icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

poppy28
28. jan 2013

@anika142 ale urcite vydrzis radsej si povedz ze budes moc sklamana ak to bude negat. pokus sa co najdlhie vydrzat aby ta to nerozhodilo ja tiez chcem skusit netestovat najskor az tak 12 den ak sa mi to ovsem podari 🙂 zacinam sa uz aj riadne bat co to urobi so mnou ak to nedopadne dobre nesmiem na to mysliet lebo sa zblaznim

poppy28
28. jan 2013

@anika142 aha tak aspon nemusis riesit oddychovanie 🙂ma to svoje vyhody momentalne pre teba a ked sa to podari pojdes hned na rizikove ci nevies

anika142
28. jan 2013

@poppy28 vies ja som predchadzajuce vklady raz lezala, zas iny vklad som normalne fungovala, a ani to ani to nepomohlo ☹ doktor mi nepovedal ze mam lezat abo co, vraj co som pocula tak prvych 20 minut je najdolezitejsich a to si tam polezis. Ale potom fungujes normalne, ja som hned po vklade v podstate cestovala autom do KE. a to tiez nevadilo. Praca ti podla mna nic nespravy pokias sa nestresujes, alebo mozes aj ostat doma ja neviem prve dva dni a potom ist. Uz urob podla uvazenia, Ak stresujes tak by som ostala doma.
Doktor povedal, pozitivne myslenie a ziaden stres. To je cele co treba dodrziavat. A tehotniet. 😉

anika142
28. jan 2013

@poppy28 to netusim ci pojdem hned na rizikove, uvidim este co bude. Najprv sa to musi podarit a potom ma budete vsetky nasledovat. 😉

poppy28
28. jan 2013

@anika142 no problem je ze uz si nemozem tento mesiac zobrat volno tak asi budem v praci ale nic tazke nebudem robit a stres tu nemam doma by ma porazilo

poppy28
28. jan 2013

@anika142 no jasne o tom nepochybuj 🙂

anika142
28. jan 2013

@poppy28 no ked by ta doma porazilo tak chod do prace a este duplom ked nemas stres. To je potom super roboticka. 😉

poppy28
28. jan 2013

@anika142 hej je to v pohode ja som sa len bala ci to nemusim lezat

anika142
28. jan 2013

@poppy28 nie to vobec ono ked to ma byt tak bude. 😉

tanicka137
28. jan 2013

Ahojte, veľmi rada by som aj ja navštívila toto centrum, keďže už vyše roka sa pokúšame o bábo a nič....odporučil mi ho aj gynekolog, len by som chcela vedieť, približné ceny aké sú tam..

pempusik
28. jan 2013

@tanicka137 za spermiogram zaplatis 18 eur (ak si dobre pamatam) a za uvodnu konzultaciu samozrejme nic. No a potom pri odbere krvi platis 12 eur, kedze sa robi aj test na amh a ten poistovna nepreplaca, nech ti ho uz testuju kdekolvek. Nuz a potom uz zalezi od procedury, co absolvujes.

rojica
28. jan 2013

@anika142
@poppy28
@e.l.i
@pempusik tak ahojte babenky tak som si vám už konečne pri kávičke prečítala a pripájam sa k vám, že sa veru musíme naučiť byť silné a prežiť to pokiaľ sa podarí.... 🙂 a musíme veriť v sny ktoré nás posúvajú ďalej a verím, že to tak aj bude že to všetky dotiahneme do úspešného a šťastného konca 😉

rojica
28. jan 2013

@e.l.i fuuuuuuuu tak to teda máš ale veselú prácu..... 😀

rojica
28. jan 2013

@anika142 ahoj moja ako sa dneska cítiš?.....dúfam, že je to už lepšie ako bolo včera a si preladená na veselšiu náladu.... 😀

pempusik
28. jan 2013

@rojica vies co, ja som si povedala, ze uz nemam silu nad tym spekulovat. jasne, ze je mi to vzdy luto, ked mesiac co mesiac zistujem, ze zasa nic, ale tak som si povedala, ze musi existovat este nieco, co ma rozveseli. Takze napriklad teraz okukujem letne dovolenky a pocitam peniazky, ze ak sa zadari, tak si kupime taky a hentaky kocik a ak nie, tak si kupime zasa dovolenku.

anika142
28. jan 2013

@rojica ahoj, je mi uz lepsie aj ked stale je strach velikansky no ale co uz, nic neostava len vydrzat.

anika142
28. jan 2013

@pempusik u nas je to to iste ak sa zadari ziadne more nebude no ak nie, tak to more asi pride. U nas minule leto to more spravilo lepsi spermiogram, no testlo sa asi 5 dni po dovolenke. No a ob 2 mesiace uz to bolo tam kde furt. Nie nadarmo sa vravi ze to treba skusat na dovolenke. 😉

rojica
28. jan 2013

@pempusik moja my sme už tiež zajednali dovolenku bola dobrá cena tak sme to poistili už teraz. 😒 ...tak som zvedavá, že či ju budeme musieť rušiť alebo nie...ja ako chodím do práce tak musím povedať, že na to čoraz menej myslím, lebo keď som bola doma tak to bolo niečo strašné psychika pracovala na plné obrátky..... ☹ ...teraz som si povedala, že už bude ako má byť a nezmením to veru....

rojica
28. jan 2013

@anika142 neboj sa ver tomu, že to dobre dopadne....sme tu všetky s tebou a držíme ti moc moc palčeky..... 😉

pempusik
28. jan 2013

@anika142 my sme sa do toho naplno pustili este pred dovolenkou, v aprili sa spermiogram zlepsil, ale i tak nam doki nedal nadej. potom sme sli na dovcu, nic sme neriesili cele leto, az v septembri znova. taky oddych niekedy dobre spravi na dusi 🙂

anika142
28. jan 2013

@pempusik hej urcite oddych spravi dobre a pomoze, my sme s mm nic ine nerobili pomaly len pozerali holych drobcov zababranych od piesku a vzdy sme si povedali ze raz sa nam to musi predsa podarit a takto zobrat drobcov na dovolenku , no nieco uzasne.

pempusik
28. jan 2013

@rojica dobre hovoris 🙂. a kam idete na dovcu?

pempusik
28. jan 2013

@anika142 my tiez chodime do rodinnych hotelov a tiez sa nam stane, ze zakotvime pri bazene pre deti, tak ich okukujeme, ake su rozkosne 🙂

rojica
28. jan 2013

@pempusik do Prahy u nás žiadne more nehrozí..... 🙂

e.l.i
28. jan 2013

@anika142 u nas sa zadarilo mesiac pred tym ako som uz bola v cestovke a vyberala dovcu.. ako sme sa to dozvedeli tak sme dovcu odlozili.. a presne tie dva tyzdne ked som mala mat v praci volnoa byt na dovolenke ... tak.. som potratila... 😒
ale aj toto leto to vyskusam.... ak sa nam nepodaria 3x iui.. tak na leto dam dovolenku od babatka... 😉

anika142
28. jan 2013

@e.l.i ale neboj, teraz to uz vyjde s uspesnym koncom, 😉

e.l.i
28. jan 2013

@anika142 tat tak!! 😉

anika142
28. jan 2013

Inak dievcata viete co na sebe pozorujem aj ked by som nemala, ja viem. predchadzajucich 5 vkladov vzdy som mala bolesti ako na menstruciu ako keby som ju uz mala dostat, ale nikdy som nedostala az ked som vysadila utrogestan az potom po par dnoch som dostala, a teraz som uz 25DC a sice som mala asi 2 x take pichnutia ale furt ako keby som ju vobec nemala dostat. No zas je pravda ze teraz beriem vyssiu davku utrogestanu ako predtym. Ale joooj bodaj by bolo to co si myslim.

rojica
28. jan 2013

@anika142 a ako teraz berieš utroš?......a určite je to to čo si myslíš moja..... 😉 ....a čoskoro nám zahlásiš tú skvelú správičku aj s fotečkou testíku s dvomi //.....aby si nás inšpirovala..... 🙂

anika142
28. jan 2013

no teraz beriem 3x2 tbl. Dufam, ze to nie je tym ale tehulkovanim, Ja totiz vzdy mavam bolesti minimalne 1 tyzden pred ms. Vtedy uz viem ze o tyzden mozem cakat, no teraz nic take nepocitujem. je pravda ze sa potom posunie ale bolesti som mala uz v ramci cakania na krv.
No dufam ze tu foto budem moct sem dat. Uz zacinam spekulovat nad testovanim, pregnyl by som uz nemusela mat v krvy dnes je 13 ty den co som ho mala pichnuty takz zvazujem ci rano to netestnut a nerisknut, no zvedava som ale sa aj bojim.