icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
8. jan 2013

@cuculik1 tak ja sa priznám že toho doc. Tomáša nepoznám tak ho nemôžem ani súdiť....ale ja som dneska bola na konzultácii v Iscare a tiež sme tam boli skoro dve hodiny a riešili, že čo by bolo pre nás najlepšie.......a nemala som pocit že by to išlo ako z rýchlika...... 😒 ....ale ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí......tak ti želám aby Vám v Iscare vyhoveli vo všetkom.....a u toho Tomáša sa tiež dá podstúpiť IVF, alebo je to len klasická ambulancia?

cuculik1
8. jan 2013

@rojica nie ivf sa neda, teraz uz ma len ambulanciu, starsie baby z tejto temy dr. Tomasa velmi dobre poznaju, myslim ze poviem pravdu ked napisem ze mnohe z nas isli do iscaru v minulosti z dovodu, ze tam pracoval prave dr. Tomas

rojica
8. jan 2013

@cuculik1 viem moja a verím, že bol a aj je dobrý odborník...však som si vás čítala od začiatku a veľmi pekne ste o ňom písali.....no a je veľká škoda, že má len ambulanciu keď bol v tomto taký skvelý odborník....ale tak bude sa k nemu dať ísť aspoň na vyšetrenie..... 🙂 a z môjho dnešného pohľadu na Iscare je oveľa lepší pocit ako čo som bola v centre predtým.... 😒 ....

poppy28
8. jan 2013

@nomxxx no ja to mam zlozitejsie kedze mam dostat menzes asi cez vikend potrebovaa by som to do konca tyzdna ved este aj lekarne tie lieky objednavaju tak sa desim ci sa to stihne ale mam taku malu dusicku ze som urobila co sa dalo aby sa to podarilo tezar uz len dufam ze zavolaju aj tebe drzim palce nech vsetko dopadne ako si prajeme 🙂 a nemusime cakat dalsi mesiac

buba78
8. jan 2013

@cuculik1 presne tak ako pises

buba78
8. jan 2013

@rojica klasicka ambulancia,ale tiez riesi neplodnost vystreniami a liekmi

buba78
8. jan 2013

@rojica kde robi prosim Ta Gatova..pokial viem odisla z Heliosu a ma svoju ambulanciu na Severe

chantalle
8. jan 2013

@cuculik1 Ahoj, aj ja som bola nadsena doc. Tomsom a rada by som k nemu zasla. Je tvoj obvodak alebo si bola u neho len na konzultaciu,ak sa smiem spytat? Ako dlho sa caka na objednanie?

pempusik
8. jan 2013

@cuculik1 a to si sa objednavala k doc. tomasovi? ci si sla len skonzultovat to, co ti navrhuju v iscare? kolko si platila za ten usg? a co navrhuje doki? iny protokol? ja viem,vela otazok,ale je zaujimave,co pises.

cuculik1
9. jan 2013

@chantalle nie je môj obvodak, objednala som sa včera ráno a poobede som bola tam. Chcela som len skonzzltovat veci.

cuculik1
9. jan 2013

@pempusik len Som chcela počuť iný názor , tak som sa objednala na konzultaciu . Áno odoprucil mi úplne iný protokol pričom ja som tiež v CAR tvrdila že ten co mi navrhli nie je pre mna vhodný, všade Som to čítala. Dokonca je pre ženy s pco v Británii zakázaný ako absolútne nevhodný. Ja mám pco! Takze dnes si volam do CAR. Buď zmenia alebo my ideme preč.

kuspitka
9. jan 2013

@buba78 Gatova obcas zastupuje v Iscare,ked Galo ma dovolenku.

janka134
9. jan 2013

@rojica
@cuculik1 takze aj ja prechadzam k docentovi lebo ho poznam z centra a kazdej ho odporucam teraz ma este volno my sme tam boli vcera da sa obiednat aj on line

pempusik
9. jan 2013

@janka134 tak to mas fajn, my sme radi, ze dojdeme tych 250km aspon do centra :(. ale myslim,z e stoji za uvazenie aspon sa tam objednat na potvrdenie diagnozy.

janka134
9. jan 2013

@pempusik ja som k nemu chodila ked bol v centre bola som velice spokojna a vcera sa mi to len potvrdilo ten pristup no uvidime co navrhne teraz lebo ja som relatyvne ok moj mm mal zly spermos co sa meni a naposledy sa mu polepsil a embriologicka povedala ze sa da aj stakym otehotnet normalne len ja som potom prestala chodit do centra

anika142
9. jan 2013

Skoda ze nerobi IVF, keby robil tak by som aj ja k nemu presla, no ale co uz. ☹

rojica
9. jan 2013

@buba78 ahoj tak čo viem tak Gaťová Gala len zaskakuje keď on tam nie je...ale kde robí tak to ti nepoviem.... 😒

anika142
9. jan 2013

joj baby brusko sa nafukuje a nafukuje, o chvilu bude zo mna balon, kazdym dnom je vacsie a vacsie

rojica
9. jan 2013

@anika142 ahoj tak to je naozaj škoda že nerobí aj IVF keď je na neho samá chvála...ale tak aspoň sa dá ísť k nemu na konzultáciu sa poradiť...... 🙂

rojica
9. jan 2013

@anika142 a to si ešte len na začiatku.... 😀 ...a aké injekcie si vlastne picháš? 😉

anika142
9. jan 2013

@rojica tak momentalne menopur, decapeptyl a fraxiparin. Sak to ze som na zaciatku, ale dufam ze rastu moje buduce deturence. 😉

pempusik
9. jan 2013

@anika142 a uz si dnes pila dostatok vody?

rojica
9. jan 2013

@anika142 juuuuuuj tak toho si veru dosť picháš....ale keď treba tak treba.... 🙂 ......a určite krásne rastú vajká neboj budeš mať ešte aj zásoby do budúcna.... 😀

pempusik
9. jan 2013

@janka134 asi blba pripomienka, ale on nerobi spermiogram, vsak? takze tam treba prist uz s vysledkami od urologa, ze?

domuska11
9. jan 2013

Ahojte, nebojte sa dr. Gatovej, je to velka, velka odbornicka...predty posobila v Heliose, odisla a otvorila si gynekologicku ambulanciu a v Iscare ma sluzby...nemusite sa vobec bat, je na takej super urovni ako Gallo a ja by som bola stastna keby mi vklad robila prave ona..drziim vsetkym palceky...

rojica
9. jan 2013

@domuska11 ahoj moja musím s tebou len súhlasiť my sme včera boli v centre na prvej konzultácii u Gaťovej a mali sme s nej veľmi dobrý pocit bola strašne milá a tiež by som bola rada keď pôjdem o mesiac do centra aby som zase išla k nej....ale verím tomu, že natrafím na Gala.... 🙂 lebo ona je tam naozaj len občas.... 😒 .....a teba kedy čaká vklad?

domuska11
9. jan 2013

@rojica je to odbornicka, predytm posobila v Heliose a urcite vie co robi, neboj nic..my to mame trosku zlozitejsie, hlavne partner ma zly spg. tak mame nasadenu liecku, ktora dufam, ze zaberie...

rojica
9. jan 2013
anika142
9. jan 2013

@domuska11 mohla by som vediet aku liecbu mate nasadenu? U nas je tiez zly spermiogram, no nasadil urolog tamoxifen ale ten zazrak nespravil.

chantalle
9. jan 2013

@cuculik1 Prosim ta a kolko si platila? Aky ti navhol protokol? Ja mam tiez PCO...