icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
22. jan 2013

@e.l.i tak drzim silno palce

linka2002
22. jan 2013

e.l.i. držím palčeky, musíš myslieť pozitívne, niekedy je jeden folík schopnejší ako keby si mala 10-12 folikov, možná práve z toho jedného bude krásne životaschopné embrijko a neboj personál je super, všetci ťa budú povzbudzovať a pani doktorka držať za ruku... 🙂

anika142
22. jan 2013

@rojica no to je fakt, aspon zaplatene, ale otazne je ze ked budes mne drzat palce, tak asi budes so mnou v Martine, lebo ja budem tam. 😀

anika142
22. jan 2013

@e.l.i ahoj, drzim ti palce, len mysliet pozitivne, aj ked sa to lahko pise.

chantalle
22. jan 2013

@kuspitka Ahoj a odkial to ta baba vie?

anika142
22. jan 2013

@kuspitka rozmyslala som nad tym ze ti ta baba kade co narozpravala, no samozrejme moze to byt pravda, dnes je vsetko mozne. Ja ked ti poviem ze ked som chodila do KE do centra tak som ani nemala sajnu aku mam sliznicu, ake mam foliky, ake mi vkladaju embrya, ale to nikdy nikomu nedokazes ci robia veci spravne alebo nie. Mozes si vybrat z dvoch variant, bud budes verit lekarovi a snad sa spolahnes nanho alebo rovno nemusis skusat ziadne IVF ani KET atd....
Bud doverujes a dufas, alebo nic neries. To je len moj nazor, neber to niak v zlom. Ale niecomu predsa verit musis uz je len na tebe comu. To v podstate nikde v ziadnom centre nemozes dokazat ze do teba naozaj davaju take embrya ako vravia atd..... Len cierne myslienky bokom. Zahod to za hlavu, uz mas len kusocek od dalsieho pokladika. Nech ta ziadna depka nechyta. Drz sa drzim palce na zajtra.

kuspitka
23. jan 2013

@anika142 mozno robia chyby,ale uz som sa rozhodla pre dobre centrum

anika142
23. jan 2013

@kuspitka tak veru, ved odkial mas drobca doma? Nik nie je dokonaly, ale si myslim ze vedia co robia.

kuspitka
23. jan 2013

@anika142 podla mna ani jedno centrum nie je dokonale.som tak unavena celu noc son nespala.tu pada sneh a dnes 🙂 smer nitra

sony44
23. jan 2013

@kuspitka -ahoj, embryjko, ktoré Ti vkladajú,Ti pred vkladom v laboratóriu ukážu, takže aj tá fotka je fotka Tvojho embryjka 🙂 držííím palce, nech to tentokrát vyjde na 100% a tešíte sa z ďalšieho bábatka...

kuspitka
23. jan 2013

@sony44 dakujem...bojim sa moja velmi....

sony44
23. jan 2013

@kuspitka - nebojkaj sa, aj keď je to zbytočné hovoriť, lebo každá sa bojíme...je to prirodzené -veď vkladáme do toho všetky nádeje....držkajte sa...

kuspitka
23. jan 2013

@sony44 dakujem,hned akk budem vediet,ze je embrio v poriadku budem kludna,ako veveticka 😀

poppy28
23. jan 2013

@kuspitka pomyslia som sa tje strepfen ale tiez neviem ci sa mozu brat koli tehotenstvu este som to nepocula

poppy28
23. jan 2013

@anika142 super ja idem zajtra na punkciu preslo to ako voda ty uz mas hadam aj vlozene vsak?

poppy28
23. jan 2013

@stella25 a ty ides dlhy protokol ci kratky ja som ten dlhy odmietla ten kratky je super minuly utorok som pichla prvu dalsiu az v sobotu a vcera posledne tri v jeden den a zajtra uz idem na pukciu na ten dlhy by som uz nesla ani za svet

pempusik
23. jan 2013

@poppy28 a v pohode si sa s dokym dohodla, ze nechces uz dlhy protokol?

kuspitka
23. jan 2013

Este nevolali....joj... 😎

pempusik
23. jan 2013

@kuspitka som si myslela, ze budes volat ty. uz som na teba myslela 🙂

pempusik
23. jan 2013

@anika142 ako sa citis? uz si istotne po 🙂

kuspitka
23. jan 2013

@pempusik oni maju volat,ale uz som na nervy...

pempusik
23. jan 2013

@kuspitka neboj, vsetko dobre dopadne, ked nezavolaju do pol stvrtej, tak tam brnkni ty, budes kludnejsia.

kuspitka
23. jan 2013

@pempusik tak zajtra smer Martin o desiatej tam mam byt...

pempusik
23. jan 2013

@kuspitka takze zajtra bude vklad?

kuspitka
23. jan 2013

@pempusik zajtra o desiatej bude vklad

pempusik
23. jan 2013

@kuspitka juu, tak to je super, budem drzat palce 🙂

kuspitka
23. jan 2013

@pempusik tesim sa velmi moja.juj moja bambilka bude v brusku

poppy28
23. jan 2013

@pempusik hej normalne som povedala ze ten dlhy nechcem a on neprotestoval ze dobre mi povedal nechapala som naco teda mucia tym dlhym ked je jedno aky ti daju

poppy28
23. jan 2013

@kuspitka drzim palce zajtra a nech nam to tentoraz vsetkym vyjde 😉

pempusik
23. jan 2013

@poppy28 tak to je dobre potom. A ty mas teda zajtra odber?