Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
e.l.i. držím palčeky, musíš myslieť pozitívne, niekedy je jeden folík schopnejší ako keby si mala 10-12 folikov, možná práve z toho jedného bude krásne životaschopné embrijko a neboj personál je super, všetci ťa budú povzbudzovať a pani doktorka držať za ruku... 🙂
@kuspitka rozmyslala som nad tym ze ti ta baba kade co narozpravala, no samozrejme moze to byt pravda, dnes je vsetko mozne. Ja ked ti poviem ze ked som chodila do KE do centra tak som ani nemala sajnu aku mam sliznicu, ake mam foliky, ake mi vkladaju embrya, ale to nikdy nikomu nedokazes ci robia veci spravne alebo nie. Mozes si vybrat z dvoch variant, bud budes verit lekarovi a snad sa spolahnes nanho alebo rovno nemusis skusat ziadne IVF ani KET atd....
Bud doverujes a dufas, alebo nic neries. To je len moj nazor, neber to niak v zlom. Ale niecomu predsa verit musis uz je len na tebe comu. To v podstate nikde v ziadnom centre nemozes dokazat ze do teba naozaj davaju take embrya ako vravia atd..... Len cierne myslienky bokom. Zahod to za hlavu, uz mas len kusocek od dalsieho pokladika. Nech ta ziadna depka nechyta. Drz sa drzim palce na zajtra.
Este nevolali....joj... 😎

@e.l.i tak drzim silno palce