icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
22. feb 2013

@pempusik jamam union a ta spravy mam po tej operacii.hystologia atd.nech to ma skor

pempusik
22. feb 2013

@sara20 tak to mu potom urcite posli.

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko aj jasom bola tu na poistovni a to istemi povedala.bojim sa ze budu mat vela a nedostanem sa skoro na radu. ☹

sara20
22. feb 2013

@pempusik poslem mu to vecer.nech vie vsetko,ked idem to ivf podstupit.sice neviem este kedy,ci sanaradu dostanem 😀

pempusik
22. feb 2013

@sara20 aaale, urcite sa dostane 😀. a uz mas tie vysledky zo stitky?

sara20
22. feb 2013

@pempusik dobra je a este mi zobere raz krv,ale az 5.4.lebo tak dlho ucinkuju mi te hormony

sara20
22. feb 2013

@pempusik a ty si ako natom,uz tehulka?

skaredekacatko
22. feb 2013

@sara20 nám volali, lebo už to bolo schválené,ale čakali sme dlho na výsledky z genetiky tak aby nám to neprepadlo, nech sa zastavíme aby sme mohli začať, lebo len do konca roka to bolo splastné ,potom by to prepadlo

pempusik
22. feb 2013

@sara20 a to co za lieky ti predpisala? a naco ti dala hormony, ak je vsetko ok?
nieee, tentoraz to nevyslo, tak sa uz chystam do dalsieho kola.

rojica
22. feb 2013

@pempusik ahoj moja tak to ma mrzí že ti to nevyšlo, ale musím povedať, že ťa budem nasledovať..... 😢 a že či pôjdem do ďalšieho kola tak to ešte neviem lebo u mňa to už bude 5 IUI.....

rojica
22. feb 2013

Ahojte babenky musím vám povedať, že som strašnú nočnú prežívala strašne ma boleli kríže a všetká tá bolesť my prechádzala do brucha ešte ani teraz to nie je v poriadku aj napriek tomu že som doteraz spinkala....tak že neviem že čo idem robiť či nebude treba ísť na na pohotovosť si dať pichnúť nejakú injekciu lebo ja tú bodavú bolesť ani nevydržím...... 😢

anika142
22. feb 2013

@pempusik ahoj, je mi luto ze ti to nevyslo, tak drzim palce do dalsieho kola.

anika142
22. feb 2013

@rojica ahoj, to mas take pichnutia? a ti to prechadza do krizov?

anika142
22. feb 2013

@rojica aha teraz citam ze z krizov ti ide bolest do brucha, fiha tak v tom ti ja neporadim, a test si si nahodou nerobila? aby ti nahodou nieco nedali ak by si sla na pohotovost, ked mozes byt tehulka.

rojica
22. feb 2013

@anika142 no ja som už raz bola seknutá až tak že my tiež museli pichať injekcie na uvoľnenie a teraz sa my to stále vracia a je to neznesiteľná bolesť ale zatiaľ som si nič nedala, ale ak to nebude prechádzať tak určite pôjdem na pohotovosť a tehotná určite nie som keď že ma tak strašne bolí brucho to si myslím, že by nemalo byť....... ☹ .....bože prečo ja mám v živote takúto smolu čo som komu urobila.....

pempusik
22. feb 2013

@anika142 dakujem, moja. ale nie som vobec smutna, nejako ma to naplna novou energiou pokracovat dalej 🙂

@rojica och :(. a skusala si aspon nejaky krem na uvolnenie? aj toto moze troska pomoct.

rojica
22. feb 2013

@pempusik keď bohužiaľ ako naschvál nemám doma žiadny krém a do lekárni by som sama nezašla.....ja už fakt neviem,že čo mám robiť, ale asi si zoberiem už tabletky nevydržím tú bolesť...... 😢

pempusik
22. feb 2013

@rojica a co mas za tabletky? no vlastne vsetky od bolesti krizov su riadne svinstvo. :( tak skus zavolat drahemu, nech ti nieco donesie.

rojica
22. feb 2013

@pempusik no tak to hej všetky sú svinstvo ale ja používam len jedny ktoré mám osvedčené......a drahého mám v robote a on tam na blízku nemá lekáreň.....tak že to budem musieť nejako pretrpieť a ak to neprejde tak pôjdem cez víkend na pohotovosť si dať niečo pichnúť.....

pempusik
22. feb 2013

@rojica oooch :(. abo nech zaskoci niekam do tesca, tie lekarne maju dlhsie otvorene. no uvidis. tak len pelne odpocivaj a lezkaj

anika142
22. feb 2013

@pempusik tak vela sil do noveho pokusu.

rojica
22. feb 2013

@pempusik no však oddychujem našla som si takú polohu že kde je to celkom fajn ale len po sediačky nedá sa my ležať......

rojica
22. feb 2013

@anika142 a ty sa my ako máš?......

pempusik
22. feb 2013

@rojica a to asi nemozes ani ohrievat, ci?

anika142
22. feb 2013

@rojica ale ujde to, dnes sa mi skoro cely den toci hlava, ale inak fajn,

rojica
22. feb 2013

@pempusik no veď to že neviem, že či je to zápal ale ma zase seklo...... ☹

rojica
22. feb 2013

@anika142 a čo sa chystáte robkať cez víkend?......

anika142
22. feb 2013

@rojica ale nic take, lenosit, budeme doma. Citam ze skusas rozne polohy, no mozno by bolo najlepsie zajst hoc aj na pohotovost,

rojica
22. feb 2013

@anika142 no ja som to tiež mala na pláne som sa aj tešila že konečne mám 3 dni voľno a bum nejako zvlášť si ho neužijem.....ak pôjdem na pohotovosť tak už len zajtra lebo dneska som sama doma a to by som veru nezvládla musím mať doprovod.....

anika142
22. feb 2013

@rojica tak nech sa ti rychlo polepsi.