icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

e.l.i
17. feb 2013

@rojica jej tak vy ste uz po uspesnom piatku.. mna caka tento tyzdnen.. jaj sa tesim.... 😀

dotoressa
17. feb 2013

Ahojte kočky, absolvovala som 1.IVF ICSI metodou neúspešne, 2:IVF PICSI metodou neúspešne v Heliose. Rozmýšľam zmeniť centrum, čo vy na to? Ale určite si chcem dať aspoň rok pokoj, aj keď o mesiac mám ísť do Heliosu na pohovor o ďalšej terapii. Neviem sa rozhodnúť

rojica
17. feb 2013

@e.l.i tak to je super, že nám to všetkým vychádza v piatok.......🙂 tak piatky sú naše a odteraz šťastné......budem ti moc moc držať palce aby druhé kolo bolo úspešne.....😉

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica caves ako oddychujes? Ja mam taky divny pocit v bruchu, ako keby sa nieco dialo 😀 😀

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko ahoj moja veru oddychujem od rána ma bolí hlava pociťujem tlaky tak len ležím ale zobrala som si aj paralen ale veľmi nezabral ☹....

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojicatak dufam,ze ta ta polest prejde, mna nastastie hlave nebolieva.

anika142
17. feb 2013

@sara20 dobre si spravila ze si vzala kartu prec,

skaredekacatko
17. feb 2013

@sara20 a ku komu si chodila?

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko no bude musieť raz hádam určite, mňa zase dosť často bolsom siieva hlava ale pripisujem to počasiu lebo aj kávu som si urobila a neustupilo to.....☹.....

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica my mame take porekadlo, ze derava hlava neboli tak preto nemavam bolesti 😀

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko super porekadlo....😀 a inak aké pociťujes pocity v brusku? Ja nič zvláštne necítim tak že u mňa sa nič nedeje.....☹

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica ale deje to len ja si namyslam 😀 ja by som mohla byt tehotna kazdy mesiac pomaly lebo my byva zle ked nieco zacitim co neni pre moj zaludok s chute mam tiez mixovane raz sladke raz slane a pomerne casto, takze tak.a tlaky to bude tym ze vela pijem a potom mi treba na zachod.

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko presne tak moja ja tiež dosť často chodím cikať ale to je tým že sú zväčšené vaječníky.....a ja sa už radšej ani nesledujem robila som to predtým a nebolo to dobre....snažím sa na to nemyslieť......

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica ani ja nie kupila so si knihu tak tu citam, abysom nemusela nato mysliet

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko ja som prečítala už dve knihy teraz som začala už tretiu čítať, ale zajtra už idem do roboty tak prídem na iné myšlienky síce až na noc ale to je jedno.....

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica a co vlastne robis?

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko myslíš v robote?.....

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica ano

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko robím v jednej strojárskej firme na Lakovni robím tam pomocné práce.....je to dosť ťažká a náročná práca......a ty čo robíš?

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica ja vyucujem nemecky jazyk

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko tak to máš dobrú robotičku.... 🙂 ....ja som sa tiež učia nemčinu ale už z nej skoro nič neviem.... ☹

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica to hej zato vdacim mame a ocovi ze sme boli v nemecku.Tebe nezavidim to musi byt velmi narocne 😒

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko no tak to veru je a hlavne tie výpary z farieb a podobných chemikálii.....tak ak sa to podarí tak tam dlho nepobudnem......

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica tak ver tomu ze sa to podarilo, a uz budes potom doma 😀

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko no bodaj by si mala pravdu moja..... 😒

skaredekacatko
17. feb 2013

@ja sa zasadne nemylim 😀

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko OK verííííííííííím ti.... 😀

skaredekacatko
17. feb 2013

@rojica predovsetkym ver sebe 😀

rojica
17. feb 2013

@skaredekacatko no snažím sa o to že to tak bude nič iné si ani nepripúšťam... 🙂

sara20
17. feb 2013

@anika142 ja som v robote,robim v nakup.centre a bol tu ten chuj gynfod.ani ss mi do oci nepozrel