Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
babenky je pravda,ze ak je dlhy protokol,tak sa injekcie pichaju uz cez mrchu,ked kratky tak po mrche 5den.
@sara20 ale nie hned 2 babo, este ani jedno som neporodila, zalezi ako sa budem citit na druhe. Mozno 2 rocny odstup, ale vies clovek si nemoze vyberat moc kedze sama viem ze je to tazke aby sa zadarilo, no teraz uz verim ze ked som raz otehotnela tak uz druhy krat bude lahsie, a kto vie mozno by sa zadarilo aj prirodzene, aj ked je mala sanca.
U nas v sukromnej skupine je jedna baba ktora je teraz tehotna, a im sa zadarilo prirodzene tesne pred IVF, lekari nedavali sancu absolutne ziadnu na prirodzene pocatie a nakoniec je tehulka. Takze zazraky sa deju.
@anika142 vedhej.najprv susit az potom sem ist.mala bysi skusat,kym budes kojit.vtedy sa hned chyta.ja som sa istila antikoncep.nechcela som 2.vytrpela som si a povedala,ze 1staci,aleja tu vecne nebudem amala musi mat daku oporu.takze chcem 2posledne.moj by aj 2bral,ale ja nebudem zivot riskovat koli detom.teraz som dosla v poslednej minute.za spanku by som vykrvacala,kebysato stalo v noci.
@mishka27 bola som na tej stitnej,za tam to je ok.aj hystologiu mam,tam bolo tiez ze dieta bolo ok,zodpovedalo velkosti tyz.pojdem to galovi poslat meilom.uvidim co povienato a5.4idem este na krv k stitnej,aby som mohla pokracovat v umelom.este neviem vyrozumenie z poistovne.vcera sa aj mojej segre syncek narodik marko,dalsia caka v sept.a ja nic.ja budem mat najskor na rok. ☹
Ahojte babenky tak práve som sa vrátila z pohotovosti lebo tá bolesť už bola taká neznesiteľná že som to nešla vydržať tam my dali infúziu na uvoľnenie poležala som si tam polhodku a ešte my dali mydokal tabletky lebo keď som dr povedala, že môžem byť tehu tak my nemohol pichnúť žiadnu injekciu a ani hocijaké lieky že ten mydokal ešte môžem to je na uvoľnenie svalstva......som ja ale dopadla čo.... ☹
ahojte dievcata, prosim vas neviete na ktory den realizuju v Iscare KET ked bola ovulacia /potvrdena lekarom v centre na 11 den MC/ včera - v piatok a kedy doporučuju uzivat utrogestan , dakujema vam, mne davaju vklad az vo stvrtok a utrogestan mam uzivat od nedele to je od zajtra amne sa to zda neskoro , dakujem za kazdu odpoved

@anika142 no len kedy to bude moja že sa aj na nás usmeje šťastie.... 😒 ...a čo sa týka nového centra tak s ním som veľmi spokojná aj zo všetkým ako to prebiehalo aj som sa tomu potešila že u nich máme novú nádej, ale teraz mám o tom pochybnosti........