icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
10. jan 2013

@rojica no ja milujem ked je vsetko biele, ale teraz ked potrebujeme chodit, tak by som privitala teplejsie pocasie. Rano tam mame byt medzi 7 - 8 . Minule sme odchadzali o 4 tej zo SNV a sme mali koopec casu tak sa mm neponahlal. Aj tak sme tam boli uz o 6:30. Ale pri normalnych cestach zo SNV je 2 hod. ale takto radsej si privstanem ako keby ma malo nieco prekvapit.

rojica
10. jan 2013

@anika142 tak ja má tiež rada sneh ale tie cesty ma dožierajú.... ☹ ale teraz to máme oveľa bližšie ako do Blavy tak mám s toho menší strach aj keď človek nikdy nevie....a na to teplejšie počasie si veru ešte počkáme.......no ale tak aspoň tam budete medzi prvými..... 😉 ....

anika142
10. jan 2013

@rojica sak hej, aspon budeme medzi prvymi a potom to otocit spat domov. No uz minule som rozmyslala ci sme to nemali posunut na neskor, ale zas tak to vyslo tak asi to tak ma byt.

rojica
10. jan 2013

@anika142 a prečo by ste to mali posúvať?...čím skôr tým lepšie...nie?.... 😉

pempusik
10. jan 2013

@anika142 my sme isli takmer vzdy az na poobede, tak sme nemuseli vstavat skoro rano. ale tiez som rozmyslala, ze by sme si urobili nejaky vylet a objednali ubytko, ak by sme z nejakeho dovodu nemohli cestovat.

anika142
10. jan 2013

@rojica posuvat len kvoli zime a cestam
teraz som bola u doktorky lebo mi zas naskocila teplota, no povedala som ze stimulujem tak mi antibiotika nedala. Volala som koordinatorke pre istotu ci je to problem ked ma skrabe v krku, ale vraj mam pokracovat dalej. Teplota moze byt aj z hormonov vraj. Na neziaducich ucinkov menopuru pise opuch hrdla, tak mozno preto ma skrabe.

rojica
10. jan 2013

@anika142 hmmm tak to hej moja hormóny sú hormóny tie robia s nami divy.......a čo používaš na škrabanie v krku? čo ti doporučila doktorka?

anika142
10. jan 2013

@rojica hovorila ze nie je extra zapalene, ja cmulam anticol, alebo neoangin, no anticol mne lepsie zabera a este kloktam so slanou vodou. Ale povedala doktorka ze si mam dat sinupret kupit, trosku citim priedusky. Ale hovorila ze to nie je extra vazne

rojica
10. jan 2013

@anika142 no tak sa len poriadne lieč moja aby si bola čoskoro fit..... 🙂

anika142
10. jan 2013

@rojica jo budem teraz mam omnoho vacsiu motivaciu ako inokedy. 😉

rojica
10. jan 2013

@anika142 a na zajtra ti moc moc držím palce a budem na teba myslieť, že ako ste dopadli.....čo verím, že len najlepšie.... 😉

anika142
10. jan 2013

@rojica joj, si zlata dakujem 🙂 a potom ma ty napodobnis 😉

rojica
10. jan 2013

@anika142 nooo bodaj by si mala pravdu..... 🙂

anika142
10. jan 2013

@rojica ale neboj uz sme na rade

rojica
10. jan 2013

@anika142 no už by bolo veru na čase moja...keby sa aj na náš už usmialo šťastie.... 😉

anika142
10. jan 2013

@rojica inac ked smiem vediet ako dlho sa snazite nemyslim na umele, ale tak celkovo.

poppy28
10. jan 2013

ahojte baby tak vyslo to zmluva schvalena a lieky uz mam doma takze zaciname stimulku konecneee som sa zase dockala mam uplne ine lieky ako prvy krat tak hadam budem aj tieto dobre znasat drzte palce 🙂

pempusik
10. jan 2013

@poppy28 super, tesim sa s tebou. a kedy zacinas?

poppy28
10. jan 2013

@pempusik no myslm ze cez vikend cakam na silnejsi menzes

moniatko13
10. jan 2013

@rojica dobre zmením,aj to raz bude. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

rojica
10. jan 2013

@anika142 moja už je to 5 rokov.... 😉 ...tak že by sa už aj niečo mohlo zadariť....

janka134
10. jan 2013

@cuculik1 a preco odchadza ak smiem vediet mozes aj do ip

rojica
11. jan 2013

@anika142 ahoj moja tak dúfam, že si na kontrole dopadla skvelo a vajíčok bolo čo najviac..... myslím od rána na teba..... 😉 🙂 ...

pempusik
11. jan 2013

@anika142 tez som si rnao spomenula, ze si dnes na kontrole, tak som zvedava 🙂

gaga83
11. jan 2013

@cuculik1 ahoj, súhlasím stebou, že v Martine je to len o peniazoch a nelámu si hlavu s tým ako by sa dal vyriešiť problém alebo aspoň nájsť príčinu. My sme odišli v decembri do iscaru BA a tam nás doc. Války prekvapil úplne s iným postupom. Žiadne 2 ivf a už vonkoncom nie darcovké vajíčka ale nám prirodzene otehotnieť ( čo nie je problém len vždy potratím).Takže treba skúsiť aj iného doktora keď vidíš, že doktor nemá záujem zistiť príčinu. Aj my sme tam prišli s nádejov, že nám pomôžu ale potom sme zistili, že to je len o peniazoch

cuculik1
11. jan 2013

Tiez mame ten problem, prirodzene otehotniem rychlo ale rychlo aj potratim. My vieme pricinu vysoka fragmentacia dna spermii, na to nam neprisli v martine lebo tam podla ich spermogramu ma manzel normospermiu ale nikto sa nezameral na tak dolezity parameter akym je fragmentacia, prave ta sposobuje sice oplodnenie ale aj rychly ukoncenie tehu. My ideme skusit picsi, uvidime ci to pomoze. Za kratku dobu 4 potraty....

anika142
11. jan 2013

@rojica
@pempusik Ahojte, kontrola nemohla dopadnut lepsie. Vysoka spokojnost, znizili mi davky. Velmi sa tesim. 🙂 ste zlate ze na mna myslite.

rojica
11. jan 2013

@anika142 no tak to je super, že kontrola dopadla tak skvelo 😉 ...a kedy ideš na ďalšiu kontrolu? či sa už bude robiť odber...neviem nevyznám sa v tom.... 😒

anika142
11. jan 2013

@rojica idem v utorok. Az potom uvidime kedy bude odber

rojica
11. jan 2013

@anika142 tak super moja veľmi sa teším s tebou.... 🙂 ..a koľko bolo vajíčok? či to bude až na ďalšej kontrole.....