icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

skaredekacatko
22. feb 2013

@rojica ahoj chcem sa ta opytat aj ty mas po utrose semtam biele gatky, ci to len ja ho zle davam. A od vcera mam taku chut na obed na salat ze som si spravila celu misku, len keby tie suroviny neboli take drahe

poppy28
22. feb 2013

@sara20
@rojica kukam kocky ze rozoberate IVF tie lieky ta budu stat od 200 € do 350€ zalezi ake ti daju a ci budes mat puregon pero tam sa plati aj za to pero je to draha zalezitost a ak mas poistovnu ktora ti to komplet nepreplaca tak tam nechas dalsich 800 € takze dokopy cca ak vam ostanu vajka na mrazenie 1200€

poppy28
22. feb 2013

@skaredekacatko to je normalne to vzdy vyteka co sa nevstrebe von nemusis mat obavy ja som nosila slipove vlozka ale zacali mi drazdit kozu tak uz si ich nedavam takze tiez vsetko zababrem 😒

poppy28
22. feb 2013

@rojica ahoj ako sa mas dnes nieco nove?pempusik teda nic skoda 😒 to je des ze sa to nedari stale

skaredekacatko
22. feb 2013

@rojica ahoj nezufaj mozno sa podarilo, treba byt optimista, ja som niekde citala ze brucho pritom trochu boli, pockaj do piatku a uvidis, hlavne no stres to neprospieva, ani moje brucho sa nejavi normalne ale neriesim to. 😀

sara20
22. feb 2013

@poppy28 ty si mala ivf

stella25
22. feb 2013

@sara20 Skus zavolat do poistovne a prever ci to tam maju a ci ti nevedia povedat v akom je to sadiu. Ja ked som volala, tak pani bola velmi mila. Ale viem, ze s Doverou mali vsetky baby problem, neviem ako je to s Unionom.

rojica
22. feb 2013

@skaredekacatko moja ja to tiež mám to je normálne ale ja nosím pre istotu intímku....aj aj keď si ho vkladám tak mám vždy biely prst.......tak to je dobré znamenie keď máš chute..... 😀

rojica
22. feb 2013

@poppy28 mám sa už celkom dobre ale doteraz som nešla vydržať od bolesti strašne ma bolia kríže a všetka tá bolesť my prechádza do brucha ale už som to nevydržala a dala som si hneď dva ibalginy a hneď sa cítim lepšie.....nebudem sa ja trápiť bolesťami keď nemusím......

rojica
22. feb 2013

@skaredekacatko moja ale tá bolesť sa nedá zniesť ako my to z tých krížov udiera do brucha ale už som to vyriešila a dala som si 2 ibalginy....tak to ustúpilo....

skaredekacatko
22. feb 2013

@rojica pri 4 by som aj ja bola pesimisticka, ja to zatial beriem dobre,nepodari sa tak si pol hodku poplaceme a ide sa dalej tak to bolo aj pri ivf, Ta bolest musiela byt otras, inac niekde som citala ze na zaciatku tehotenstva si embrio neberie nic od matky, lebo vraj zena nemoze vediet, ze je tehotna tak skoro, a moze si dat vino ci nieco tvrdsie, tak tie ibalginy by nemali teraz moc vadit. Ono to tak matka priroda zariadila, 😀

rojica
22. feb 2013

@skaredekacatko však toto že ja neviem že či budem schopná ísť do 5 kola to je už pre mňa ubijajúce ja už nevládzem....a inak som to aj ja čítala že by to nemalo uškodiť však je to aj tak ešte len pár dní a keď že otehotnie prirodzene tiež o tom nevie, že či si môže niečo dať alebo nie.....ale ja sa tohto už nebojím.....

sara20
22. feb 2013

@stella25 galo vravel zeje najlepsia na hradenieukonou zo zenskymi problemami

skaredekacatko
22. feb 2013

@rojica premozes sa a pojdes. A nad ivf si neuvazovala?r

rojica
22. feb 2013

@skaredekacatko no ale určite to nebude hneď dám si pauzu...a na IVF sa necítim popravde to nechcem absolvovať.....

sara20
22. feb 2013

@stella25 a ty si uz tehulka,alebo ta to caka?

sara20
22. feb 2013

@rojica mozno keby podstupis ivf by sa hned chytilo

skaredekacatko
22. feb 2013

@rojica az take strasne to neni, ja som ani nemala niejake priznaky z ych inekcii, iba jeden den som plakala, znicoho nic a cyklus mi totiez nerozhadzalo a pribrat sompribrala jedno kilo, ja urobim vsetko co sa da aby som mala dieta 😀

rojica
22. feb 2013

@sara20 tam to tiež nie je 100% moja koľkým sa to nepodarilo na prvý krát to je naozaj len o šťastí.....a je to aj oveľa drahšie.....

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko moja kdev pd byvas?ak to nemas tajomstvo 😀

sara20
22. feb 2013

@rojica a ake si mala lieky.co nato galo.a probl.je v tebe,alebo spermiogram

rojica
22. feb 2013

@skaredekacatko a budem ti v tom silno držať palce aby ste dobojovali do úspešného konca......ktorý sa už pomaly a isto blíži a žiadne IVF sa už riešiť nebude.... 😉

skaredekacatko
22. feb 2013

@sara20 v bojniciach a ty?

rojica
22. feb 2013

@sara20 tak ja som užívala zatiaľ len clostil a teraz beriem utroš a ešte k tomu nejaké tie vitamíny čo nám doporučila Gaťová a to je všetko....a ja som v poriadku podľa vyšetrení a my máme spermiogram nulový máme azoospermiu..... ☹

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko ty si bola na ivf?co to obnasalo.ake injekc.si mala

skaredekacatko
22. feb 2013

r@ojica neviem, ani ja sa moc necitim, ale v piatok sa uvidi, aj tebe verim ze sa to podarilo a budes mamou, treba si verit

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko ja v pd.niekedy by sme sa mohli stretnut.hm? 😝

sara20
22. feb 2013

@rojica to je co?to som aj ja brala.aj dufaston.

skaredekacatko
22. feb 2013

@sara20 mala som dipherline a fostimon

skaredekacatko
22. feb 2013

@sara20 v pohode pokecame aspon