icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
22. feb 2013

@sara20 neboj určite sa nájde tá správna voľba aby ste mali druhé dieťa.....však oni sú tam od toho aby nám k tomu dopomohli..... 🙂

skaredekacatko
22. feb 2013

@rojica to bolo aspon sa uvolnila predtym, lebo uz som myslela,ze sa tam pocikam, tak som sa ponahlala 😀 muz uz to mje ojkanie nemohol vydrzat.

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko kolko mas rokou?

sara20
22. feb 2013

@rojica urcite sa snazia kazdej pomoct.najhorsie je cakat na to schvalenie.

rojica
22. feb 2013

@sara20 moja na všetko musíme čakať nič nám nepadne pred nos....treba len trpezlivosť a dočkáš sa neboj.....

sara20
22. feb 2013

@rojica mi sa najskor v lete posunieme dalej.do 10apr.budem cakat na vysledky stit.zlazya v lete budu chcet aj dovolenky.

skaredekacatko
22. feb 2013

@rojica 32 a ty? A kde pracujes?

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko ja zatial 30 do 28.robim v korze.a ty?

poppy28
22. feb 2013

@rojica a ibalgin nemozes nie?sranda som zvedava ze ci to neni priznak tehu 🙂

skaredekacatko
22. feb 2013

@sara20 ja doucujem nemcinu, a ty kde robis v korze?

poppy28
22. feb 2013

@sara20 ano mala, dva krat 🙂 zakazdym sme platili okolo 1000 e

tajas1
22. feb 2013

čítam tu čo to všetko musíme podstupit, ale určite sa to všetkym podarí <3

OTÁZKA: prepláca napr. všeobecná poisťovňa aj IUI?

sara20
22. feb 2013

@poppy28 az 2sa uchytilo?

rojica
22. feb 2013

@poppy28 ja neviem moja, že či môžem alebo nie hlavné je, že bolesť mierne ustúpila......nebudem predsa trpieť však aj tak neviem či sa tam vôbec niečo udialo alebo nie.......a neverím že by to bol až taký bolestivý príznak to je iba s toho, že som sa v robote ponatahovala.....

sara20
22. feb 2013

kde robkas,ked mas taku robotu
@rojica

poppy28
22. feb 2013

@sara20 moja ze az? ja som stastna ze uz pri druhom sme boli uspesny su kocky co idu aj 5 - 6 krat a nic a maju rovnaky problem

poppy28
22. feb 2013

@rojica no ale krize ta mozu boliet ak by sa to uchytilo ved uvidime drzim palce bodaj by to bolo z tehu 😉 Ibalgin viem ze sa pri tehu nesmie ak by ta to este bolelo opytaj sa radsej na nieco ine v lekarni pre istotu 😉

sara20
22. feb 2013

@poppy28 ale iba3gradi poistovna,nie?

anika142
22. feb 2013

@rojica ahoj, dala si si ibalgin? a zabralo?

rojica
23. feb 2013

@sara20 ahoj ja robím v jednej strojárskej firne ako pomocná robotníčka na Lakovni je to dosť ťažká a náročná robota hlavne čo sa zdravia týka.... ☹ .....

rojica
23. feb 2013

@poppy28 no moja kríže môžu bolieť ale nie až tak že sa nedá hýbať ani sa riadne postaviť a chodiť ako háčik zkrčený, ale dneska je to už oveľa lepšie bolesť ustúpila.....a neverím, že by ten ibalgin mohol niečo spôsobiť však ak tam niečo je tak je to len ešte embryo ktoré si určite ešte nič neberie z tela matky.....však dneska som ešte len 8 DPO.....

rojica
23. feb 2013

@anika142 ahoj moja joj veru zobrala aj som sa v noci normálne vyspala a dneska je to už oveľa lepšie už sa môžem aj vystrieť ale ešte sú tam mierne bolesti ale to je už nič oproti včerajšku.....

anika142
23. feb 2013

@rojica som rada ze ti je uz lepsie, no ak by si bola tehotna uskodit by nemal v prvom aj druhom trimestri, takze toho sa bat nemusis. Budes vobec testovat alebo nechas sa prekvapit krvickou? Prajem ti pekny den,

rojica
23. feb 2013

@anika142 však moja ja som to tiež čítala že to ešte na začiatku tehu uškodiť nemôže že je to embryo ak tam vôbec nejaké je tak si ešte nič neberie z tela matky tak že som si ho hneď zobrala a dobre som urobila......neviem moja ešte že či budem testovať aj keď my jedna maminka od ktorej som si objednala vecičky tak my poslala test vraj že pre šťastie že ona si na ňom našla tiež dvojčiarkovú správičku, ale ja vôbec neviem že či to skúsim....... 😒 ....aj tebe moja pekný dník prajem.....

anika142
23. feb 2013

@rojica tiez si myslim s tym embryom ze este je skoro na to aby si celkom bralo ziviny. To len zacina. Nejaka si v poslednej dobe dost pesimistická pamatas ako som bola ja? Vobec som tomu neverila, a nakoniec to dopadlo ako dopadlo. Skus mysliet pozitivnejsie aj ked viem ze je to moc tazke niekedy. Ak sa na ten test odhodlas daj vediet, som zvedava. A ak nie tak nevadi, pockas si na krvicku. Ides na nu v piatok?

e.l.i
23. feb 2013

@rojica tak si myslim ze o dake dva dni na teste budes mat II... je to podla mna jasne.. 😉

A jauz tiez zacinam tehulkovat....vcera sme boli na 2 IUI... a verim ze uspesnej... Galo sa mi smial ci ideme na trojicky.. ze ked 3 foliky.. a ze ci moj mm nechce ist za darcu spermii..lebo mal vyborny spg 😀 .. tak vtedy ma zaskocil.. som povedala ze asi nece.... 😕 😉

rojica
23. feb 2013

@anika142 je to ťažké veru moja myslieť pozitívne keby že je to moje prvé IUI tak by to asi tak aj bolo ale teraz viem aké to je prežívam to už štvrtý krát a nemám z toho dobrý pocit, ale už bude ako má byť, ale tak hádam ho skúsim urobiť ale až v piatok a potom sa hneď objednám na krv na ktorú pôjdem asi v pondelok ale ak príde mrcha tak na krv ani nepôjdem však na čo by aj......

anika142
23. feb 2013

@e.l.i ahoj, drzim palce nech to uz vyjde, uz je spravny cas na to. 😉

anika142
23. feb 2013

@rojica ja viem ze je to tazke, u mna to bolo az na 6 ty krat ved vies, tazko sa mysli pozitivne, no zas si v novom centre, kde si pred tym nebola, takze to nech ta povzbudi, predsa to bolo asi trosicka nieco ine. Minim. ludia a lekar. tak hlavu hore, drzim palce. Vsetko sa raz na dobre obrati, proste musi.

rojica
23. feb 2013

@e.l.i no tak super moja že IUI prebehlo úspešne.... 🙂 a ešte keď mal mužík také super spermie tak je to na 100 % jasné že to vyjde .....ja som tiež mala 3 folíky...a inak aké si ich mala veľké?.....