icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
30. jan 2013

@anika142 to uz nebude pregnyl.lebo je najviac do 12dna..

anika142
30. jan 2013

@kuspitka no sak dufam tajne ze to pregnyl nie je, co som sa docitala na nete tak vraj podla ucebnic je do 10 teho dna a sem tam sa vyskytne na 11 -12ty den. Ale je to malo, Neboj u teba to zacne stupat tiez. Hlavne mysli pozitivne 😉

anika142
30. jan 2013

@kuspitka teraz uvazujem ako robit testy ci kazdy den alebo kazdy druhy.

kuspitka
30. jan 2013

@anika142 tak u mna je este pregnyl do teraz a to je 12den.uz som ho maka aj na 13den...
Ja si neviem,kedy budem robit test.
Skus urobit aj zajtra

anika142
30. jan 2013

@kuspitka no tak skus urobit aj zajtra uvidis aka bude ciarka a porovnas no veeeelmi drzim palceky. A mala bude mat braceka alebo sestricku 😉

pempusik
30. jan 2013

@anika142 uz na to nemysli. urcite to nie je pregnyl. ked mi ho pichli minuly cyklus, tak som googlila a hladala, kolko dni sa tak asi drzi v tele. a ked som si na 10. den urobila test, bol uplne biely.

poppy28
30. jan 2013

@anika142
@kuspitka boze baby to by bolo ake super keby to vsetkym vyslo dufam ze su to tehotenske ciarky a nie falosne drzim moc palce nech je to tam aj dalsie dni 😉

kuspitka
30. jan 2013

@poppy28 moja bodzj by si mala oravdu.
@pempusik moja ja som ho mala po iui aj na 12den

rojica
30. jan 2013

@anika142 ahoj moja som síce ešte v robote, ale nedalo my to aby som sa presvedčila o tom čo som ti stále hovorila, že to dopadne pozitívne a neverila si my 😀......veľmi sa tomu teším, že sa predsa tie krásne dve // ukázali a verím, že budú zo dňa na deň silniet super spravicku 🙂

anika142
30. jan 2013

@rojica no ty si ale zvedava. Joooj tesim sa potichucky dufam ze to bude dobre, ale hned mi to zdvihlo naladicku. No samozrejme mam aj obavy aby to ta krv naozaj potvrdila ale si myslim ze su to take normalne obavy ako kazda buduca mamina, ktora netrpezlivo caka. A po krvicke snad pride aj srdiecko. Tajne duuuufam. 😉 A medzi tym sa nakazis lebo ti poslem virusiky.

rojica
30. jan 2013

@anika142 verím ti, ze maš obavy ale už si na tej správnej ceste.....🙂 a dúfam, že ma riadne nakazis aby sa poriadne zakuslo.....😀

anika142
30. jan 2013

@rojica nakazim vsetky, Dufam ze som na spravnej ceste, 🙂

pempusik
30. jan 2013

@kuspitka tak to potom asi naozaj zalezi od tela, ako ho spracuje.

kuspitka
30. jan 2013

@pempusik tak moje ho spracuvava kus dlksie.tak ma velni boli spodom,ze hroza

anika142
31. jan 2013

Dobre ranko dievcata, dnes rano opat // no v limite boli ako vcera ale po limite silnela. No bol to iny test teda ina znacka testu ako vcera. Lebo som taky uz nemala. Dufam, ze je to vporiadku, citala som na nete ze niekedy sa to stava ze po limite este viac zosilneju ciarky. No ten co vcera som mala ostala taka ista. No upokojuje ma to ze na teste pise ze ak je ciarka len slaba tak sa to ma opakovat az po 48 hodinach, no samozrejme ze som to ja nevydrzala. Jooooj dufam ze je to dobre a ze to bude dobre.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 ahoj moja.gratulujem tesim sa velmi...
vies dat test na net..dnes mas kolko dni od vlozenia

anika142
31. jan 2013

@kuspitka dakujem moja, uz sa na tom pracuje foto dam do albumu

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 uz som nedockava🙂

anika142
31. jan 2013

@kuspitka uz to tam je
😉

anika142
31. jan 2013

@kuspitka testovala si dnes?

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 an i neviem co chcem robit

anika142
31. jan 2013

@kuspitka jaj, no jasom sa moooc bala, ale chcela som vediet na com som. Ja dodnes neviem ci je to naozaj tak ako ma byt. Dufam ze hej. Moc sa bojim, ale asi je to normalne. Skoda ze som si nespravila test napr pri vklade aby som vedela ci ten pregnyl je este tam alebo uz nie. No ale co uz snad je to dobre.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 dnes om 13den od pregnylu a viem,ze ho tam mam..

anika142
31. jan 2013

@kuspitka odkedy si si robila testy kedy si zacala, v ktory den od podania pregnylu. No a nemoze sa stat, ze akonahle prgnyl vyprchal z tela tak aj babatko zacalo rast, a tym padom si si nevsimla, podla mna je to teoreticky aj mozne a tym padom ti test ukazuje ze si tehu.

anika142
31. jan 2013

@kuspitka u mna je dnes 16ty den myslis ze este tam pregnyl mam? resp. mozem mat?

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 uz nie...to uz v tele ho nemas moja..

anika142
31. jan 2013

@kuspitka to cakanie je hrozne vsak?

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 uz som sa zmierila,ako bude takbude

anika142
31. jan 2013

@kuspitka hej snazim sa aj ja. No vies tym ze som ani jeden predchadzajuci pokus nemala uspesny ani raz som si nenasla poz. tehu test, tak som uz prestala verit ze ja vobec mozem byt tehotna a ked teraz som si nasla poz. tehu test tak ma to tak nakoplo, ako keby nieco vravelo, ze ja predsa mozem byt tehotna skor ci neskor, len dufam ze toto co sa ukazuje teraz ze je to ok a ak by to nahodou nebolo, tak uz mam vieru ze to moze vyjst nabuduce. Lebo som myslela ze toto bol z mojich poslednych pokusov ale teraz vidim ze nie.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 moja drzim ti silno palce,.....