaujimavo, vraj robia aj 3d ultrazvuk maternice. no, minimalne sa s nim bude dat aspon konzultovat.
ale co, baby, sak my to uz nebudeme potrebovat 😀