icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
28. jan 2013

@anika142 a utroš si vkladáš alebo ho zapíjaš?...lebo som počula, že je lepšie ho vkladať, ale však zase keď sa to má podariť tak je to jedno..... 🙂 ......však keď sem eli mohla dať fotku zo svadby a z plesu tak ty určite s tým tiež nebudeš mať problém.....a ja sa na to už veľmi teším keď uvidím tie krásne koľajnice.... 😀 .......tak skús zajtra ráno testnúť a uvidíš že to bude pre teba ten najkrajší zážitok.... 😉

anika142
28. jan 2013

@rojica vkladam si ho kvoli peceni, volakedy som s nou mala problem tak nechcem si ho privodit zas, uz aj tak tolko liekov ze az. bolo.

rojica
28. jan 2013

@anika142 však to áno určite je to lepšie....a bude to mať aj pozitívny výsledok.... 😉

pempusik
28. jan 2013

@anika142 juuj, ja uz zacinam byt nervozna za teba 😀. taky cert mi sedi na pleci a hovori, aby si uz testovala. 😀

anika142
28. jan 2013

@pempusik tiez by si skusila? Zajtra bude 6ty den.

pempusik
28. jan 2013

@anika142 ja som nedockava stale, ledva dockam 10dpo. ale nechcem ta na nic nahovarat 🙂

anika142
28. jan 2013

@pempusik sak to ze aj ja som nedockava, len sa obavam ci nie je prilis skoro, a aby mi to psychiku nenarusilo, co som videla tabulky tak hcg pri PK by malo vidiet az na 7 mi den

pempusik
28. jan 2013

@anika142 to uz som tu pisala, ze poznam babu, co mala ducha uz na piaty den po vklade a tie ciarky jej brutalne islnely zo dna na den. ale je to individualne vsetko. tak ak si silna, tka este pockaj. pripadne si to nejakoujasni v hlave, ze co v pripade, ze by tambolalenjedna ciarka. ak si na pochybach, tak potom naozaj pockaj 🙂

anika142
28. jan 2013

@pempusik zajtra napisem ci som testla alebo nie, vyspim sa na to a uvidim definitivne rano, z jednej strany zvedavost a z druhej strach. Hej pamatam si ze si pisala ze mala // na 5 den ale vacsinou to byva neskor tak neviem no, uvidim ako sa budem citit rano na to.

zibi
28. jan 2013

baby precitajte si vplyv resveratrolu na ivf ..najma ak maju vasi partneri zlu fragmentaciu.je tam uspech aby boli kvalitne embryjka
http://www.arleta.cz/ew/778410d1-4041-4468-b804...

kuspitka
28. jan 2013

Dievcata,ako sa maye?

pempusik
28. jan 2013

@anika142 oki, ved nenadarmo sa hovori, ze rano mudrejsie vecera. ked odolas, to je dobre,ak nie, tak daj vediet co a jak 😀

anika142
28. jan 2013

@pempusik jo jo jasne ze dam vediet rano. Ja stale s mm spekulujem ci robit abo nie. Moj mm najprv prisiel domov a zavelil ze zajtra testujeme, no som ho uzemnila trosku. 😉

pempusik
28. jan 2013

@anika142 tak si povedz,ze ked rano netestnes s ranneho mocu,tak uz sa na to vykasli. mne sa uz stalo,ze som rano v polospanku isla curat. potom to uz nrmslo zmysel testovat 🙂

poppy28
28. jan 2013

@anika142 no mojaa verim ze sa to zadarilo 🙂

poppy28
28. jan 2013

@zibi a poznas niekoho kto to skusal uzivat malo to nejake vysledky ci nevies?

anika142
28. jan 2013

@pempusik hej uvidim, vies ja som na takych vazkach teraz ze fakt neviem, jednu minutu mam chut zobrat test a druhu zas sa na to vykaslat a pockat tyzden. Naposledy ked som mala vklad s mrazenym som si urobila na 9ty den a tak som to potom olutovala, psychika totalne dolu. A pred vkladom som hovorila muzovi, ze ked budem chciet testovat skor ako na 12ty den tak ma capni po rukach. No teraz aj on by chcel aj nie. Ta uvidim ako sa vyspim a aj podla curania samozrejme tiez. 😉

anika142
28. jan 2013

nechapem samu seba preco som taka toto je moj 6 ty vklad a nikdy som sa tak nechovala, psychika je divna. Citim sa ako decko co sa nevie zmestit do koze, a nevie sa rozhodnut co robit. Toto je moje najpobluznejsie obdobie hormonov, vela placem to som az tak casto nerobila, no mozno je to preto ze mam vacsi strach ako pred tym a sama neviem preco. Myslela som ze to zvladnem lepsie. UZ len preto ze to zazivam 6ty x. No teraz mam pocit, ze keby mi to nahodou nevyslo tak do umeleho uz nepojdem aj ked mam 3 ks mrazene, ale to hovorim teraz mozno sa dam za par mesiacov dokopy a skusim to znovu, kto vie.

anika142
29. jan 2013

Ahojte, takze test som si neurobila, nemala som pocit ze by som si ho mala urobit. Tak budem este cakat a ked ma raz rano chyti testovacia nalada tak to spravim.

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 ahpj.kolko dni si dnes od vkladu?

anika142
29. jan 2013

@kuspitka ahoj, som len 6 ty den, den vkladu neratam. ty si tusim o den menej.

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 ja som 5den dnes.aky sihomala silny?ozaj ti si po KET.?dobre si spominam..

anika142
29. jan 2013

@kuspitka ako co som mala silny. Ja som po ET.

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 tak v tecy je test silnejsi..ty si mala aj KET?

anika142
29. jan 2013

@kuspitka ja som si test nerobila, no pozri si moj profil co vsetko som uz prezila ale mala som uz x krat KET

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 niektore pisu ,ze boli na Ket a skoncilo to v 8,19MA..bojim sazas toho.
Mala si aj bolesti po vklade na 5den.ja mam dnes hrozne bolesti ani chodit neviem,ako keby som mala ms a krce mam ci co to je..

anika142
29. jan 2013

@kuspitka no ja som po kazdom vklade mala bolesti ako na ms, ale tento je akosi iny a nemam bolesti. Takze je toto u mna ine. Nemozes sa bat teraz na MA, mysli pozitivne. Tvojim cielom je najprv potvrdena krvicka a na to sa sustred. Ale chapem ze sa zas toho bojis, aj ja sa toho trosku bojim ale ja som vzivote neotehotnela takze pre mna bude vobec uspech ked si najdem tehotensky test pozitivny lebo zatial som to nikdy nezazila.

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 je to hrozne,my dme malu mali po 7rokoch a aj to sme cakali dve a jedno odislo v10tt
Amala ostala aj to som nola na rizikobom,lebo v 20tt som skoro rodila.
Potom som zas bola tehotna dvojicky jedno odislo v 8tt a druhe 12tt
Nemam to ani ruzove,jedze prirodzene nikdy tehotna nebudem ,kedze u mojho muza je problem...
Bojom sa bokesti co mam..

anika142
29. jan 2013

@kuspitka Ja ta chapem, no neboj sa co ma prist to pride. No mas aspon dcerku ktora ta obstastnuje a to ti tak zavidim ale v dobrom samozrejme. No drobci ktory odisli do nebicka, to sa asi oni tak rozhodli, mozno neboli v poriadku a keby sa narodili mozno by sa oni trapili. a ty s nimi. Mozno chceli aby si sa ty netrapila. Ver drobcovi co mas teraz v brusku a ver v to ze je vporiadku. . my sa zatial snazime 5 rokov no uvidime co bude. No zrejme je to moje posledne IVF+ICSI, u nas je problem tiez v manzelovi a prirodzene to tiez nejde u nas.

anika142
29. jan 2013

@kuspitka Mne sa velmi tazko mysli teraz pozitivne kedze som uz tolko toho zazila a nikdy som neotehotnela, ak by mi to nevyslo asi si vyhladam psychologa, lebo uz neviem mysliet pozitivne. A ak otehotniem tiez vyhladam psychologa lebo sa asi zblaznim.