Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte baby.nemateziadna podobne probl.ako ja.ake mate skusenosti s iscarom v mt.
@rojca urcite sa to podari a o 9 mesiacov budeme kocikovat. 😀
@sara20 aha tak uz som to nasla..Su tam naozaj odbornici a vedia co robia..umeleho opl.sa nemusis vobec bat..nie je to nic..premna bol problem vobec pichat si do podbruska inekcie..no co neurobys pre mimco..drahy bol vzdy primne a ked som plakala plakal somnou..vdacim im za vela..ich uzastny ludsky a individualny pristup ku kazdemu...verim ze vam pomozu..len musis pozotivne mysliet..neviem co by si chcela este vediet..pytaj sa 🙂
@sara20 tiez som bola u Gala..je super..poistovna ti urcite schvaly..no mimo to nas to stalo okolo 900e.inak keby nam nepreplatily bolo by to okolo 3000e.Neboj sa su tam fakt odbornicy..my sme mali iny problem ale oni presne vedia co a akorobyt.nie je to ako hocikde inde..naozaj si potom vsetkom povies ze su uzastny..a profesionalny..zelam ti aby vsetko vyslo a budem rada ked ma budes informovat..takisto ste sa dohodli na mimomaternicovom?
ahojte, chcem vas tu len povzbudit, nebojte sa nicoho v Martine su odbornici. Mne to tam vyslo na 1x drzim palce k zdarnemu pokusu. Ja si velmi chvalim ich pracu aj pristup. Dlho som sa snazila aj v inom centre a tam sa to nedarilo. No staci prist do Martina a je zo mna tehulka 😉
@sara20 urcite jeto lepsie vyberu to najkvalitnejsie vajicko tu najkvalitnejsiubspermiu a oplodnia..nehaju dozriet cca 5dni apotom tito uz len vlozia..ani som nevedela ako a bolo vomne este som sa ho opytala ze to uz?bol uzastny este aj fotku mi dal ako jeto mala bodka vo mne 😉 mi sme tam boly po prvy krat v july..najhorsie je cakanie na poistovnu potom to uz ide..odbery vysetrenia krv kontroly a presne 2 novembra mi ho vkladali o dva tyzdne na kontrolu a bolo to tam a rastlo 🙂
@sara20 no mne sa prvy krat v zivote podarilo vidiet 2 ciarky na tehu teste, a to vdaka martinu. Takze pre mna je to velka vyhra. Po tolkych sklamaniach z umeleho a po 5tich rokoch snazenia. Je to pre mna zazrak. Ja viem ze som sice len na zaciatku ale tajne dufam a verim ze to dopadne so zdarnym koncom.
@skaredekacatko musí sa to vydariť lebo ja som si už aj kočík vybrala..... 😀

@mishka27 ahoj.chcem sa spytat ake lieky ti zabrali?