Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
v iscare sme skoncili. viacero dovodov....
@stella25 tak ja som v inom centre brala 225 j od zaciatku do konca. Nemala som ani raz OHSS, doki v ISCARE povedal, ze je to zbytocne pre mna tak vela, takze teraz dali menej. Len sa bojim co to urobi s vajkami. Pred tym som mala 11 a druhy krat 18 vajok. Tak ci ich nahodou nebude menej. No uvidim mozno na to telo inak zareaguje.
@domuska11 ahoj..aj mne vklad v iscare robila dr.Gatova a musím povedať odviedla dobru prácu,som jej za to vdačna...strašne bola zlata.. 🙂 🙂 🙂
@moniatko13 ahoj moja inak to 2 IVF neúspešné by si už mohla zmeniť na to že ste tehotný.....lebo to tak metie...a určite by to tam krajšie ukázalo.... 🙂 ...
dievcata, dakujem vam vsetkym za podporu a pochopenie, ktoru nam vyjadrujete v IP. Vazim si to. Vam prajem len same uspechy a hadam ked tu z casu na cas mrknem budem citat len pozitivne spravy. Pre mna, ktora v ISCARE stravila nie jeden den nie je jednoduche odist , ale zvazili sme okolnosti a z nasho pohladu sme spravili spravne. To , ze clovek musi znova niekde zacinat je neprijemne a zdlahve. Na druhej strane musim povedat , ze , ako pacient a z dovodu hradenia si mnohych vykonov aj ako klient , som ocakavala viac. Moznost diskutovat a nie diktovat, moznost hladat priciny a vyhnut sa negativnym dosledkom, v tom mam pocit neurobilo car maximum. Vsetky vieme, ze reprodukcna medicina je biznis vsade, v kazdom centre. Pre nas je to vsak v prvom rade moznost na naplenie si nasich ludskych snov a prave ludskost nesmie centrum potlacat do uzadia na ukor biznisu a pochopenia.
@rojica joooj, uz mam take dopichane brucho, no ale co uz. zvykli sa mi robit hrcky po fraxiparine ale zaital pri tejto stimulke nic. Tak dufam, ze nepridu, lebo minule uz som bola sama hrcka a potom mas problem kde pichnut.
Ale sestricka mi poradila ze by som si na to dala lad, tak to teraz robim a zatial ziadna hrcka. Takze snad to bude vpohode. Uvidime zajtra aky bude stav vajok. Potom dam vediet.
@pempusik no prva kontrola musi byt urobena do 32 DC alebo 1.-2. DC cyklu. zalezi aky mas cyklus. Potom sa urobi 5ty den od pichania FSH a potom na 8 den od pichania FSH a dalej podla potreby. U mna to vyzera tak ze zajtra pojdem a potom s velkou pravdepodobnostou aj v pondelok. Ale to sa uvidi podla vajok a tak. Punkciu zvyknu robit 12 - 14 den od pichania FSH. Takze tak minimalne 3 x mozno aj 4x a potom este na vklad samozrejme. Hej vsetky kontroly su Martine a potom este aj ten vklad.
nie to je dlhy protokol, zacala som v decembri s decapeptylom a proverou
Zajtra mam este pohovor s embryologickou tak som zvedava.
@pempusik hej chodime autom, ale ja chodim tak, ze den pred tym idem do SNV tam mam svokru a potom ideme odtial, do Martina. Je to predsa ista cast cesty za sebou. A teraz ked su cesty take primrznute tak radsej chodime skor do istoty. Minule som tam bola uz dost skoro ale zas som potom aj hned bola medzi prvymi a prebehlo to raz dva a si potom skor doma. Aj dnes poobede cestujem do SNV.
@pempusik sak to ze vlakom by to mozno bolo bezpecnejsie ale ide strasne blbo. Bud si skoro, alebo neskoro, a teraz stres urcite nepotrebujem, najlepsie je to ist autom nie je to az taka katastrofa a dialnica je ako tak odpratana. Ked ides skor tak sa to da. Ja uz som rozmyslala ze keby nahodou prisli nejake extremne podmienky tak by som prisla do Martina o den skor a tam v hoteli prespala niekde. Ale zatial sa mi to neoplati. Najlacnejsie ma vychadza auto kym su cesty zjazdne.

@chantalle teraz mi v car navrhli dlhy ale s tym nebudem suhlasit ked som uz aj v kratkom mala ohss.