icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
23. feb 2013

@marverka ked ti tak doktor kazal tak asi je to ok, bud mu doverujes a riadis sa podla toho alebo nie.

marverka
23. feb 2013

no ved prave preto to skumam, lebo ja som mal ket na 21 den ale z ineho centra mi potvrdili ze to bolo pri mojom kratkom cykle uz dost neskoro.. ☹

marverka
23. feb 2013

@anika142 praveze nedoverijem, ja som mala ket na 21 den ale z ineho centra mi potvrdili /az z dvoch centier/ ze to bolo pri mojom kratkom cykle jednoznacne uz dost neskoro.

marverka
23. feb 2013

@anika142 vdaka za odpoved

anika142
23. feb 2013

@marverka tak ak nedoverujes naco tam ides. a nepytala si sa dokiho kedy to chce realizovat? kedy mas ist na kontrolu?

anika142
23. feb 2013

@marverka prave citam ze chce urobit vklad vo stvrtok cize to budes na 17 DC ak sa nemylim.

anika142
23. feb 2013

@marverka ak by si mala riadne ET a nie KET a by ti prebehla normalne ovulacia na 11 DC tym padom s PK by si mala vklad na 16 DC cize si myslim ze je to OK. preco to robit skor, ked uz embryo ak bude zit tak uz ma len par dni na zahniezdenie,

marverka
23. feb 2013

@anika142 len pre istotu ja nechodim do iscar a prave to je mozno ccyba, nechcem odradzat dievcata..

marverka
23. feb 2013

@marverka nie nekazali mi ist na kontrolu, ale rovno na vklad, vies mam tam mrazaikov a nechcem ich tam nechat a odist bez nich, to by som nemoha ani spavat, ☹ potom ak to osud tak zariadi a opät to nevide odchadzam do ineho centra ☹ , ale aj tak si ma trosku utesila, ze 17 den este moze byt, u mna je problem ze mavam ovulku aj na 10 den len v care to dako nebrali, az teraz ked som bola na konzultacii v inych tak viem ze sa to nemohlo podarit

anika142
23. feb 2013

@marverka doveruj mu, lebo ked nebudes iste sa to nepodari, viem ake je to tazke, mne sa to podarilo az na 6ty vklad. A to predchadzajucich 5 vkladov bolo v inom centre, prisla som do Iscer a na prvu supu sa to podarilo, dakto meni kazdu chvilu centrum po kazdom neuspechu a aj tak sa to nepodari, len ked nebudes doverovat tak uz to rovno ani nemusis ist na ten vklad. V profile mam moje neuspechy ak si chces pozriet, Podarilo sa to az v Januari.

anika142
23. feb 2013

@marverka aha takze ty chodis do ineho centra, nie do Iscare Martin? Aj tak bud budes doverovat alebo nie. Takze uz je to na tebe.

rojica
23. feb 2013

@anika142 no tak trochu to poľavilo ale ešte to nie je úplne ono....však už nič nerobím len oddychujem aj na wc keď idem tak sa mladý so mnou vadí nič my nedovolí robiť aj obedík musel za mňa uvariť lebo ja som to nezvládla......mám to ja skvelého mužíka..... 😀

anika142
23. feb 2013

@rojica no tak to mas skveleho muzicka, no ale aspon ze sa polavilo

rojica
23. feb 2013

@anika142 aj ja som veru rada lebo to už bola strašná bolesť a aj brucho už prestalo bolieť......

anika142
23. feb 2013

@rojica to je fajn, pojdes este k lekarovi? v pondelok alebo cez tyzden?

rojica
23. feb 2013

@anika142 no mala by som ale ešte uvidím, že či pôjdem podľa toho že ako sa budem cítiť ale v pondelok už idem do práce.......

anika142
23. feb 2013

@rojica aha, no zislo by sa aby si isla aby si vedela ze co a ako. Tak si este oddychni a nech ti to co najskor prejde.

rojica
23. feb 2013

@anika142 ak tak pôjdem v utorok a bolo by veru dobré odbornejšie vyšetrenie...možno že ma aj objedná na CTčko.....no však uvidíme lebo sa my to dosť často vracia či tam náhodou nie je aj nejaký iný problém...... ☹

anika142
23. feb 2013

@rojica no ked to mas casto, neodkladaj to, nemas zacvaknuty nerv alebo nieco take?

rojica
23. feb 2013

@anika142 neviem moja doteraz som nebola na odbornejšom vyšetrení ale teraz to už nenechám len tak lebo sa vždy idem zblázniť od bolesti...našťastie to teraz poľavilo a dúfam, že už bude len lepšie......

anika142
23. feb 2013

@rojica to je fajn, ze je lepsie, a drzim palce aby to vysetrenie dopadlo fajn, aby prisli na to co ta boli, a dufam ze to nebude nic vazneho.

rojica
23. feb 2013

@anika142 tak dúfam, že ani ja nie lebo by ma hádam aj porazilo už....všetka smola sa lepí len na mňa a vo všetkom.... ☹

sara20
23. feb 2013

@rojica coze zasa bolesti?ja teraz kedsom bola tehot,ma boleli krize,ladviny

anika142
23. feb 2013

@rojica ach jo, no raz sa to na dobre predsa musi obratit, ja som mala take dlhe obdobie kedy sa na mna smola lepila vo vsetkom. No uz sa to na dobre obratilo, uz nastal asi cas. No je otazne kedy pride na teba rad. To nik nevie, no co sa ma stat, stane sa. A preto ti prajem aby sa obratilo na teba uz teraz, ved je najvyssi cas.

rojica
23. feb 2013

@sara20 ale nie určite tak ako mňa to už bola strašná bolesť keď už moja cesta putovala na pohotovosť...... ☹ ...a z tehu to určite nie je moja....

rojica
23. feb 2013

@anika142 ďakujem ti moja ale ak sa neobráti teraz tak sa už neobráti lebo do ďalšieho kola už nepôjdeme......ja nie som taká silná ako vy a myslím to teraz už úplne vážne......

sara20
23. feb 2013

baby schvali viac krat poist.umele oplodnenie jednej osobe?alebo ine centrum musi sa zmenit

sara20
23. feb 2013

@rojica ako si dopadla?

sara20
23. feb 2013

@rojica bola to brutal bolest,niekedy ma az rozplakala,ale davala som si na lanovu utierku svedske kvapkya brucho ceresnovicu a zabralo.koleg.v praci vdaka tomu nepotratila po sebe4dieta

rojica
23. feb 2013

@sara20 no dali my infúziu poležala som si tam polhodku a bolesť mierne ustúpila a ešte my predpísali mydocal na uvoľnenie svalstva...injekciu my pichnúť nechceli keď som povedala, že som bola na umelom a to bola možno že chyba keby som to bola zatajila tak by sa my určite viacej uľavilo....ale čo už