icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
23. feb 2013

@anika142 no len kedy to bude moja že sa aj na nás usmeje šťastie.... 😒 ...a čo sa týka nového centra tak s ním som veľmi spokojná aj zo všetkým ako to prebiehalo aj som sa tomu potešila že u nich máme novú nádej, ale teraz mám o tom pochybnosti........

anika142
23. feb 2013

@rojica ta chvila prave prisla aj so stastim, mas novu nadej, a chapem ze mas strach ako to dopadne, no musi to dobre dopadnut, inak to ani nejde, proste musi, a budeme spolu tehulkovat, 🙂

sara20
23. feb 2013

@rojica to nnemasbohvie co.tiez som kedysi robila narazniky na auta.teba hned nech daju napn

sara20
23. feb 2013

babenky je pravda,ze ak je dlhy protokol,tak sa injekcie pichaju uz cez mrchu,ked kratky tak po mrche 5den.

anika142
23. feb 2013

@sara20 ahoj, dlhy protokol ked mas tak pichas si vacsinou decapeptyl alebo diphereline zalezi kotre ti daju od 23. dna cyklu az po punkciu vajicok, takze ano uz cez mrchu, a potom ti pridaju na stimulaciu vajok este dalsie. Neboj nic hrozneho

sara20
23. feb 2013

@anika142 lebo ja teto moje mam brat po mrche,tak mam kratky protokol?od 5dna mrchi si pichat

sara20
23. feb 2013

@anika142 ako si dopadla utorok?srdiecko bolo pekne vidno?

anika142
23. feb 2013

@sara20 tak pravdepodobne hej, mala by si mat papiere a tam to pise. Ine ti potom doktor nedal? Len si pichat od 5teho dna?

anika142
23. feb 2013

@sara20 ano bolo pekne vidno, v albume mam foto tak si mozes pozriet.

anika142
23. feb 2013

@sara20 dufam ze si potom uz pridem len po mrazacika. po surodenca. 🙂

rojica
23. feb 2013

@anika142 no bodaj by to tak bola pravda moja, ale už sú zase tie bolesti o niečo silnejšie ale ešte počkám chvíľu ak neustúpia tak si zase vezmen ibalgin......ten my pomohol.....

rojica
23. feb 2013

@sara20 no nemám to bohviečo ale bez roboty je ťažko a nedá sa ju ani vyberať a ak by som bola tehu tak určite by som išla na PN však tam by som robiť nemohla.....

sara20
23. feb 2013

@rojica vedto.to by si riskovala

sara20
23. feb 2013

@anika142 tam mi dal od 5 dna puregon,cetrotide.ine nie

sara20
23. feb 2013

@anika142 chces hned 2babo?

sara20
23. feb 2013

@rojica aspom tam dobre zarobis?koli materskej.

anika142
23. feb 2013

@sara20 ale nie hned 2 babo, este ani jedno som neporodila, zalezi ako sa budem citit na druhe. Mozno 2 rocny odstup, ale vies clovek si nemoze vyberat moc kedze sama viem ze je to tazke aby sa zadarilo, no teraz uz verim ze ked som raz otehotnela tak uz druhy krat bude lahsie, a kto vie mozno by sa zadarilo aj prirodzene, aj ked je mala sanca.
U nas v sukromnej skupine je jedna baba ktora je teraz tehotna, a im sa zadarilo prirodzene tesne pred IVF, lekari nedavali sancu absolutne ziadnu na prirodzene pocatie a nakoniec je tehulka. Takze zazraky sa deju.

sara20
23. feb 2013

@anika142 vedhej.najprv susit az potom sem ist.mala bysi skusat,kym budes kojit.vtedy sa hned chyta.ja som sa istila antikoncep.nechcela som 2.vytrpela som si a povedala,ze 1staci,aleja tu vecne nebudem amala musi mat daku oporu.takze chcem 2posledne.moj by aj 2bral,ale ja nebudem zivot riskovat koli detom.teraz som dosla v poslednej minute.za spanku by som vykrvacala,kebysato stalo v noci.

sara20
23. feb 2013

@anika142 aky odstup si mala medzi1a2ivf.

anika142
23. feb 2013

@sara20 asi rok cca. neviem presne, ale mala som aj mrazene medzi tym. Riesila som umele od roku 2009 a od 2008 sme sa snazili

sara20
23. feb 2013

@anika142 tak to aj dost dlho.tak konecne vysnivane babo 😀

anika142
23. feb 2013

@sara20 tak veru, vysnivane babo.

mishka27
23. feb 2013

@sara20 ahojkaj no rastie rastie bola som vo stvrtok u gyn.vsetko je ok akurat ze mam vysoko placentu a brusko a priemer vyzera jak v 20tt. 🙂 no ale dal mi lieky na tlak.. Mam stale vysoky ☹ snad sa to upravy.A ty ?ako nieco nove? 🙂

sara20
23. feb 2013

@mishka27 bola som na tej stitnej,za tam to je ok.aj hystologiu mam,tam bolo tiez ze dieta bolo ok,zodpovedalo velkosti tyz.pojdem to galovi poslat meilom.uvidim co povienato a5.4idem este na krv k stitnej,aby som mohla pokracovat v umelom.este neviem vyrozumenie z poistovne.vcera sa aj mojej segre syncek narodik marko,dalsia caka v sept.a ja nic.ja budem mat najskor na rok. ☹

sara20
23. feb 2013

@anika142 uz len dotiahnut riadne do konca a setrit sa.

rojica
23. feb 2013

Ahojte babenky tak práve som sa vrátila z pohotovosti lebo tá bolesť už bola taká neznesiteľná že som to nešla vydržať tam my dali infúziu na uvoľnenie poležala som si tam polhodku a ešte my dali mydokal tabletky lebo keď som dr povedala, že môžem byť tehu tak my nemohol pichnúť žiadnu injekciu a ani hocijaké lieky že ten mydokal ešte môžem to je na uvoľnenie svalstva......som ja ale dopadla čo.... ☹

rojica
23. feb 2013

@sara20 no keby že tam dobre nezarobím tak by som tam ani nebola....tak že sa to s platom ešte dá.......

marverka
23. feb 2013

ahojte dievcata, prosim vas neviete na ktory den realizuju v Iscare KET ked bola ovulacia /potvrdena lekarom v centre na 11 den MC/ včera - v piatok a kedy doporučuju uzivat utrogestan , dakujema vam, mne davaju vklad az vo stvrtok a utrogestan mam uzivat od nedele to je od zajtra amne sa to zda neskoro , dakujem za kazdu odpoved

anika142
23. feb 2013

@rojica ahoooj, co to citam, a je ti uz dufam lepsie. joooj, tak sa len setri a skus oddychovat.

anika142
23. feb 2013

@marverka ahoj, ja uz som mala KET aj na 20DC ale to nebolo v tomto centre, tu v Iscare neviem aky je postup, ale zda sa mi ze na 19 DC no nie som si ista.