Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@kuspitka
@pempusik
mna sa doktorka pytala, kto mi ho moze dat, ja ze jedine manzel, tak ona ze by sme radsej isli na pohotovost, aby to bolo odbornejsie, ze vraj skoda pokazit taku peknu stimulaciu. Tak ja si to obvolam poobede a uvidime.
Inac kuspitka ja idem v piatok na odber do censtra, asi to bude robit teda Galo neviem ci Gatova robi aj punkcie.
Aj ked teoreticky ked robi vklad tak mozno aj toto.
@kuspitka aha, tak drzim palce, nech ti to vyjde, dokopy nejak 23 ale vcera bolo 15 vacsich a 23 celkovo. No mozno este aj ostatok dorastie, daco bolo drobnejsie daco stredne a nieco velke. Tak uvidime aky bude konecny pocet vajok. Dufam, ze ich bude dozretych co najviac. No nechame sa v piatok prekvapit.
@kuspitka no ja som uz skusla lezat, potom som si povedala, ze to aj tak neovplivnim.
No su rozne nazory, niekomu to vyjde a pritom lezal a niekomu to vyjde a pri tom vobec nelezal. Je to rozne. Samozrejme vzdy som sa setrila, a aj budem, teraz budem doma tak budem lenosit 😉
No ja moc sladke nepapam ani teraz, sem tam ale moc mi nechuti. Uvidime co bude potom.
@anika142 U nas je to normalne v nemocnici pri porodnickom oddeleni. Tiez som o tom nevedela a sla som na obycajnu, tam boli neochotne sestricky a najma mali plnu chodbu a to ma sestricka z pohotovosti poslala tam, ze ved chodte na gynekologiu na pohotovost. Ono tam je vzdy ten lekar v ambulancii co asi aj rodi, no len mne to teda pichla sestrica, presne vedela co ma ako spravit a bola mila a ochotna.
Zajtra uz budem veciet u mojho gynekologa ci bude sliznica pekna
ahojte, tak uz mam pregnyl pichnuty, ale pichli mi ho o 15 minut skor. Ja som tam prisla o 20:40 ale nik nebol v cakarni tak ma brali hned. Dufam ze je to OK. Mne doktorka obvodna povedala, ze 30 minut +- nevadi. Tak snad to ani v Martine vadit nebude.
Zajtra povedia ci bude Ket sluznica je 12den len7mm.

@anika142 mne to manzel pichol.
Kto ide v piatok do centra?