Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@kuspitka a ako ti je teraz, boli ta podbrusko alebo nieco ine? Ja furt som sa citila inak po kazdom IVF to je vzdy ine zalezi ako su momentalne na tom tvoje hormony, no u mna je zaujimave ze pri tomto IVF sa citim najlepsie, predtym v inom centre co som chodila to bola katastrofa. Ale teraz to znasam omnoho lepsie, juuuj musim zaklopat, lebo ma caka este dlhy tyzden pred sebou.
Dievčence vy ste toho ale popísali cez víkend 😀 nestiham to ani čítať.....
@rojica ale ujde to, od vcera ma obcas zaboli podbrusko, sem tam to pichne ale uz sa mi hlava netoci, uz je dobre, len som taaaak netrpezliva. S mm spekulujeme ci robit test alebo nie a ak tak kedy. No on by aj urobil tak v stredu, lebo je sam zvedavy, no ja sa bojim vysledku. Neviem fakt co robit. Ci robit alebo nie, sa bojim ze ak by som urobila, tak sa moja psychyka zruti aj ked nie je boch vie ako optimisticka. Snazim sa mysliet pozitivne no skor mam strach z neuspechu. No ale co uz nejak bolo nejak bude.
A neboj tebe dorazi na cas alebo co ak sa stane zazrak a nedorazi na par mesiacov? 😉
@rojica jasne, ze sme na teba nezabudli skocikovanim, ale len tak virtualne budeme spolu. 🙂
clostyl budem brat od 3dc, takze uz zajtra. juj, drzte palce, aby foliky rastli ako maju, tentoraz si dam aj alchemilku.
Inak sa mi snivalo,z e som bola v car dohodnut iui a bolo tam milion lidi,akurat to tam troska inak vyzeralo. sak ako vo sne. a cosi som sa povadila s doktorom (ale nebol to galo). no ciste halusky, uz nato musim prestat mysliet 😀
@anika142 a ked si dobre pamatam, tak aj k starym rodicom to budeme mat rovnako 😀
@pempusik aha hej vidis ja som na to uplne zabudla ze si z VK. 😀
hej to viem ze uz niekedy ukaze mam tuto stranku tak si baby kuknite ak ste ju uz nevideli ovsem
http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id...
podla tej tabulky by uz mohlo ukazat. Ja som dnes len 4 ty den.

@kuspitka ako ti je zle, moze byt ze to robi utrogestan, precitaj si vedlajsie ucinky.