icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 mne to manzel pichol.
Kto ide v piatok do centra?

pempusik
16. jan 2013

@anika142 ja ti rozumiem, ja by som tiez stresovala, a aj som stresovala naposledy, jak mi ho trebalo pichnut. ale bolo to cez den, tak som to zriesila cez obvodnu.

anika142
16. jan 2013

@kuspitka
@pempusik
mna sa doktorka pytala, kto mi ho moze dat, ja ze jedine manzel, tak ona ze by sme radsej isli na pohotovost, aby to bolo odbornejsie, ze vraj skoda pokazit taku peknu stimulaciu. Tak ja si to obvolam poobede a uvidime.
Inac kuspitka ja idem v piatok na odber do censtra, asi to bude robit teda Galo neviem ci Gatova robi aj punkcie.
Aj ked teoreticky ked robi vklad tak mozno aj toto.

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 v Heliose robila vsetko neviem,ako to ma v Iscere.tak sa tam stretneme ja idem pred KET na sono som zvedava,ako tam dopadnem.mozno spolu pojdeme aj na vklad....kolko mas vajok?

anika142
16. jan 2013

@kuspitka aha, tak drzim palce, nech ti to vyjde, dokopy nejak 23 ale vcera bolo 15 vacsich a 23 celkovo. No mozno este aj ostatok dorastie, daco bolo drobnejsie daco stredne a nieco velke. Tak uvidime aky bude konecny pocet vajok. Dufam, ze ich bude dozretych co najviac. No nechame sa v piatok prekvapit.

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 tak budem silno drzat palce..budeme spolu tehulkovat....

anika142
16. jan 2013

@kuspitka aj ja tebe, tak veru budeme spolu tehulkovat.... 😉

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 uz sa tesim ,dufam ze sa rozmrazia embria pekne bojim sa toho....kolko ides vlozit?

anika142
16. jan 2013

@kuspitka no chcela by som urcite dve aj ked som uz v minulosti mala 3 ale to bolo pri KETku. Ale dvojicky mi vobec nevadia, akurat sa trosku bojim aby boli zdravucke a donosene.

anika142
16. jan 2013

@kuspitka ale neboj rozmrazia sa vpohode, uvidis, musis verit. 😉

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 tak dufam,ze bude vsetko ok...ty si bola na KET v Iscere?

anika142
16. jan 2013

@kuspitka mozem sa opytat, vidim ze mas slecnu to mas z IVF? a ak ano to sa ti podarilo na 1x?

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 hej po 2IVD cakali sme dve jedno odislo v 10tt a malaostala a potom som mala 3Ivf a vlozili sme dve jedno odisli v 8tt a toto druhe v 12tt.bojim sa KET velmi.uz mam len jedno embrio...
Si si kde bola na KET.

anika142
16. jan 2013

@kuspitka No u mna to je 3 IVF predchadazjuce som bola v KE a dokopy som mala 10 embryi vlozenych ale nikdy som neostala tehotna, Joj, drzim silno palce, ale uvidis bude to bojovnik

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 musi byt.ja som po ETjedla sladke vela to ma ukludnilo stale a lezala som tak,ze som mala hore nohy...

anika142
16. jan 2013

@kuspitka no ja som uz skusla lezat, potom som si povedala, ze to aj tak neovplivnim.
No su rozne nazory, niekomu to vyjde a pritom lezal a niekomu to vyjde a pri tom vobec nelezal. Je to rozne. Samozrejme vzdy som sa setrila, a aj budem, teraz budem doma tak budem lenosit 😉
No ja moc sladke nepapam ani teraz, sem tam ale moc mi nechuti. Uvidime co bude potom.

kuspitka
16. jan 2013

@anika142 mne tiez nie,ale kvoli babu urobim vsetko.aj ja som na zaciatku skusala vsetko pri 3IVF som lezala a setrila sa.teraz budrm mat malu zabu doma tak to bude kus horsie,ale pidari sa...

stella25
16. jan 2013

@anika142 ahoj, ja som sla na pohotovost ale na gynekologiu do nemocnice a tam nebol nikto a sestricka mi to pichla za 5 minut
Na klasickej by si asi dlho cakala, to by som asi nerizkovala

anika142
16. jan 2013

@stella25 aha ok, dik za info

anika142
16. jan 2013

@stella25 akurat musim najst kde je gynekologicka pohotovost v KE. lebo nemam sajnu.

stella25
16. jan 2013

@anika142 U nas je to normalne v nemocnici pri porodnickom oddeleni. Tiez som o tom nevedela a sla som na obycajnu, tam boli neochotne sestricky a najma mali plnu chodbu a to ma sestricka z pohotovosti poslala tam, ze ved chodte na gynekologiu na pohotovost. Ono tam je vzdy ten lekar v ambulancii co asi aj rodi, no len mne to teda pichla sestrica, presne vedela co ma ako spravit a bola mila a ochotna.

rojica
16. jan 2013

@kuspitka
@anika142 tak vám babenky držím na piatok palčeky.... 🙂 aby všetko prebehlo a bolo OK tak ako má.... 😉

anika142
16. jan 2013

@rojica dakujem pekne, no piatok je este dalekoooo. Zda sa mi to ako vecnost, lebo to uz chcem mat za sebou

rojica
16. jan 2013

@anika142 ale neboj zajtra ti to rýchlo ubehne a v piatok bude váš veľký deň D 🙂 .....

anika142
16. jan 2013

@rojica no bodaj by si mala pravdu

kuspitka
16. jan 2013

Zajtra uz budem veciet u mojho gynekologa ci bude sliznica pekna

anika142
16. jan 2013

ahojte, tak uz mam pregnyl pichnuty, ale pichli mi ho o 15 minut skor. Ja som tam prisla o 20:40 ale nik nebol v cakarni tak ma brali hned. Dufam ze je to OK. Mne doktorka obvodna povedala, ze 30 minut +- nevadi. Tak snad to ani v Martine vadit nebude.

pempusik
16. jan 2013

@anika142 ja myslim,ze to urcite vadit nebude 🙂

anika142
16. jan 2013

@pempusik ok, pisala som sms koordinatorke, snad vedia co robia a videla listok z pohotovosti, tam je pisane 21 00 tak asi to vadit nebude, aspon dufam.

kuspitka
17. jan 2013

Zajtra povedia ci bude Ket sluznica je 12den len7mm.