Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica posuvat len kvoli zime a cestam
teraz som bola u doktorky lebo mi zas naskocila teplota, no povedala som ze stimulujem tak mi antibiotika nedala. Volala som koordinatorke pre istotu ci je to problem ked ma skrabe v krku, ale vraj mam pokracovat dalej. Teplota moze byt aj z hormonov vraj. Na neziaducich ucinkov menopuru pise opuch hrdla, tak mozno preto ma skrabe.
ahojte baby tak vyslo to zmluva schvalena a lieky uz mam doma takze zaciname stimulku konecneee som sa zase dockala mam uplne ine lieky ako prvy krat tak hadam budem aj tieto dobre znasat drzte palce 🙂
@rojica dobre zmením,aj to raz bude. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@cuculik1 ahoj, súhlasím stebou, že v Martine je to len o peniazoch a nelámu si hlavu s tým ako by sa dal vyriešiť problém alebo aspoň nájsť príčinu. My sme odišli v decembri do iscaru BA a tam nás doc. Války prekvapil úplne s iným postupom. Žiadne 2 ivf a už vonkoncom nie darcovké vajíčka ale nám prirodzene otehotnieť ( čo nie je problém len vždy potratím).Takže treba skúsiť aj iného doktora keď vidíš, že doktor nemá záujem zistiť príčinu. Aj my sme tam prišli s nádejov, že nám pomôžu ale potom sme zistili, že to je len o peniazoch
Tiez mame ten problem, prirodzene otehotniem rychlo ale rychlo aj potratim. My vieme pricinu vysoka fragmentacia dna spermii, na to nam neprisli v martine lebo tam podla ich spermogramu ma manzel normospermiu ale nikto sa nezameral na tak dolezity parameter akym je fragmentacia, prave ta sposobuje sice oplodnenie ale aj rychly ukoncenie tehu. My ideme skusit picsi, uvidime ci to pomoze. Za kratku dobu 4 potraty....

@rojica no ja milujem ked je vsetko biele, ale teraz ked potrebujeme chodit, tak by som privitala teplejsie pocasie. Rano tam mame byt medzi 7 - 8 . Minule sme odchadzali o 4 tej zo SNV a sme mali koopec casu tak sa mm neponahlal. Aj tak sme tam boli uz o 6:30. Ale pri normalnych cestach zo SNV je 2 hod. ale takto radsej si privstanem ako keby ma malo nieco prekvapit.