Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
no ved prave preto to skumam, lebo ja som mal ket na 21 den ale z ineho centra mi potvrdili ze to bolo pri mojom kratkom cykle uz dost neskoro.. ☹
@marverka nie nekazali mi ist na kontrolu, ale rovno na vklad, vies mam tam mrazaikov a nechcem ich tam nechat a odist bez nich, to by som nemoha ani spavat, ☹ potom ak to osud tak zariadi a opät to nevide odchadzam do ineho centra ☹ , ale aj tak si ma trosku utesila, ze 17 den este moze byt, u mna je problem ze mavam ovulku aj na 10 den len v care to dako nebrali, az teraz ked som bola na konzultacii v inych tak viem ze sa to nemohlo podarit
@marverka doveruj mu, lebo ked nebudes iste sa to nepodari, viem ake je to tazke, mne sa to podarilo az na 6ty vklad. A to predchadzajucich 5 vkladov bolo v inom centre, prisla som do Iscer a na prvu supu sa to podarilo, dakto meni kazdu chvilu centrum po kazdom neuspechu a aj tak sa to nepodari, len ked nebudes doverovat tak uz to rovno ani nemusis ist na ten vklad. V profile mam moje neuspechy ak si chces pozriet, Podarilo sa to az v Januari.
@rojica ach jo, no raz sa to na dobre predsa musi obratit, ja som mala take dlhe obdobie kedy sa na mna smola lepila vo vsetkom. No uz sa to na dobre obratilo, uz nastal asi cas. No je otazne kedy pride na teba rad. To nik nevie, no co sa ma stat, stane sa. A preto ti prajem aby sa obratilo na teba uz teraz, ved je najvyssi cas.
baby schvali viac krat poist.umele oplodnenie jednej osobe?alebo ine centrum musi sa zmenit
@sara20 no dali my infúziu poležala som si tam polhodku a bolesť mierne ustúpila a ešte my predpísali mydocal na uvoľnenie svalstva...injekciu my pichnúť nechceli keď som povedala, že som bola na umelom a to bola možno že chyba keby som to bola zatajila tak by sa my určite viacej uľavilo....ale čo už

@marverka ked ti tak doktor kazal tak asi je to ok, bud mu doverujes a riadis sa podla toho alebo nie.