icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
27. jan 2013

@e.l.i tak zajtra napis

rojica
27. jan 2013

@e.l.i a čo robíš moja?....no tak príjemnú nočnú ti prajem..... 🙂

rojica
27. jan 2013

@e.l.i no pre mňa to bude veru ten najväčší dar aký som mohla dostať ak sa to raz podarí..... 😒 ....lebo ja inú šancu nemám len týmto spôsobom..... ☹

anika142
27. jan 2013

myslim ze pre kazdu z nas to bude obrovsky dar, predsa to uplne inak berieme ako tie tehulky ktore prirodzene pocaju drobca. A nik iny nas nepochopí tak ako ten clovek ktory si tym vsetkym presiel.

rojica
27. jan 2013

@anika142 moja tak to si vystihla úplne pravdivo..... 🙂 mala som potýčku s takými čo podstúpili IUI a nevyšlo im to a potom sa im to podarilo prirodzene a nakoniec boli veľké hrdinky keď my napísala že aj mne sa to podarí že zázraky sa dejú.....tak som jednej napísala, že nech my požičia svojho muža a možno že sa to podarí..... 😀 ...tak odvtedy sa už neozvala....lebo neviem či sa dá otehotnieť keď nie sú žiadne spermie...... 😒

anika142
27. jan 2013

@rojica sak to, my sme sa pytali embryologicky ake u nas vidi sance na prirodzene pocatie a tvrdi ze uz videla aj par ktory mal len 1 mil. spermii a podarilo sa. (u nas je to menej) ale to chcelo strasne roky trpezlivosti. V prvom centre co som chodila do KE tak mi doktor povedal 0% takze asi tak. Bez spermii asi clovek tazko otehotnie, iba ze by sme si pozicali toho chlapa. Aj to len mozno.
Vidis 100 ludi 100 chuti. To oni nikdy nepochopia co to obnasa, no ale co narobis. Ja som tu pred chvilou revala ako male decko lebo sa strasne bojim, muzicek ma tu utesuje ako sa da ale aj hormony robia divy.

rojica
27. jan 2013

@anika142 ja viem že hormóny robia svoje ja som si tým tiež prešla že som skoro stále len revala na drahého som bola protivná ale on to našťastie brať v pohode a tiež ma vždy utešoval, ale ty teraz musíš byť v kľude a nestresovať sa aby sa mimi u teba cítilo dobre 😉 ....tak šup šup sa preladiť na veselšiu náladu....neboj určite to dobre dopadne.....držím ti palčeky.....

pempusik
27. jan 2013

@kuspitka ja nakupujem malo cez net, oblecenie uz vobec nie, kedze som chuda a vysoka, potrebujem veci naozaj vyskusat, ci mi sedia 🙂

kuspitka
27. jan 2013

@pempusik tak tu u nas nic nekupis,len cez net kupujem vsetko

poppy28
27. jan 2013

@rojica
@anika142 baby ja som na tom podobne ked sme sa pytali dr ze aka je sanca ze to urobime normalne tak povedal toto (asi taka ako ked videm tuto pred kliniku a padne na mna meteorit prislo mi to od neho dost krute ale asi si to ani neuvedomil ) tak tiez uz nemam rada ked mi ide niekto o tom rozpravat co nevie co to je a stale kazdy mesiac sa ta pytaju a uz si tehotna? vtedy by som uz asi vrazdila :D

poppy28
27. jan 2013

@anika142 moja a neplac je to strasne a najhorsie je ze to nevieme ovplyvnit musime sa naucit byt silne bez toho to nezvladneme je to strasne na psychiku, verim ze kazdej sa to skor alebo neskor podari len potrebujeme byt silne prezit tu dobu kym sa to podari

anika142
27. jan 2013

@poppy28 sak to len keby to tak tazke nebolo, ked clovek zazije tolko neuspechov uz moooc tazko vie mysliet pozitivne, prave dnes som hovorila muzovi, ze cim dlhsie sa nedari tym je to horsie a horsie, pretoze psychika je uz nafigu a tazko sa veri ze raz to pride.

poppy28
27. jan 2013

@anika142 too mas teda pravdu ale kam by sa clovek dostal keby uz v nic neveril musime mat sny aby nas posuvali dalej, hovori sa ze clovek je silnejsi ako si sam o sebe mysli, je to tazke ale vzdy su aj ine moznosti neboj sa bude to dobre hlavu hore zvladnes to 😉

anika142
27. jan 2013

@poppy28 dakujem velmi pekne za povzbudenie, aj muzicek to cital a suhlasi s tebou 😉

poppy28
27. jan 2013

@anika142 nemas za co nato sme tu predsa ked je jedna na dne povzbudi nas druha a naopak neboj sa mozno nabuduce to bude naopak a budes utesovat ty mna 🙂 raz sme hore a raz dole

anika142
27. jan 2013

@poppy28 no muzicek ma povzbudil ze tu placlivost robi drobec a sa snazi u mna usalasit do perinky 😉

e.l.i
28. jan 2013

@rojica robin na psychiatrii.. akutne odd 😒

e.l.i
28. jan 2013

@anika142
@rojica
jaj ani nevravte o tych co stale mudruju... je mi z nich na bleee..
Ja som niekedy stasna padavka .. tiez rumazgam ako male decko.. a moj muzik si to pekne stale odnesie..
No ja sa dnes citim dost blbo... a zacali ma pobolievat prsia a hlavne bradavky, a omina ma podbrusko.. tak takto to byva pred mrchou u mna. hmm.. tazke asi vyjde druhe kolo... 😉

e.l.i
28. jan 2013

@anika142
@poppy28
@pempusik
@rojica a akurat vravim mojmu muzovi. ze ake ste zlate.. lebo to iste prezivam ja.. a zistila som ze je to uplne prirodzene.. a ze aj vy reagujete na neuspechy ako ja... a sa mi smeje drahy.. lebo som mu povedala ze tak niesom psycho.. lebo... vy viete co taka zena preziva.. a ja som sa bala ze uz pomalysom ako moji pacienti 😝 😉 😀

anika142
28. jan 2013

@e.l.i neboj, nie si ako tvoji pacienti. Hormony robia divy to vies. Mne vcera bolo nafigu no dnes mi je lepsie, uz aj myslenie mam lepsie, neboj este treba vydrzat, nevzdavat sa. Ja som dnes len 5ty den po vklade a taka som netrpezliva, buduci tyzden robim test tak uvidime. 😉

pempusik
28. jan 2013

@e.l.i
@anika142 baby tie hormony robia fakt svoje. minuly cyklus som nebrala ziadne lieky a tak mno umavali, az hruza. A dokonca minuly tyzden, to uz som mala ms, tak som sa dokazala vytocit, az mi bolo do placu, ked som nasla na hrbe spinaveho pradla "odlozenu" krabicu s novymi botaskami, ktore si drahy kupil. Taka blbost... 😀

poppy28
28. jan 2013

@anika142 pekne od neho ze ta tak podporuje 🙂 drzim palce aby sa to podarilo

poppy28
28. jan 2013

@e.l.i ty kokos :D som sa pobavila teraz kde robis neviem ci po dalsich neuspesnych pokusoch nebudeme aj my potrebovat tvoju pomoc 🙂

anika142
28. jan 2013

@poppy28 dakujem a ja tebe drzim palce aby sa podarilo, ja sa to uz snad buduci tyzden dozviem, 😉

anika142
28. jan 2013

@poppy28 presne toto som si povedala, ze ci nebudem potrebovat od eli pomoc. 😉

poppy28
28. jan 2013

@e.l.i neboj sa len aby to nebolo tehotenstvo 🙂

poppy28
28. jan 2013

@anika142 buduci uz to isto budes vediet ja idem na to zajtra a uz som netrpezliva lebo to bude cela vecnost do vysledkov

anika142
28. jan 2013

@poppy28 sak to ta netrpezlivost a to cakanie je pre mna to najhorsie co moze byt to minuta sa vlecie pomaly ako hodina. V pondelok si budem robit test, pokial sa nestane ze nevydrzim dovtedy 😉

poppy28
28. jan 2013

@anika142 a ty mas dovolenku? alebo PN? ja eviem ci mam ist do prace mam uplne kludnu robotu sedim za stolom cely cas len eviem ci netreba lezat

anika142
28. jan 2013

@poppy28 ja som nezamestnana cize som domka.