Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Nc som nebrala ziadne lieky.
Tak Ket vo stvrtok jedno embrio vlozime.zajtra picham pregnyl kvoli prasknutiu folikulu.
ahoj baby, chcela by som vedieť, neviem sa rozhodnúť či ísť do iscare alebo heliosu čo poviete?
ahojte, tak uz som doma, sice s bolestami ale da sa to. Dakujem pempusik davali sme pozor na ceste. 😉
Takze dopadli sme takto vybralo sa 17 vajok. z toho 11 ks su vynikajuce a 3 ks su na tom horsie. a dalsie 3 nie su moc dobre. Ale sme spokojny ked ratam ze som mala skoro tolko vajok s konskymi davkami z KE tak to je uspech. Nepytala som sa na to lebo som uz bola mimo po tej narkoze to ma az teraz napadlo, lebo tak to vyzera ze oni vsetko nevybrali no neviem. Alebo nezachytili do pipety ale nebudem to riesit kazdopadne si myslim ze je to pekne cislo a snad tych 11 ks bude stacit. Sak doktor potom vravel, no takych 5 deticiek bude stacit a zvysok darovat 😀 . Naordinoval mi este solu-medrol pre istotu. a este naordinoval samozrejme bielkovinovu stravu. 😉 Tak uvidime co to bude zajtra rano, ale citim sa fajn, sice to trochu pobolieva ale je to normalne.
@rojica
@pempusik
@poppy28
@kuspitka
joj dievcata vy ste take starostlive, neviem co by som bez vas robila, no uvidime ako sa drobci rozhodnu bojovat, uz je to asi len na nich a mozno niekde hore. Ale uz moooc tuzim si konecne vydiet pozitivny tehu test a potom zdrave tehulkovanie a zdravy porod.
Asi neexistuju zienky ktore po tom viac tuzia a si to zasluzia ako my co sa tak musime trapit.

@kuspitka mozem vediet co si brala na sliznicu?