icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
7. jan 2013

@pempusik my tam pôjdeme ale na 3D nášho bábätka....... 🙂 ....ale tak vyzerá to veru na úrovni.......

pempusik
7. jan 2013

@rojica pozerala som si cennik a podla toho ponuka celkom zaujimave sluzby aj pre nezmluvne pacientky.

rojica
7. jan 2013

@pempusik ja som to tiež pozerala ale zatiaľ má zmluvné podmienky s UNION a DOVEROU že s VŽSP ešte len prejednávajú.....

pempusik
7. jan 2013

@rojica no, ja mam doveru. ale paci sa mi, ze robi veci, ktore normalne nerobia a na vlastnu ziadost ti spravi v pohode vysetrenia a myslim si, ze za normalne poplatky.

anika142
7. jan 2013

@pempusik
@rojica
my to uz potrebovat nebudeme, ved o chvilu sme tehulky 🙂

rojica
7. jan 2013

@anika142 no ty sa už k tomu vytúženému cieľu blížiš..... 😉

anika142
7. jan 2013

@rojica ved aj ty, ani nebudes vediet ako a vhupnes do toho raz dva.

anika142
7. jan 2013

@rojica ja som v podstate na prvej konzultacii aj podpisala ziadost o ivf

rojica
7. jan 2013

@anika142 no bodaj by si mala pravdu moja..... 🙂

pempusik
7. jan 2013

@rojica zajtra nam daj vediet, co si sa dozvedela 🙂

rojica
7. jan 2013

@anika142 no ja som žiadosť podpisovala keď som bola ešte v Blave akurát v 3 IUI tak by už aj čochvíľa mala byť schválená...len neviem teraz že či sa bude dať vyžiadať z Blavy alebo sa to bude musieť posielať znova.....to by som tak dlho veru čakať nechcela.... ☹

rojica
7. jan 2013

@pempusik jasné hneď sa ohlásim ako dorazím domov..... 😉

anika142
7. jan 2013

@rojica no tak to netusim skus sa opytat. A daj vediet potom ako si dopadla.

rojica
7. jan 2013

@anika142 no určite sa na to opýtam či sa to bude dať ak nie tak hneď zajtra podpisujem novú žiadosť..... 😀 ......jasné určite sa ozvem a podelím sa o info s vami.... 🙂

poppy28
8. jan 2013

ahojte baby chcem sa opytat ci vam niekedy trvalo schvalenie od poistovne viac ako dva mesiace? podpisovali sme okolo 15 novembra a stale nic neprislo uz dostavam spinenie a som na nervy ze ak sa neozvu tento tyzden tak sa nam vsetko posunie zase o mesiac ☹ lebo budem mat kratky protokol

pempusik
8. jan 2013

@poppy28 skus zavolat do poistovne, normalne na tie kontaktne cislta, co tam maju, urcite ti budu vediet povedat, v akom je to stave.

poppy28
8. jan 2013

myslis? volala som uz aj na kliniku aby to skusili posurit len neviem ci je to mozne
@pempusik

pempusik
8. jan 2013

@poppy28 aku mas poistovnu? urcite si mozes zavolat. tam maju na linke normalne operatorov, vedia sa pozriet na tvoje konto, ci tam mas nieco alebo nie.

poppy28
8. jan 2013

@pempusik mam vseobecnu ale oni sa len pozru ci to tam maju ci to vedia aj posurit

pempusik
8. jan 2013

@poppy28 kludne zavolaj, za to nic nedas. mozno im nieco chyba a ani o tom nevies.

anika142
8. jan 2013

@poppy28 ja som mala mensie problemy s papiermi. Od poistovne som to mala schvalene uz istu dobu a to som sa dozvedela az tak ze som tam zavolala, ale papiere viazli na poste. Takze nakoniec mi to dopadlo tak ze Iscare zacalo stimulku bez toho ze by mali papiere. Az potom dorazili papiere ale overili si ze to mam schvalene, takze to bolo vpohode. Urcite urob to co radi pempusik a to zavolaj do poistovne. Ja mam sice Doveru ale mala by si zistit v poistovni kde to viazne.

poppy28
8. jan 2013

@pempusik tak dakujem za radu predstav si ze na poistovnu nam to poslali az o mesiac ako sme to podpisali a mesiac mala dovolenku pani, ktora to schvaluje, tak este len teraz to zacianaju robis skoro som odpadla

stella25
8. jan 2013

@poppy28 ahoj, zavolaj do poistovne, mne sa stalo, ze po dvoch mesiacoch ako ty odpoved nikde, volala som do poistovne - dovera -, tam nic nemali a nakoniec vv centre to zabudli poslat. potom som ju mala za 3 dni schvalenu 🙂

stella25
8. jan 2013

@anika142 vies co? aj ja mam doveru. Chceli aj od vas vysetrenie partnera u urologa?

poppy28
8. jan 2013

@stella25 u nas chceli a mam vseobecnu

poppy28
8. jan 2013

@stella25 uz som volala skusia to rychlo urobit tak dufam ze to stihneme do konca tyzdna

poppy28
8. jan 2013

@pempusik
@anika142
@stella25 baby zachranili ste ma dakujem hadam to uz pojde hladko

anika142
8. jan 2013

@stella25 no my sme to mali, vraj to treba.

anika142
8. jan 2013

@poppy28 no keby si to stihala tak by sme mali +- na rovnako. Sice som zacala uz v decembri ale mam dlhy protokol. Uz stimulujem.

pempusik
8. jan 2013

@poppy28 tak vidis. aspon vies, na com si. ale mna by to teda tiez riadne nastvalo :(. ale mozno teraz nemaju tolko ziadosti, tak to pojde rychlo.