Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@cuculik1 viem moja a verím, že bol a aj je dobrý odborník...však som si vás čítala od začiatku a veľmi pekne ste o ňom písali.....no a je veľká škoda, že má len ambulanciu keď bol v tomto taký skvelý odborník....ale tak bude sa k nemu dať ísť aspoň na vyšetrenie..... 🙂 a z môjho dnešného pohľadu na Iscare je oveľa lepší pocit ako čo som bola v centre predtým.... 😒 ....
@nomxxx no ja to mam zlozitejsie kedze mam dostat menzes asi cez vikend potrebovaa by som to do konca tyzdna ved este aj lekarne tie lieky objednavaju tak sa desim ci sa to stihne ale mam taku malu dusicku ze som urobila co sa dalo aby sa to podarilo tezar uz len dufam ze zavolaju aj tebe drzim palce nech vsetko dopadne ako si prajeme 🙂 a nemusime cakat dalsi mesiac
@pempusik len Som chcela počuť iný názor , tak som sa objednala na konzultaciu . Áno odoprucil mi úplne iný protokol pričom ja som tiež v CAR tvrdila že ten co mi navrhli nie je pre mna vhodný, všade Som to čítala. Dokonca je pre ženy s pco v Británii zakázaný ako absolútne nevhodný. Ja mám pco! Takze dnes si volam do CAR. Buď zmenia alebo my ideme preč.
@pempusik ja som k nemu chodila ked bol v centre bola som velice spokojna a vcera sa mi to len potvrdilo ten pristup no uvidime co navrhne teraz lebo ja som relatyvne ok moj mm mal zly spermos co sa meni a naposledy sa mu polepsil a embriologicka povedala ze sa da aj stakym otehotnet normalne len ja som potom prestala chodit do centra
Skoda ze nerobi IVF, keby robil tak by som aj ja k nemu presla, no ale co uz. ☹
joj baby brusko sa nafukuje a nafukuje, o chvilu bude zo mna balon, kazdym dnom je vacsie a vacsie
Ahojte, nebojte sa dr. Gatovej, je to velka, velka odbornicka...predty posobila v Heliose, odisla a otvorila si gynekologicku ambulanciu a v Iscare ma sluzby...nemusite sa vobec bat, je na takej super urovni ako Gallo a ja by som bola stastna keby mi vklad robila prave ona..drziim vsetkym palceky...
@domuska11 ahoj moja musím s tebou len súhlasiť my sme včera boli v centre na prvej konzultácii u Gaťovej a mali sme s nej veľmi dobrý pocit bola strašne milá a tiež by som bola rada keď pôjdem o mesiac do centra aby som zase išla k nej....ale verím tomu, že natrafím na Gala.... 🙂 lebo ona je tam naozaj len občas.... 😒 .....a teba kedy čaká vklad?

@cuculik1 tak ja sa priznám že toho doc. Tomáša nepoznám tak ho nemôžem ani súdiť....ale ja som dneska bola na konzultácii v Iscare a tiež sme tam boli skoro dve hodiny a riešili, že čo by bolo pre nás najlepšie.......a nemala som pocit že by to išlo ako z rýchlika...... 😒 ....ale ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí......tak ti želám aby Vám v Iscare vyhoveli vo všetkom.....a u toho Tomáša sa tiež dá podstúpiť IVF, alebo je to len klasická ambulancia?