icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
14. feb 2013

@mishka27 ahoj.chcem sa spytat ake lieky ti zabrali?

sara20
14. feb 2013

ahojte baby.nemateziadna podobne probl.ako ja.ake mate skusenosti s iscarom v mt.

skaredekacatko
14. feb 2013

@rojca urcite sa to podari a o 9 mesiacov budeme kocikovat. 😀

mishka27
14. feb 2013

@sara20 a aky konkretny problem mas?ja som si pichala menopur potom cetrotide..

mishka27
14. feb 2013

@sara20 aha tak uz som to nasla..Su tam naozaj odbornici a vedia co robia..umeleho opl.sa nemusis vobec bat..nie je to nic..premna bol problem vobec pichat si do podbruska inekcie..no co neurobys pre mimco..drahy bol vzdy primne a ked som plakala plakal somnou..vdacim im za vela..ich uzastny ludsky a individualny pristup ku kazdemu...verim ze vam pomozu..len musis pozotivne mysliet..neviem co by si chcela este vediet..pytaj sa 🙂

sara20
14. feb 2013

ja nemam oba vajcovody.mala som mimomater.a obe sa mi uhniezdili vo vajcovode.teraz cakam naschvalenie poistovne.mam uz predpisany puregon a cetrotide.bojim sa toho.moj zivot vysel uz na vlask
@mishka27

sara20
14. feb 2013

@mishka27 kolko ta to stalo?ku komu chodis?ja ku Galovi.bol zlaty,dokaze povzbudit,ked inde ta zrusia dr.ak ziadost na byt.som taka nedoverciva uz.

mishka27
14. feb 2013

@sara20 tiez som bola u Gala..je super..poistovna ti urcite schvaly..no mimo to nas to stalo okolo 900e.inak keby nam nepreplatily bolo by to okolo 3000e.Neboj sa su tam fakt odbornicy..my sme mali iny problem ale oni presne vedia co a akorobyt.nie je to ako hocikde inde..naozaj si potom vsetkom povies ze su uzastny..a profesionalny..zelam ti aby vsetko vyslo a budem rada ked ma budes informovat..takisto ste sa dohodli na mimomaternicovom?

sara20
14. feb 2013

@poppy28 ako kratky.budem to mat rychlo za sebou.nemala si dake priznaky stoho.nepriberala?

sara20
14. feb 2013

@mishka27 ja len viem ze mi musia vlozit uz oplodnene embrio,kedze nemam vajcovody.moj ma spermiogram dobry,tak pouzijeme jeho spermie.len ja mam zvysene hodnoty stitnej zlazy.ale som 2tyz.po operacii.vyste mali aky problem?

sara20
14. feb 2013

@sara20 uchytilo sa vam hned?kolko trva to pichanie inekcii.

mishka27
14. feb 2013

@sara20 aj mne vkladali uz oplodnene embryjko a vidis presne vie kde ti ho ma polozit..neha ta tam chvilku lezat aby sa uhniezdilo a potom uz len setrit sa a verit..a nerozmyslat nadtym..mi sme mali problem so spermiamy..boly sme radi ze sa naslo malinke percento vhodnych..

mishka27
14. feb 2013

@sara20 uchytilo sa nam prve.vdakabohu..este mame dve zmrazene pre pripad ze byto nevyslo alebo chceli bysme surodenca..normalne pocatie unas nehrozy..no zalezi aj natom kolko je vajicok a ci su schopne

mishka27
14. feb 2013

@sara20 a inekcie myslim ze to bolo dva tyzdne rano po dve..

anika142
14. feb 2013

ahojte, chcem vas tu len povzbudit, nebojte sa nicoho v Martine su odbornici. Mne to tam vyslo na 1x drzim palce k zdarnemu pokusu. Ja si velmi chvalim ich pracu aj pristup. Dlho som sa snazila aj v inom centre a tam sa to nedarilo. No staci prist do Martina a je zo mna tehulka 😉

sara20
14. feb 2013

@mishka27 aj mne vravel ze ked som 1tehot.mala bez problemov tak to vide a ze som mlada.kolko toto cele trva,kym sa vlozi to embryjko?ale je asi lepsie ked mi vlozi uz oplodnene,nie?

sara20
14. feb 2013

@anika142 tak tysa mas.ja to musim vsetko este podstupit.dufam ze aj mam to vide hned.

mishka27
14. feb 2013

@sara20 urcite jeto lepsie vyberu to najkvalitnejsie vajicko tu najkvalitnejsiubspermiu a oplodnia..nehaju dozriet cca 5dni apotom tito uz len vlozia..ani som nevedela ako a bolo vomne este som sa ho opytala ze to uz?bol uzastny este aj fotku mi dal ako jeto mala bodka vo mne 😉 mi sme tam boly po prvy krat v july..najhorsie je cakanie na poistovnu potom to uz ide..odbery vysetrenia krv kontroly a presne 2 novembra mi ho vkladali o dva tyzdne na kontrolu a bolo to tam a rastlo 🙂

sara20
14. feb 2013

@mishka27 kolko stoji to zamrazenie?ja zvysne predam alebo darujem.mi len 1uz.doma mam 4,5rocnu sarah.

anika142
14. feb 2013

@sara20 ale urcite, tiez som to mala formou ivf + icsi a podarilo sa im to, len pozitivne myslenie. to je dolezite.

anika142
14. feb 2013

@sara20 do ineho car som chodila ako na klavir a nic, kludne si pozri moj profil.

sara20
14. feb 2013

@mishka27 ja tiez cakam na poistovnu,ale vravel ze nebude problem.ze union je na toto najlepsia.najradsej by som uz chcela mat zatym.myslela som za sa menej pichaju te inekcie,ale prezijem. 🙂

sara20
14. feb 2013

@anika142 poznam ten pocit 2ciarok.ale vzdy neuspesne.

anika142
14. feb 2013

@sara20 no mne sa prvy krat v zivote podarilo vidiet 2 ciarky na tehu teste, a to vdaka martinu. Takze pre mna je to velka vyhra. Po tolkych sklamaniach z umeleho a po 5tich rokoch snazenia. Je to pre mna zazrak. Ja viem ze som sice len na zaciatku ale tajne dufam a verim ze to dopadne so zdarnym koncom.

rojica
14. feb 2013

@skaredekacatko musí sa to vydariť lebo ja som si už aj kočík vybrala..... 😀

sara20
14. feb 2013

@anika142 kolko teba stalo vsetko co sisi ty hradila

anika142
14. feb 2013

@sara20 myslis v martine ten jeden pokus?

sara20
14. feb 2013

@anika142 kym sa dobre uchyti,srdiecko bude byt,nebudes sa unavovat,tak mas vyhrate.tak si riadne investovala do toho,co?

anika142
14. feb 2013

@sara20 no tak ma to stalo 1200 eur, a to uz mam v tej cene aj zmrazenych drobcov na rok. no na srdiecko idem v utorok tak uvidime.

sara20
14. feb 2013

@anika142 jaj aj ja chcem opet zazivat ten pocit.ja sa tiez spolieham ze na1krat to vide.co si brala,ake lieky