icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
15. jan 2013

@rojica akurat jedna mala drobnost bola a to ze som mala trosku znizenu hladinu LH hormonu tak mi ho do-pichli

poppy28
15. jan 2013

@anika142 super drzim paste 🙂 a kolko mas vajok?

anika142
15. jan 2013

@poppy28dakujem pekne tak ratali sme take vacsie to by ich mohlo byt cca 15 a celkovo okolo 23

rojica
15. jan 2013

@anika142 jeeeeeeej tak to je tá najskvelejšia správa dňa....... 🙂 ...supeeeeeeeeeeeer moja teším sa s tebou....tak už máš cieľ na dosah ruky..... 😉

rojica
15. jan 2013

@anika142 tak teraz by to už malo byť v poriadku keď ti ho pichli?

anika142
15. jan 2013

@rojica no tak to vyzera, ze by to malo byt uz dobre ked mi to dopichli , snad vedia co robia, ja doktor nie som. 😉

rojica
15. jan 2013

@anika142 tak určite vedia, že čo robia.... 🙂

poppy28
15. jan 2013

@maminka142 ahoj moj mm ma tiez zly spermiogram a uziva koloidne striebro, centrum, teraz skusa aj fertilmen a predtym bral macu tabl. neviem, ktore z toho pomaha ale zlepsilo sa mu to o par percent mozete tiez skusit nieco z toho on bral vsetko naraz.

pempusik
15. jan 2013

@anika142 juuj, takze uz v piatok ides na odber? a kolko mas vajok?

anika142
15. jan 2013

@pempusik jo idem uz na odber v piatok 15 vacsich a 23 celkovo mi doktorka naratala

pempusik
15. jan 2013

@anika142 uf, tak to je celkom dost, nie? a kolko budu odoberat? ci to musia vsetky?

anika142
15. jan 2013

@pempusik vsetko co uvidia odoberu, sak aj sa ma pytala doktorka ako sa citim a ja ze ma furt boli prava strana a tam je ich aj najviac na lavej nie je az tolko a hovori ze vraj aj ma z coho boliet. ale zas da sa to zniest nie je to az tak hrozne mna mrcha boli viac.

anika142
15. jan 2013

zajtra na obed ma cakaju posledne injekcie a vecer pregnyl

pempusik
15. jan 2013

@anika142 tak uz ani nepojdes viac na kontrolu, az rovno v piatok na odber, hej?
ja sa niekedy tak blbo pytam, ale chcem sa uistit, ze sa tam staraju dobre 😀

anika142
15. jan 2013

@pempusik tak veru, uz len punkcia uz nejdem na kontrolu, mne to nevadi kludne sa pytaj, a uistuj ci sa dobre staraju 😀 😀 😀

anika142
15. jan 2013

@pempusik zistime ci sa dobre staraju ked si uvidim najprv pozitivny tehu test a potom to pojde dalej 😉

poppy28
15. jan 2013

@anika142 tak to je parada tak len nech pekne rastu a nech sa ich co najviac oplodni 🙂

anika142
15. jan 2013

@poppy28 dakujem pekne, dufam ze sa oplodni co najviac, no nechame sa prekvapit. Co sa ma stat, stane sa.

kuspitka
15. jan 2013

Diebcata v Iscere pred Ket kedy rozmrazuju embria

anika142
15. jan 2013

@kuspitka ja nemam sajnu kedy rozmrazuju pre KET. a ani netusim kto robi v piatok. Dnes bola doktorka Gatova.

kuspitka
15. jan 2013

@anika142 tak mozno tam bude gatoba

anika142
15. jan 2013

baby mozem sa opytat, mali ste niekedy problem ked ste sli na pohotovost kvoli pregnylu? Ja som si pred tym vzdy pichala do brucha, ale teraz mi doktorka povedala aby som si to dala pichnut do zadku na pohotovosti, no mam trosku nervy ci mi to pichnu presne na cas. A ako dlho moze byt mimo chladnicky ten pregnyl pred podanim? Vonku je sice chladno tak by mu to vadit nemalo, ale rozmyslam ako dlho budem v cakarni aby sa ten pregnyl nepokazil abo co. A zas aby ma na cas zobrali a pichli mi to. Ja viem hlupa otazka, no kus som z toho nervozna a buducim drobcom to neprospieva.

pempusik
15. jan 2013

@anika142 a kedy presne si to mas dat pichnut?

anika142
15. jan 2013

@pempusik o 21 00

anika142
15. jan 2013

@pempusik ja nemam daleko od domu pohotovost, ale mam trosku obavy aby to bolo na cas atd. Ale uz som si nasla cisla na kliniku a skusim tam poobede zavolat, ci mi pichnu a kedy asi dojst.

pempusik
15. jan 2013

@anika142 oki, urob tak a keby si mala mat nejaky problem, tak daj vediet, mam kamosku lekarku,t ak bol by v tom cert, aby si si nestihla pichnut vcas 😀

chantalle
15. jan 2013

@kuspitka mal by byt Galo, Gatova robi len utorky

pempusik
15. jan 2013

Baby, ja som len tak nahodou nadhodila v inej teme o kosickom car, ze by sme mohli zalozit temu, "kto cestuje z ke do mt" 😀. ale nie je to celkom zly napad, mozno sa nam niekedy spoja terminy, tak si mozeme dat vediet, kedy ktora pojde 😀

anika142
16. jan 2013

@pempusik dakujem ti pekne. No si myslim ze by nemali mat problem, snad, ved kolko bab bolo na pohotovosti a pichli im to, ja len stresujem ako furt. 😀 ale tam poobede zavolam a dohodnem sa ze dojdem. Dik moc. 😉

anika142
16. jan 2013

@pempusik no to by sme mali zalozit temu kto cestuje do z KE do Martina.