Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte, citam ze tu rozoberate mena drobcov, no toto, ja este tak daleko nie som aj ked mam vybrate nejake mena no pre chlapca sa mi tazko davaju viac je peknych pre dievcatko, Ja nechcem davat take ktore uz je v rodine.
@rojica mne sa pacia pre dievca: Nina, Nela, Ema, Sona, a pre chlapca: Samuel, Jakub, Lukas, a velmi sa mi paci aj Oliver ale take nedam lebo moj oco je oliver a to nechcem.
Ani neviem presne preco to nechcem aby bolo ine meno ako v rodine, len mam taky pocit ze by to tak malo byt. Aby bolo vynimocne aj menom.
@anika142 no tak pekné mená ako aj pre dievča tak aj pre chlapca..... 🙂 ....ja som pre chlapca vybrala meno po ockovi Miško ja som vždy tvrdila že ak budem mať raz deti tak nikdy nedám meno po ocovi alebo po mame ale nakoniec som sa rozhodla tak že dám lebo Miško sa my páči a tatík tiež bude určite spokojný.... 😀
@anika142 tak tie mená čo si vybrala tak sú pekné a s mm určite vyberiete pekné meno keď už budete vedieť, že čo to bude.... 🙂 .....joooooooj moja mňa tak začali bolieť kríže že sa my ani sedieť nedá a všetko my to prechádza do brucha...... 😢 som zvedavá, že čo budem robiť v práci......
@sara20 hh zlataaa..neboj sa ty nic.vsetko bude..na dobre sa oplati cakat 😀 hh ale ja viem aj premna to bola neuveritelna doba este si presne pametam ako sme tam isly prvy den a kamoska sa ma vypitovala co a ako..a ja len tak sklamane jaaaj to je nadlho ☹ ale uz som vpiatom mesiaci a ani neviem ako..polovicka sa cuduje kde som to velke brusko tak rychlo zobrala 😀 tesime sa a neboj zachvilu budes natom podobne..
babiky moje myslite na mna zajtra...ideme na sono, kuknut ci nejake vajko dozrelo na iui;)
Baby, tak som dnes rano, na 11dpo ocikala test a bol snehobiely :(

tuto je nieco pre novorodicky 🙂 http://www.market24.sk/vybavicka-pre-dietatko-p...