icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
18. jan 2013

@anika142 ty mas,kedy ET.o kolkej si bola v centre?

rojica
18. jan 2013

@anika142 Ďakujem ti veľmi pekne moja, ale u mňa je to ešte veru ďaleko pokiaľ sa niečo bude diať....ale tak verím, že vás budem následovať..... 😉

anika142
19. jan 2013

@rojica ja viem ze mas este dlhe obdobie pred sebou ale aj tak do buducna ti budem drzat palce, a potom nas budes nasledovat. 😉
a asi kedy tak planujes iui?

rojica
19. jan 2013

@anika142 no tak to netuším podľa toho že ako dorazí tá nešťastná mrcha.... ☹ ...ale si myslím, že niekedy v polovici februára by to aj mohlo vyjsť..... 🙂 ....

kuspitka
19. jan 2013

@rojica ides skusat IUI?

rojica
19. jan 2013

@kuspitka áno ideme na 4 IUI to nám navrhla Gaťová, že aby sme to ešte skúsili..... 😉

kuspitka
19. jan 2013

@rojica tak drzi silno palce moja.

rojica
19. jan 2013

@kuspitka ďakujem moja, však aj ja tebe moc moc držím palce...... 😉 ...a ako ste dopadli v piatok?

kuspitka
19. jan 2013

@rojica KET mam vo svrtok ak sa moje embrio rozmrazi v stredu.stale myslim nan,ze sa musi rozmrazir je to nasa posledna sanca.

rojica
19. jan 2013

@kuspitka neboj určite sa rozmrazí a budete sa tešiť s tehuľkovania.... 😉

anika142
19. jan 2013

@rojica no tak ten februar uz nie je daleko sak to je tu za rohom a uvidis aka bude z teba tehulka.

kuspitka
19. jan 2013

@rojica aj ty budes coskoro sa tesit.

rojica
19. jan 2013

@anika142 no a ty si to tehuľkovanie už budeš krásne užívať pokiaľ ja prídem na rad..... 😀....a kedy ti majú dať vedieť, že keď bude vklad?...

rojica
19. jan 2013

@kuspitka no keby si tak mala pravdu moja..... 😉

kuspitka
19. jan 2013

@rojica moja budeme spolu tehilkovat...

rojica
19. jan 2013

@kuspitka no tak to by bol úžasný pocit pridám sa k tebe a k anike a budeme si spolu užívať tehuľkovanie.... 😉

kuspitka
19. jan 2013

@rojica dufam,ze sa nam to podzri.

anika142
19. jan 2013

@rojica no dnes som volala ako su na tom embryjka, tak mame vo velmi dobrej kvalite 11ks takze sa tesim. V pondelok mam volat zas ako na tom budu. Ale z velkou pravdepodobnostou bude v stredu vklad. 😉

anika142
19. jan 2013

@kuspitka
@rojica
urcite sa podari, ved sme v dobrych rukach, aspon ja mam ten pocit, ze je Iscare to spravne. Ja ked to porovnam s inym centrom kde som chodila tak je to mercedes oproti trabantu. Myslim ze vedia co robia. A ta starostlivost ani nehovorim. Tam kde som chodila predtym to bolo vsetko len o peniazoch. Nehovorim, ze ani oni nepotrebuju peniaze, ved kazdy chce zarobit to je jasne, ved kto ich nepotrebuje. Ale zas mam pocit ze si oni snazia robit tu robotu dobre, a mat slusne vysledky a tym padom aj reklamu maju dobru.

kuspitka
19. jan 2013

@anika142 ten pocit mam aj ja moja,kedy ides do centra teraz?

anika142
19. jan 2013

@kuspitka pravdepodobne v stredu, na ten vklad no uvidime. A ty kedy sa chystas? Ides uz len v stvrtok?

kuspitka
19. jan 2013

@anika142 hej idem len vo stvrtok,kecy si v piatok prisla do centr rano?koko sa ti oplodnilo.ja sa bojim toho rozmrazenia

anika142
19. jan 2013

@kuspitka prisla som asi okolo 7:30 ale nesla som do cakarne rovno som sa prezula a sla na izbu. a dnes mame 11 embryi ktore su k svetu vraj.

anika142
19. jan 2013

@kuspitka uvidime co bude v pondelok

rojica
19. jan 2013

@anika142 tak to je skvelá správa, že máš tak vynikajúcu úrodu.... 😉 juuuuuuj moja tak ti budem moc moc držať palce aby bol vklad úspešný.. 🙂 ..a čo sa týka toho centra tak musím s tebou len plne súhlasím a verím, že sme v tým správnych rukách a s tým, že majú dobré referencie som nadmieru spokojná.... 😵

anika142
19. jan 2013

@rojica sak prave, sem tam sa sice najde aj iny nazor, no momentalne su pre mna velka nadej, a je to pre mna sanca urcite vacsia ako v KE. 😵

kuspitka
19. jan 2013

@anika142 tak potom napis,drzi velmi palce

kuspitka
19. jan 2013

@anika142 aha tak sme sa nevideli tam.

anika142
19. jan 2013

@kuspitka urcite napisem, 😉

rojica
20. jan 2013

@anika142 aj pre mňa moja a verím, že tá šanca bude čoskoro úspešná....... 😉 .....a potom daj vedieť že ako si dopadla..... 🙂