Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahojte kočky, absolvovala som 1.IVF ICSI metodou neúspešne, 2:IVF PICSI metodou neúspešne v Heliose. Rozmýšľam zmeniť centrum, čo vy na to? Ale určite si chcem dať aspoň rok pokoj, aj keď o mesiac mám ísť do Heliosu na pohovor o ďalšej terapii. Neviem sa rozhodnúť
@rojica caves ako oddychujes? Ja mam taky divny pocit v bruchu, ako keby sa nieco dialo 😀 😀
@skaredekacatko ahoj moja veru oddychujem od rána ma bolí hlava pociťujem tlaky tak len ležím ale zobrala som si aj paralen ale veľmi nezabral ☹....
@rojicatak dufam,ze ta ta polest prejde, mna nastastie hlave nebolieva.
@sara20 a ku komu si chodila?
@skaredekacatko no bude musieť raz hádam určite, mňa zase dosť často bolsom siieva hlava ale pripisujem to počasiu lebo aj kávu som si urobila a neustupilo to.....☹.....
@rojica my mame take porekadlo, ze derava hlava neboli tak preto nemavam bolesti 😀
@skaredekacatko super porekadlo....😀 a inak aké pociťujes pocity v brusku? Ja nič zvláštne necítim tak že u mňa sa nič nedeje.....☹
@rojica ale deje to len ja si namyslam 😀 ja by som mohla byt tehotna kazdy mesiac pomaly lebo my byva zle ked nieco zacitim co neni pre moj zaludok s chute mam tiez mixovane raz sladke raz slane a pomerne casto, takze tak.a tlaky to bude tym ze vela pijem a potom mi treba na zachod.
@skaredekacatko presne tak moja ja tiež dosť často chodím cikať ale to je tým že sú zväčšené vaječníky.....a ja sa už radšej ani nesledujem robila som to predtým a nebolo to dobre....snažím sa na to nemyslieť......
@rojica ani ja nie kupila so si knihu tak tu citam, abysom nemusela nato mysliet
@skaredekacatko ja som prečítala už dve knihy teraz som začala už tretiu čítať, ale zajtra už idem do roboty tak prídem na iné myšlienky síce až na noc ale to je jedno.....
@rojica a co vlastne robis?
@skaredekacatko myslíš v robote?.....
@rojica ano
@skaredekacatko robím v jednej strojárskej firme na Lakovni robím tam pomocné práce.....je to dosť ťažká a náročná práca......a ty čo robíš?
@rojica ja vyucujem nemecky jazyk
@skaredekacatko tak to máš dobrú robotičku.... 🙂 ....ja som sa tiež učia nemčinu ale už z nej skoro nič neviem.... ☹
@rojica to hej zato vdacim mame a ocovi ze sme boli v nemecku.Tebe nezavidim to musi byt velmi narocne 😒
@skaredekacatko no tak to veru je a hlavne tie výpary z farieb a podobných chemikálii.....tak ak sa to podarí tak tam dlho nepobudnem......
@rojica tak ver tomu ze sa to podarilo, a uz budes potom doma 😀
@skaredekacatko no bodaj by si mala pravdu moja..... 😒
@ja sa zasadne nemylim 😀
@skaredekacatko OK verííííííííííím ti.... 😀
@rojica predovsetkym ver sebe 😀
@skaredekacatko no snažím sa o to že to tak bude nič iné si ani nepripúšťam... 🙂

@rojica jej tak vy ste uz po uspesnom piatku.. mna caka tento tyzdnen.. jaj sa tesim.... 😀