icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

poppy28
6. feb 2013

@anika142 no dnes som zase nevydrzala a urobila test zase pozitivny a uzto vidiet ormalne ziadny dusik 🙂 je sice slabsia ta ciarka ale je ju normalne vidiet ze je cervena 😀 boze dufam ze aj mne to potvrdia zabije ma to ak to bude z liekov

poppy28
6. feb 2013

@rojica ano robila 🙂 stale tam je 🙂

kuspitka
6. feb 2013

HCG 10....zajtra idem na krv

rojica
6. feb 2013

@poppy28 a kedy ideš na krvičku?

poppy28
6. feb 2013

@rojica no dnes im tam volam a nikto mi to neberie hadam buduci tyzden az

poppy28
6. feb 2013

@kuspitka a ako vies ake mas hcg?

rojica
6. feb 2013

@poppy28 ale tak výsledok už vieš len ho treba ešte na 100% potvrdiť.... 🙂

e.l.i
6. feb 2013

Tak u nas sa zazrak nekona! Testik jasne negat.;(

poppy28
6. feb 2013

@rojica no moja ja len dufam ze to tak je dufam ze ie testy neovpyvuju lieky ako utrogestan co?

rojica
6. feb 2013

@e.l.i moja tak to my je veľmi ľúto.....a už si bola aj na krvičke?....

anika142
6. feb 2013

@poppy28 neboj bude to dobre ked je tam je dobre, uz bude len silniet, mas par dni pred sebou este.

poppy28
6. feb 2013

@e.l.i to mi je luto hadam na druhy krat ☹

poppy28
6. feb 2013

@anika142 tak vraj az v utorok mam prist to ma porazi dovtedy 🙂 ty si bola po kolkych dnoch a krv?

rojica
6. feb 2013

@poppy28 fuuuuuuu moja tak ja som v tomto neskúsená ja neviem ako vyzerajú dve čiarky..... ☹ ....mne vždy v lekárni predajú testy len s jednou čiarkou ale teraz som si povedala, že si budem pýtať hneď testy len z dvomi čiarkami inak ho nechcem.....ale určite to nie je už z liekov moja....mááááááááááááš to isté...... 😉

anika142
6. feb 2013

@rojica aj ja prave pozeram supermamu 😉

poppy28
6. feb 2013

@rojica boze dufam ze hej muza stale blbnem ze testy su negative lebo mame v pondelok vyrocie tak hadam to neprekukne 😉

poppy28
6. feb 2013

@anika142 boze zabudla som ze uz je jedna idem aj ja kukat 🙂

anika142
6. feb 2013

@poppy28 ja som bola na 13 ty den, dnes mam 14 ale chceli aby som prisla dnes no nemohla som. TAk to natrafis na Gatovu urcite ti oznami peknu spravicku ako mne.

anika142
6. feb 2013

@poppy28 ale ba ty muza svojho balamutis? Ze mna to nenapdalo 😀 lenze ja som bola taka, vzdy som si chcela overit ci dobre vidim. 🙂

rojica
6. feb 2013

@anika142 ja to málokedy pozerám ale dneska som si to nenechala ujsť..... 🙂

anika142
6. feb 2013

@rojica aj ja len sem tam, a aj ked niekedy prepnem a je pre mna tema nezaujimava tak nekukam. Ale toto sa nas tyka takze to nie je od veci ale clovek uz vela vie kedze to podstupuje.

rojica
6. feb 2013

@poppy28 prepukne ale len v tej pozitívnej správičke a krásne oslávite s mm výročie a zároveň dostanete spoločný a ten najkrajší darček.... 🙂

rojica
6. feb 2013

@anika142 tak to máš pravdu a určite sa nič viacej nové nedozvieme ako už vieme....my sme už v tom zbehlé...... 🙂

kuspitka
6. feb 2013

@poppy28 volala som lekarovi a on povedal ,aje mam zaktra zas musim ist na testy

poppy28
6. feb 2013

@kuspitka to si bola akoze u svojho doktora zatial iba hej neviem ci to dobre rozumiem

poppy28
6. feb 2013

@anika142 ano ma tam byt ona ona mi teraz robila aj vklad tak sa asi potesi 🙂

poppy28
6. feb 2013

@anika142 :D presne tak chcem ho prekvapit na vyrocie a bude mat aj krasny valentin 🙂boze ja sa tesim ako to povieme rodicom oni sa tak tesia muzovim to povieme koncom mesiaca jeho mamina ma narodeniny a nasi budu musiet pockat do zatiatku marca to ma zase moj otec a sestra narodeniny tak som si to takto pre nich krasne naplanovala taketo darceky :D

@rojica jasne ten bude bez seba sa tesim ako mala 🙂

pempusik
6. feb 2013

@e.l.i tak to je mi luto :(

pempusik
6. feb 2013

@e.l.i @e.l.i tak to je mi luto :(

rojica
6. feb 2013

@poppy28 tak ty si to teda pekne podelila a každému to chceš oznámiť na narodky aby dostali ten najkrajší darček.... 🙂 ...ale najviac čo sa bude tešiť bude mužík..... 😉 ....a verím ti že sa tešíš však kto by sa netešil moja takej skvelej správe....