Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko aj jasom bola tu na poistovni a to istemi povedala.bojim sa ze budu mat vela a nedostanem sa skoro na radu. ☹
@sara20 nám volali, lebo už to bolo schválené,ale čakali sme dlho na výsledky z genetiky tak aby nám to neprepadlo, nech sa zastavíme aby sme mohli začať, lebo len do konca roka to bolo splastné ,potom by to prepadlo
Ahojte babenky musím vám povedať, že som strašnú nočnú prežívala strašne ma boleli kríže a všetká tá bolesť my prechádzala do brucha ešte ani teraz to nie je v poriadku aj napriek tomu že som doteraz spinkala....tak že neviem že čo idem robiť či nebude treba ísť na na pohotovosť si dať pichnúť nejakú injekciu lebo ja tú bodavú bolesť ani nevydržím...... 😢
@anika142 no ja som už raz bola seknutá až tak že my tiež museli pichať injekcie na uvoľnenie a teraz sa my to stále vracia a je to neznesiteľná bolesť ale zatiaľ som si nič nedala, ale ak to nebude prechádzať tak určite pôjdem na pohotovosť a tehotná určite nie som keď že ma tak strašne bolí brucho to si myslím, že by nemalo byť....... ☹ .....bože prečo ja mám v živote takúto smolu čo som komu urobila.....

@pempusik jamam union a ta spravy mam po tej operacii.hystologia atd.nech to ma skor