Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@poppy28 ja chcem ist na kratky, este nie sme dohodnuty ale pravdepodobne doktor nebude namietat, vzdy mi vysiel v ustrety. Dva tyzdne mi meskaju vysledky a bez toho sa nemozeme nikam pohnut. Nekonecny pribeh co sa cakania tyka. Tak by som bola rada, keby sa to uz niekam pohlo, cim dlhsie to trva tym som nervoznejsia.
ahojte .. tak mame IUI z sebou... tak uvidime co z toho bude.. po zakroku som spinila.. ale to sa asi stava.. este aj dnes trochu.. ale aspon ze uz nemam bolesti.. lebo hadam zo 5 hodin po zakroku ma tak bolelo brucho ako na mrchu...., 😒 zrejme bolesti zo zakroku..a ktomu sa pridruzili ovulacne,,. ach 😕
@pempusik
@stella25
@kuspitka baby dakujem ze na mna myslite tak som to zvladla mam este bolesti ale nie je to take strasne este ani od bolesti som si nedala hadam az ked pojdem spat nech sa v noci nezobudim 🙂mali sme 14 vajok tak dufam ze jedno z nich bude to nase uz az dokonca, akurat rano mi nemohli napichnut zilu tak som im tam plakala od bolesti strasne to bolelo a to som neni ziadna padavka ale zily ma bolia nenormalne 😢 sestricka po druhom vpichu musela odist, ked ma videl, vratila sa po 10 minutach ze ideme na treti vpich som dopichana a domodrinovana ako resetko, zvazujem ci si nedam radsej zobrat potom krv u mojej gynekolozky lebo tuto je to za trest

@poppy28 musi sa to uz podarit.