Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica
@pempusik
@poppy28
@kuspitka
Dievcata dakujem velmi pekne za podporu, som naozaj vdacna neviem ako by som to bez vas zvladla.
A teraz oficialne, posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT virusik kazdej, aj ked poppy28 ho uz nepotrebuje kedze je v tom. A ako ty kuspitka? bola si na krv?
a Rojica posli mi prosim tvoju adresu, slubila som ti skatulu s virusom ze ti poslem domov. 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂
@rojica moja akurat citam o ze ti zistili tu stitnu zlazu ale aspon sa na nieco prislo, a bude sa to riesit, mne tiez zistili v krvicke ze mi klesol hormon tak to riesili hned ako som prisla na kontrolu, neboj vedia co robia. Bude to dobre. Teraz ver ty mne. 😉 Pozri ja som prisla do martina a na prvy sup sa podarilo, co som strasne stastna. A u teba sa to zopakuje.
@pempusik ano presne tak do martina az ked to bude uplne ok tak potom ma posle za svojim gynekologom, inac na teba som myslela, lebo sa mi zada ze ty mas gynekologa Murina alebo si ho mala? Raz sme to rozoberali v teme o neplodnosti muzov co zalozila foryou25
Ked sa mylim oprav ma.
@pempusik aha a ako si spokojna lebo ja rozmyslam ze zmenim gynekologa ale zatial nemam najdeneho nikoho ineho. Ja mam Marcela Luptaka, neviem ci ti to meno nieco hovori. On robil v Saci porodnika a vraj aj robi, no neviem, ale uvazujem o zmene no zatial nemam sajnu ze kde ist. A si spokojna s nim? Myslis ze by ma on zobral alebo ma vela pacientiek

@pempusik ja tiež skúsim niečo okolo štítnej vygoogliť lebo my to nedá.... ☹