icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
22. jan 2013

@anika142 tak pfuj pfuj pfuj moja....na zajtra ti moc moc držím palce....ani robiť nebudem čo ich tak silno budem držať..... 😀

kuspitka
22. jan 2013

Dievcata pomoc uz ma chyta depka.....uz co som nervozna chcem si zapalit..... ☹

rojica
22. jan 2013

@kuspitka no ako pozerám tak vás obidvoch chytá depka..... 😀 ....a neboj všetko dobre dopadne.....a žiadna cigareta moja.....

kuspitka
22. jan 2013

@rojica joj moja uz som strese.do teraz to take nebolo ,ale mam ist v sobotu na ples a chcela som si este kupit aj saty ak sa embri nerozmrazi.ale musi sa rozmrazit...

rojica
22. jan 2013

@kuspitka ale neboj určite sa rozmrazí a poputuje do bruška...... 🙂 ....nemysli tak silno na to....sústreď sa na ples a výber šiat.... 😉

kuspitka
22. jan 2013

@rojica hej moja a v sobotu aj tak nepojdem ak budem mat v brusku moje krasne mimino.idem si datvinko 😀

rojica
22. jan 2013

@kuspitka a kedy máš ísť vlastne na vklad?.....nejako som to nepostrehla.... 😒 ......daj si moja určite ti dobre padne....ja si tiež sem tam dám..... 😝

kuspitka
22. jan 2013

@rojica zajtra mi budu volat bedzi 14:30 15:00 ze ci sa embri rozmraziloba ak ano tak vo stvrtok okolo 11:00....

rojica
22. jan 2013

@kuspitka no tak je skvelé o chvíľu tu budeme mať samé tehuľky..... 🙂 .....a my ostatné vás budeme nasledovať..... 😉

kuspitka
22. jan 2013

@rojica joj moja boji sa tak,ako ani pri ET...potom vsetkom co mi napisala jedna babo som nervozna

rojica
22. jan 2013

@kuspitka a čo také ti napísala.....nesmieš všetko brať vážne..každá sme iná a aj inak to cítime.....ja som sa tu už veľa poučila že netreba veriť každému slovu....lebo niektoré to riadne preháňajú..... 🙂 ,,,,tak že hlavu hore bude to dobré.......

kuspitka
22. jan 2013

@rojica ze,ako vravia ze su embria pekne a daju ti fotku embria,ze to je stiahnute z internetu.joj moja ja uz neviem comu verit uz lenmodlit sa a cakat

anika142
22. jan 2013

@kuspitka presne ako vravi rojica, never vsetkemu, baby si uz kade co vymyslaju a nevedia sa zmestit do koze. A keby to tak robili mozes to nejak dokazat?

anika142
22. jan 2013

@rojica dakujem ti mooooc pekne, 🙂 no to ked nebudes robit, mozes rovno ostat doma.

rojica
22. jan 2013

@kuspitka panebože to sú teda riadne somariny....riaď sa moja vlastným rozumom a citmi..... 🙂 ....a nestresuj sa to tiež nie je dobré pre tvoje telo to teraz potrebuje byť v kľude......

kuspitka
22. jan 2013

@anika142
Dakujem vam dievcata uz len drzte silno palce na zajtra.joj moja mala lasko bude u mna v brusku...

rojica
22. jan 2013

@anika142 ale tam to budem mať aspoň zaplatené a doma nie.... 😀 ...ale nie srandujem .....budem na teba silno myslieť..... 😉

rojica
22. jan 2013

@kuspitka jasné moja že ti budeme silno držať palce..... 😉 .....a buď v pohode aby sa mimi u teba cítilo dobre.....

kuspitka
22. jan 2013

@rojica mpje dieta a manzel tu znicia byt ,hadzu si loptu

rojica
22. jan 2013

@kuspitka no tak máš doma aspoň veselo.....a muža už určite depka prešla.... 🙂

kuspitka
22. jan 2013

@rojica uz sa udrela tak je rev a poriadne....dnes nebola v skolke,lebo je chora a zwjtra smer Nitra,lebo nemame kde dat malu,ked ideme do Martina a v sobotu ma manzel ples

rojica
22. jan 2013

@kuspitka no tak si dlho nezahádzali..... 😀 ....a koho máte v Nitre?

kuspitka
22. jan 2013

@rojica ja pochadzam z Nitry.uz od siedmej si hadzu a zas isli ...zas bude rev

rojica
22. jan 2013

@kuspitka aha a kde idete plesať?..ak vôbec pôjdete... 😉

kuspitka
22. jan 2013

@rojica muz ma stretavku a robia ples tak ideme do Nitry ak ja nepojdem tak aspon manzel pojde...

rojica
22. jan 2013

@kuspitka a to ho vari necháš samého ísť..... 😀

kuspitka
22. jan 2013

@rojica co mam robit moja,ked budem po KET.a zas ma tam stretavku po 10rokoch.ja mu moja verim...

rojica
22. jan 2013

@kuspitka ja viem moja ja som len srandovala...... 😉 ... a ty budeš pekne domka oddychovať aby sa malé cítilo dobre.... 🙂

kuspitka
22. jan 2013

@rojica bpjim sa potom vsetkpm?

e.l.i
22. jan 2013

ahojte .. tak mna zajtra caka moje prve IUI.. neviem co ma caka.. som nejaka pesimisticka.. po stimulke clostilom mam len jeden folik.. tak neviem co z toho bude.. 😒 ... dufam ze sa uz konecne prelomia tie lady.. a ja budem znovu tehulkou.. 😉