icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

poppy28
18. feb 2013

tuto je nieco pre novorodicky 🙂 http://www.market24.sk/vybavicka-pre-dietatko-p...

poppy28
18. feb 2013

@pempusik dakujem 🙂 niektory mji kamarati mi ho ohovorili ale maju smolu lebo mne sa paci velmi 😀 ale vecer si nerob skor rano aby bol ranny moc nie voda ako uz pocas dna som zvedava

poppy28
18. feb 2013

@pempusik dakujem 🙂 niektory mi kamarati mi ho ohovorili ale maju smolu lebo mne sa paci velmi 😀 ale vecer si nerob skor rano aby bol ranny moc nie voda ako uz pocas dna som zvedava

pempusik
18. feb 2013

@poppy28 nedaj si vyhovorit to meno. Gretka je trosku ine a pritom nie uplne cudzie meno a ko jessika a ine dive mena, co teraz davaju detom.

anika142
18. feb 2013

ahojte, citam ze tu rozoberate mena drobcov, no toto, ja este tak daleko nie som aj ked mam vybrate nejake mena no pre chlapca sa mi tazko davaju viac je peknych pre dievcatko, Ja nechcem davat take ktore uz je v rodine.

rojica
18. feb 2013

@anika142 a aké sa tebe páčia mená?

poppy28
18. feb 2013

@pempusik no vyhovorit si ho isto nedam ak bude baba tak je to jasne 🙂 a ten zoznam som chcela dat do nasej temy a som si nevsimla ze som u vas ale nevadi aj vy to uz budete potrebovat 🙂

anika142
18. feb 2013

@rojica mne sa pacia pre dievca: Nina, Nela, Ema, Sona, a pre chlapca: Samuel, Jakub, Lukas, a velmi sa mi paci aj Oliver ale take nedam lebo moj oco je oliver a to nechcem.
Ani neviem presne preco to nechcem aby bolo ine meno ako v rodine, len mam taky pocit ze by to tak malo byt. Aby bolo vynimocne aj menom.

rojica
18. feb 2013

@anika142 no tak pekné mená ako aj pre dievča tak aj pre chlapca..... 🙂 ....ja som pre chlapca vybrala meno po ockovi Miško ja som vždy tvrdila že ak budem mať raz deti tak nikdy nedám meno po ocovi alebo po mame ale nakoniec som sa rozhodla tak že dám lebo Miško sa my páči a tatík tiež bude určite spokojný.... 😀

anika142
18. feb 2013

@rojica no Misko sa mi paci tiez ale svokor je Michal takze to u mna neprichadza do uvahy.

sara20
18. feb 2013

@mishka27 moja taraz mi disli papiere.podstupim to ivf,je to tam napisane,alezajtra idem dat stitnu zlazu skontrolovat.mam zvysene hodnoty,ine hormony su ok.

anika142
18. feb 2013

@rojica akurat ze tie mena co sa mi pacia tak sa v poslednej dobe velmo casto vyskytuju to mi trochu vadi, ale mozem za to. To su mena ktore sa nam pacia spolocne aj s manzelom.

sara20
18. feb 2013

@anika142 zajta ides na to srdiecko?potom daj vediet.

rojica
18. feb 2013

@anika142 tak tie mená čo si vybrala tak sú pekné a s mm určite vyberiete pekné meno keď už budete vedieť, že čo to bude.... 🙂 .....joooooooj moja mňa tak začali bolieť kríže že sa my ani sedieť nedá a všetko my to prechádza do brucha...... 😢 som zvedavá, že čo budem robiť v práci......

anika142
18. feb 2013

@rojica jooooj to ma mrzi mna zas hlava moc boli no co uz musime vydrzat.

rojica
18. feb 2013

@anika142 no ale to sa veľmi nedá neviem že či odolám si niečo nedať od bolesti ja to mávam dosť často lebo som bola seknutá v krížoch a odvtedy sa my to stále vracia...achhhhhhhhhhh jaaaaaaj.....tak len oddychuj aby hlava čo najskôr prestala bolieť....

mishka27
18. feb 2013

@sara20 neboj to bude vsetko vporiadku..normalne sa tesim aka budes stastna kedcto uz vsetko bude zatebou a ty budes hrda maminka 🙂

sara20
18. feb 2013

@mishka27 len to cakanie. 😀 ja by som to urichlila.nemam problem vynosit,tak nech mi to vloziaoplodnene a idem domou.o 9mes.donesiem fotku

mishka27
18. feb 2013

@sara20 hh zlataaa..neboj sa ty nic.vsetko bude..na dobre sa oplati cakat 😀 hh ale ja viem aj premna to bola neuveritelna doba este si presne pametam ako sme tam isly prvy den a kamoska sa ma vypitovala co a ako..a ja len tak sklamane jaaaj to je nadlho ☹ ale uz som vpiatom mesiaci a ani neviem ako..polovicka sa cuduje kde som to velke brusko tak rychlo zobrala 😀 tesime sa a neboj zachvilu budes natom podobne..

sara20
18. feb 2013

@mishka27 jaj nech mam zatim.brusko nemusi byt velke.staci ak pri male 6,5kg.mala som do porodnice36nohavice.nechcem a hadam nebudem ak slon stych hormonou.potom dlho budem chudnut.ateraz beres aj daco z mt

sara20
18. feb 2013

@rojica dnes mi prisli papiere od gala.mam ist si dat pozret tu stit.zlazu,koli tomu zepodstupim ivf.

rojica
18. feb 2013

@sara20 tak to je super, že už dorazili papiere už si zase o niečo bližšie k vytúženému babatku......a neboj stitna určite dobre dopadne.....držím ti palce....😉

e.l.i
18. feb 2013

babiky moje myslite na mna zajtra...ideme na sono, kuknut ci nejake vajko dozrelo na iui;)

sara20
18. feb 2013

@rojica aj on vravel ze ked ju dr.pozre mozno sazisti ,ze to neni az taka groza.ze nech to pozre radsej.

mishka27
18. feb 2013

@sara20 do 13tt dom brala utrogestan..teraz uz nic.a z inekcii teda hormonov som prirala 4kg.ale tak vpohode..ved po porode dame vsetko dolu 🙂

sara20
18. feb 2013

@mishka27 to koli comu te tebl.si brala.abysa udrzalo?

mishka27
18. feb 2013

@sara20 ano to som brala od zaciatku az do 13tt na udrzanie..su to vaginalne..uz som ich mala plne zuby.lebo som mala pocit ze do hodiny zomna vytiekli..ale tak.chvalabohubsa nic nestalo a asi pomohli 🙂

sara20
18. feb 2013

@mishka27 uz mas to najhorsie za sebou.uz len dobre budem

rojica
18. feb 2013

@e.l.i neboj určite budeš mať peknú úrodu......🙂 silno držím palceky.....

pempusik
19. feb 2013

Baby, tak som dnes rano, na 11dpo ocikala test a bol snehobiely :(