Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142 tak my mame vyjadrenie od urologa od zaciatku, akurat ze teda tuto v martine pise doki, ze mame normospermiu, takze aj keby k tomu doslo, ze treba ziadost vypisovat, tak neviem, co tam dame. ale urolog bol jednoznacne za ivf. takze to by som asi nahovorila doktora dat tam muzsku neplodnost. aaale to predbieham 😀
baby sranda ako sa vzdy menia veci podla okolnosti predtym som si priala dostat menzes cim skor nech uz mozeme zacat stimulku a teraz si zelam aby mi neprisli kym neschvalia tu zmluvu 🙂 uzasne ako sa to vie vzdy pekne otocit
@pempusik no ja som do ziadosti nepisala nic take, tam sa len terminy vypisovali. Ale neviem ci centrum nieco priklada k ziadosti. to netusim.
@anika142 ja by som chcela vo februari, ale este cakame na vysledky z genetiky, hematologie a z hysteroskopie, tak sa obavam, ze bude aj marec. ale aspon bude lepsie pocasie a cesty. u nas prave zacalo snezit. a to pred chvilou svietilo slnko. nerada chodim po takychto cestach. Dufam, ze buduci tyzden budeme mat vsetky vysledky, lebo baba co bola o tyzden predomnou uz ma vysledky doma. tak ja dufam, ze mi zajtra- pozajtra zavolaju ze je vsetko OK, 🙂
@stella25 no to mas pravdu s tymi cestami, ja tiez nerada chodim po takych cestach, ale zas ty to nemas az tak daleko ako pozeram na profile. no drzim palce aby si to mala co najskor aj tie vysledky. Ale keby ti to vyslo na marec tak budes zas kludnejsia kvoli cestam, takze ziadne stresovanie. Ja chodim az z KE autom a najblizsie idem v piatok tak dufam ze cesta bude fajn. Dufam ze metelica nepride. 🙂
@poppy28 Ahoj, tak mne sa stalo niečo podobné. Z centra to malo odísť niekedy začiatkom októbra. Na začiatku decembra som po niekoľkých telefonátoch (poisťovňa, centrum) zistila, že z centra to ešte ani neodoslali (chyby sa stávajú všade, ale keď sa dotýkalo mňa, tak som bola mierne povedané rozladená). Pán doktor sa mi ospravedlnil a vraj to v deň poslali. Tak som zasa volala do poisťovne a pani mi povedala, že p. doktorka, ktorá schvaľuje žiadosti má PN, takže aj tak to Vianoc nebude. Volala som tam včera, moju žiadosť už mali a pani doktorka je už v práci a mám si zavolať do konca týždňa, či už sa "prehrýzla" cez tú kopu (moja žiadosť je vraj niekde v strede). Tiež mám mať krátky protokol a menzes budúci týždeň. Neviem, či sa to dá stihnúť, keďže treba zasa aj tie predoperačné vyšetrenie. Naposledy som to robila 3 týždne. Ale verím, že to stihnem ešte v tomto mesiaci 🙂 a držím palce aj tebe 🙂
@pempusik
@anika142
@stella25 ahojte babenky tak prvú konzultáciu máme za sebou...a musím povedať že z veľmi dobrý pocitom prežitú. 🙂 ....už dávno som sa tak dobre necítila v spoločnosti doktora....Gaťová bola strašne zlatá všetko nám dopodrobna vysvetlila....môj mladý šupol spermoše,ale tie dopadli horšie ako v Blave čo som aj predpokladala tak že my máme možnosti len čo sa týka darcu s čím v MT problém vôbec nemajú čo ma veľmi potešilo 😉 .....mne ešte zobrali krv na štítnu žľazu a protilátky na spermie dúfam, že dopadnú dobre......inak skoro som im tam dneska skolabovala lebo ja vôbec nemám žily či čo... 😀 nie a nie s tiecť z krvi.......ale musím povedať, že ste mali pravdu všetci tam boli veľmi príjemný a ústretový......
diavcata neuverite kde som dnes bola na vysetreni..... u Dr. Tomása!!!!, Prvy krat po velmi dlhej dobe som nadobudla presvedcenie, ze nas konecne niekto vysetril a venoval sa nam. Na konzultacii sme boli 2 hodiny ( bohuzial nie ako v iscare, kde som vzdy nadobudla pocit, ze je to ako z rychlika) dokonca mi pán Dr. vysetril maternicu 3d ultrazvukom a prebrali sme vsetky moznosti, isla som tam primarne skonzultovat postup, ktory nam bol odporuceny v iscare a urobili sme dobre ze sme sa poradili..... Dr. Tomas nam odporucil nieco uplne ine a myslim ze sa naozaj cudoval postupu, ktory nam odporusili v iscare. ja sama som stravila na nete vela vela casu z dovodu, ze sa mi nepozdaval druh protokolu ktory nam odporucili v iscare a nemylila som sa- pre mna absolutne nevhodny! takze pre nas jednoznacne rozhodnutie....ak v iscare nepristupia na nasu volbu, a druh stanovenej liecby, odchadzame! Do iscare sme sa totiz prisli v dobrej viere liecit a nie len robit biznis!

@anika142 to mas super ja som sa tak tesila ze idem uz v january do dalsieho a takto mi to pokaslali ☹ uvidim hadam to este nejako dokazu urobit do konca tyzdna drzim ti palce aby sa to teraz v novom roku podarilo 🙂