icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
17. jan 2013

@kuspitka mozem vediet co si brala na sliznicu?

anika142
17. jan 2013

@kuspitka ja som mala na 11 den 10 mm

kuspitka
17. jan 2013

Nc som nebrala ziadne lieky.

anika142
17. jan 2013

@kuspitka aha, ok no ja co som pozerala na nete tak pise sa ze 7 mm je norma.

anika142
17. jan 2013

@kuspitka ja ked som bola na KET v inom CAR tak vzdy mi dali Estrimax.

kuspitka
17. jan 2013

@anika142
Len tu mi nedali nic,lebo som po kyretazi a chcelu vediet aku budem mat

anika142
17. jan 2013

@kuspitka aha, tak drzim palce na zajtra. 😉

pempusik
17. jan 2013

@anika142
@kuspitka baby obom vam zajtra drzim palce, potom dajte vediet, co a jak 🙂

poppy28
17. jan 2013

@anika142 urcite to nebude vadit myslim ze skor nejaky viac hodinovy rozdiel by vadil ale 15 min. urcite nebude vadit 😉 drzim zajtra palce mna to caka buduci tyzden 😒

anika142
17. jan 2013

@pempusik ahoj dik moc, ked dojdem domov dam vediet.

anika142
17. jan 2013

@poppy28 uz mi rano volala koordinatorka, ze 15 min nevadi. Potom na buduci tyzden drzim palce.

pempusik
18. jan 2013

@anika142 davajte si pozor na ceste,pocasie vyzera hrozostrasne.

poppy28
18. jan 2013

@anika142 aj ja tebe dnes nech je to bez problemov a bez bolesti 🙂

kuspitka
18. jan 2013

Tak Ket vo stvrtok jedno embrio vlozime.zajtra picham pregnyl kvoli prasknutiu folikulu.

amali
18. jan 2013

ahoj baby, chcela by som vedieť, neviem sa rozhodnúť či ísť do iscare alebo heliosu čo poviete?

pempusik
18. jan 2013

@amali skus sa spytat @felixina ona zazila obe centra. ale myslim si,ze je to jedno,pre ktore sa rozhodnes.

amali
18. jan 2013

@pempusik dakujem

kuspitka
18. jan 2013

@amali ja som bola aj v Heliose a teraz som v IScare

rojica
18. jan 2013

@anika142 ahoj moja tak ako ste dneska dopadli?.... 🙂

anika142
18. jan 2013

ahojte, tak uz som doma, sice s bolestami ale da sa to. Dakujem pempusik davali sme pozor na ceste. 😉
Takze dopadli sme takto vybralo sa 17 vajok. z toho 11 ks su vynikajuce a 3 ks su na tom horsie. a dalsie 3 nie su moc dobre. Ale sme spokojny ked ratam ze som mala skoro tolko vajok s konskymi davkami z KE tak to je uspech. Nepytala som sa na to lebo som uz bola mimo po tej narkoze to ma az teraz napadlo, lebo tak to vyzera ze oni vsetko nevybrali no neviem. Alebo nezachytili do pipety ale nebudem to riesit kazdopadne si myslim ze je to pekne cislo a snad tych 11 ks bude stacit. Sak doktor potom vravel, no takych 5 deticiek bude stacit a zvysok darovat 😀 . Naordinoval mi este solu-medrol pre istotu. a este naordinoval samozrejme bielkovinovu stravu. 😉 Tak uvidime co to bude zajtra rano, ale citim sa fajn, sice to trochu pobolieva ale je to normalne.

anika142
18. jan 2013

@rojica
@pempusik
@poppy28
@kuspitka
joj dievcata vy ste take starostlive, neviem co by som bez vas robila, no uvidime ako sa drobci rozhodnu bojovat, uz je to asi len na nich a mozno niekde hore. Ale uz moooc tuzim si konecne vydiet pozitivny tehu test a potom zdrave tehulkovanie a zdravy porod.
Asi neexistuju zienky ktore po tom viac tuzia a si to zasluzia ako my co sa tak musime trapit.

pempusik
18. jan 2013

@anika142 tak sa tesim,ze to takto dobre dopadlo. teraz uz len pekne odpocivaj. kedy predpokladas vklad?

anika142
18. jan 2013

@pempusik v stredu by mal byt, ak to pekne pojde. zajtra rano mam volat embryologicke, uvidime ako budu rast. A potom aj v pondelok sa uvidi. Ale asi by som chcela PK este som ju nemala pri ani jednom IVF tak uvidime.

rojica
18. jan 2013

@anika142 tak to je super moja že to tak dobre dopadlo, teším sa s tebou.... 🙂 .....a koľko si dáš vložiť?

kuspitka
18. jan 2013

@anika142 moja mala si krasnu urodicku drzim palce velmi.

amali
18. jan 2013

@kuspitka a ako vidíš rozdiel, kde si myslíš že je to lepšie....

anika142
18. jan 2013

@rojica no chcela by som dve no doktor povedal ze uvidime. No aj tak by som chcela dve ani dvojicky by mi nevadili, akurat sa obavam tehotenstva ak by nahodou boli dve aby boli dobre vyvinute skratka aby bolo vsetko vporiadku.

@kuspitka dakujem pekne aj ja ti drzim palce na vklad. moooooc

rojica
18. jan 2013

@anika142 neboj určite to bude všetko dobré.....dobrý začiatok a skvelý, šťastný a úspešný koniec.... 😉 ....držkám vám moc palce....

kuspitka
18. jan 2013

@amali mozno v cene,ale som rada,ze som v Iscare,lebo je tam Gatova,kazdy ma sboj nazorniekto povie,ze je lepsi Helios neviemmoja.u nas teraz cena rozhoduje a zas Galo je dobry odbornik
@anika142 budeme spolu tehulkovat

anika142
18. jan 2013

@kuspitka noooo to je pekna myslienka s tym tehulkovaniiiim. Uz sa tesiiiiiiiim. Pockaje este v rovnaky den aj porodiiiime. 😉
@rojica dakujem pekne, ved aj ja tebe drzim palce