Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@poppy28dakujem pekne tak ratali sme take vacsie to by ich mohlo byt cca 15 a celkovo okolo 23
@maminka142 ahoj moj mm ma tiez zly spermiogram a uziva koloidne striebro, centrum, teraz skusa aj fertilmen a predtym bral macu tabl. neviem, ktore z toho pomaha ale zlepsilo sa mu to o par percent mozete tiez skusit nieco z toho on bral vsetko naraz.
zajtra na obed ma cakaju posledne injekcie a vecer pregnyl
Diebcata v Iscere pred Ket kedy rozmrazuju embria
baby mozem sa opytat, mali ste niekedy problem ked ste sli na pohotovost kvoli pregnylu? Ja som si pred tym vzdy pichala do brucha, ale teraz mi doktorka povedala aby som si to dala pichnut do zadku na pohotovosti, no mam trosku nervy ci mi to pichnu presne na cas. A ako dlho moze byt mimo chladnicky ten pregnyl pred podanim? Vonku je sice chladno tak by mu to vadit nemalo, ale rozmyslam ako dlho budem v cakarni aby sa ten pregnyl nepokazil abo co. A zas aby ma na cas zobrali a pichli mi to. Ja viem hlupa otazka, no kus som z toho nervozna a buducim drobcom to neprospieva.
Baby, ja som len tak nahodou nadhodila v inej teme o kosickom car, ze by sme mohli zalozit temu, "kto cestuje z ke do mt" 😀. ale nie je to celkom zly napad, mozno sa nam niekedy spoja terminy, tak si mozeme dat vediet, kedy ktora pojde 😀

@rojica akurat jedna mala drobnost bola a to ze som mala trosku znizenu hladinu LH hormonu tak mi ho do-pichli