Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142 moja veľká gratulácia..teraz budeme tehulkovať spolu a postupne sa budu babenyky pridávať k nám..už sa teším ako im to všetkým vyjde. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a krásne papkajte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@moniatko13 dakujem velmi pekne, tak ty si sice trosku popredu ale nevadi aspon mi budes davat rady 😉 , prave som dopapala 😉 a babo tiez 😉
No urcite sa babenky pridaju k nam nebudeme predsa len dve. 😉
@pempusik hej chapem, ja mam gynekologa pri amfiku tak som tam za chvilku. No uvidim este, tazko sa mi rozhoduje ci ist alebo nie. Az take hrozne komplikacie som nemala s doktorom, no co som pocula ako riesi problemy tak mi bolo na nic. Ja som extra problem nemala zatial. Akurat mi vadi ze ked sa objednam na preventivnu prehliadku tak sa caka 2 mesiace. Viem ze je to aj inde, ale zas kazdy ma svoj rezim. Neviem sama ci riesit ineho alebo nie. No ja som k nemu sla nahodou a potom som sa dopocula ze je spicka vraj, no su uz nanho staznosti od ludi, zas ordinacia vybavena spickovo, a dokonca s 3d/4d ultrazvuk co nema kazdy. Takze este uvidim.
zajtra budem mat krv.viem ,ako som dopadla uz teraz.
Koceny, v piatok mame cestu z ke do mt, tak tko by potreboval zviest, kludne dajte vediet 🙂
@rojica no vies ze dobre aj ked test som si nerobila chcem az za par dni spravit taky so serioznymi kolajnicami . Vies take tie fixkou natrete ciarky. 😉 Ale inac fajn, prestala mi chutit kava uz par dni tak uz nepijem, brusko na mrchu uz ani tak neboli len sem tam. Ale za to prsia to sa budim kazdu chvilu pri kazdom prevrateni. Ale nevadi kvoli drobcovi urobim cokolvek.
A ty sa ako mas? Kedy ides na kontrolu v pondelok az? Pokial si dobre pamatam.
@anika142 no už si si pre drobca vytrpela dosť tak toto už hravo zvládneš moja..... 🙂 ...juuuuuuuj už sa teším na tie krásne koľajnice treba ma inšpirovať lebo v pondelok idem na kontrolu do MT.....som zvedavá, že ako dopadnem ja.... 😒 ale inak sa cítim fajn už ani vaječníky necítim už len zajtra clostil tak dúfam, že vajká pekne narástli však som im aj dohovárala.... 😀

@anika142 hej, to meno mi nieco hovori. ja som spokojna s murinom, aj ked kartu tam mam len mesiac, ale prave preto som k nemu presla, lebo sa mi pacil jeho pristup. ja myslim, ze by ta zobral v pohode.